AlterOne
Member
Bir süredir yoğun bir programda hayatımı iyileştirmeye çalışıyordum. Günde üç çalışmaya kadar çıktım. Bu bir hataydı ama etkilerini gördüm ve çok daha iyi bir seviyeye ulaştığımı hissediyorum. Ancak ruhen ve bedenen çok yorgun hissediyorum. Buna eşlik eden terleme sorunu yaşıyorum. Aşırı terliyorum bazen ve bu vücudumun her yerinde olan bir şey. Normalde stres ile bağlantılı olabilir diye düşünüyordum ancak stresim o seviyede değil. Forumda "kızartma" kavramına denk geldim birkaç yerde ve bunu araştırmaya koyuldum. Ruhani olarak kendimize çok yük bindirmek bu yaşadıklarıma sebep verebilir mi?
Yin eksikliğine dair de bir şeyler okudum. Ama çözüm tam olarak o mu bilmiyorum.
Hayatımda hastalık diyebileceğim her şeyi ruhaniyet ile çözdüm ve bu yorgunluk ve terleme durumunu da çözmek istiyorum.
Uyku düzeni gibi şeyleri deneyip gözlemledim ve kesin çözüm olmadı hiçbirisi. Doğum haritamda bu yaşadıklarımla alakalı bir şeyleri görebiliyorum ancak tam sezinleyemiyorum çözümü.
Yabancı forumlarda meditasyonun etkisi olarak terleme yaşayan insanlara denk geldim. Sizler de bu tür şeyler yaşıyor musunuz?
Yin eksikliğine dair de bir şeyler okudum. Ama çözüm tam olarak o mu bilmiyorum.
Hayatımda hastalık diyebileceğim her şeyi ruhaniyet ile çözdüm ve bu yorgunluk ve terleme durumunu da çözmek istiyorum.
Uyku düzeni gibi şeyleri deneyip gözlemledim ve kesin çözüm olmadı hiçbirisi. Doğum haritamda bu yaşadıklarımla alakalı bir şeyleri görebiliyorum ancak tam sezinleyemiyorum çözümü.
Yabancı forumlarda meditasyonun etkisi olarak terleme yaşayan insanlara denk geldim. Sizler de bu tür şeyler yaşıyor musunuz?