Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yorgunluk

AlterOne

Member
Bir süredir yoğun bir programda hayatımı iyileştirmeye çalışıyordum. Günde üç çalışmaya kadar çıktım. Bu bir hataydı ama etkilerini gördüm ve çok daha iyi bir seviyeye ulaştığımı hissediyorum. Ancak ruhen ve bedenen çok yorgun hissediyorum. Buna eşlik eden terleme sorunu yaşıyorum. Aşırı terliyorum bazen ve bu vücudumun her yerinde olan bir şey. Normalde stres ile bağlantılı olabilir diye düşünüyordum ancak stresim o seviyede değil. Forumda "kızartma" kavramına denk geldim birkaç yerde ve bunu araştırmaya koyuldum. Ruhani olarak kendimize çok yük bindirmek bu yaşadıklarıma sebep verebilir mi?

Yin eksikliğine dair de bir şeyler okudum. Ama çözüm tam olarak o mu bilmiyorum.

Hayatımda hastalık diyebileceğim her şeyi ruhaniyet ile çözdüm ve bu yorgunluk ve terleme durumunu da çözmek istiyorum.

Uyku düzeni gibi şeyleri deneyip gözlemledim ve kesin çözüm olmadı hiçbirisi. Doğum haritamda bu yaşadıklarımla alakalı bir şeyleri görebiliyorum ancak tam sezinleyemiyorum çözümü.

Yabancı forumlarda meditasyonun etkisi olarak terleme yaşayan insanlara denk geldim. Sizler de bu tür şeyler yaşıyor musunuz?

Bir süredir yoğun bir programda hayatımı iyileştirmeye çalışıyordum. Günde üç çalışmaya kadar çıktım. Bu bir hataydı ama etkilerini gördüm ve çok daha iyi bir seviyeye ulaştığımı hissediyorum. Ancak ruhen ve bedenen çok yorgun hissediyorum. Buna eşlik eden terleme sorunu yaşıyorum. Aşırı terliyorum bazen ve bu vücudumun her yerinde olan bir şey. Normalde stres ile bağlantılı olabilir diye düşünüyordum ancak stresim o seviyede değil. Forumda "kızartma" kavramına denk geldim birkaç yerde ve bunu araştırmaya koyuldum. Ruhani olarak kendimize çok yük bindirmek bu yaşadıklarıma sebep verebilir mi?

Yin eksikliğine dair de bir şeyler okudum. Ama çözüm tam olarak o mu bilmiyorum.

Hayatımda hastalık diyebileceğim her şeyi ruhaniyet ile çözdüm ve bu yorgunluk ve terleme durumunu da çözmek istiyorum.

Uyku düzeni gibi şeyleri deneyip gözlemledim ve kesin çözüm olmadı hiçbirisi. Doğum haritamda bu yaşadıklarımla alakalı bir şeyleri görebiliyorum ancak tam sezinleyemiyorum çözümü.

Yabancı forumlarda meditasyonun etkisi olarak terleme yaşayan insanlara denk geldim. Sizler de bu tür şeyler yaşıyor musunuz?
Kendinizi ve ruhunuzu kızartmayın, bazı İnsanlar günde 3 çalışma yapabilirler ve problem olmaz, bazı İnsanlar ise yorulabilir. Eğer yoruluyorsanız demek ki yapmamalısınız. Üstünüze fazla yük bindirirseniz ruhunuza uzun vaadeli büyük zararlar verebilirsiniz.

Terleme miktarı gibi kişiden kişiye değişen, tamamen genetiğe bağlı durumlar ve reaksiyonları büyü veya ruhani çalışmalar ile değiştirmeye çalışmak genel olarak bir enerji kaybı olacaktır. Genetiğinizi iradeniz ile kontrol edebildiğiniz bir seviyeye gelmeden (ki bu Magnum Opus'un belirli aşamalarında ilerlerken elde edilebilecek Tanrısal yeteneklerden biridir) bu tarz çalışmalar yapmak anlamsız olabilir.

Buna örnek olarak: kendinizi güzelleştirmek istiyorsanız büyü ile yüzünüzü fiziksel olarak daha çekici bir biçime sokmak yerine, genel olarak auranızı güzelleştirebilir ve çevrenizdeki diğer İnsanların sizi çekici bulması yönünde programlayabilirsiniz. Bu çok daha basittir, ilk seçenek de mümkündür ancak bunun için bedeninize, hücrelerinize ve genlerinize hükmedebilme gücüne sahip bir seviyede bulunmalısınız.

Thersthara bey, auramızı nasıl güçlendirebilir ve ilgi çekici hâle getirebiliriz? Bu konuda okuyabileceğim bir yazı var mı? Sizce bunu yapmalı mıyız? Bazen yapmak istiyorum ama bazen de sadece insanların ilgisini çekmek için neden vaktimi harcayayım diyorum.

Konu dışı ama sağlık sektörüne güvenim azaldı. Gelecek için endişeliyim. Az önce dersteydim hoca yüksekten düşme vakası var, ne yapmak gerekir, manken üzerinde anlatın diyor. Çocuk ise boynunu hareket ettiriyor mankenin Başka bir senaryoda da hoca, kilise ve papaz üzerinden örnek veriyor; ‘öyleyse ölsün’ gibi bir tavır sergileniyor sınıfta. Gerçekten, her sektörün Zevistlere ihtiyacı var.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back