Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Maksimum Verim İçin Program ve Tavsiyeler

kxadaxd

New member
Merhabalar tekrardan. Benim bir büyü yapmam gerekiyor ve bunu başarabilmek için belirli bir sürem var. Yeni başladım sayılır meditasyonlara şimdilik programım aşağıda belirttiğim şekilde sizden ricam kısa sürede daha da iyi sonuçlar alabilmek adına neler eklemeliyim

Program:

10 dakika boşluk meditasyonu
yaklaşık 10 dakika aura temizliği
18 nefes koruma aurası
20 nefes temel meditasyonu
20 nefes tam yogik nefes
sabahları her bir hareket 12 nefes hatha yoga, akşamları şimdilik 76 nefes kundalini yoga
5 dakika çakra döndürme
ve şuanlık 40 günlük programdaki çakra açmaları izliyorum onlar bittikten sonra tçm ye geçeceğim.

Büyü çalışmalarında çakralarınızın açıklığı ve gücü önemlidir eğer ruhani olmayan şekilde de halledebiliyorsanız o şekilde halledin boşa enerji ve vakit kaybı yaşamazsınız.

Merhabalar tekrardan. Benim bir büyü yapmam gerekiyor ve bunu başarabilmek için belirli bir sürem var. Yeni başladım sayılır meditasyonlara şimdilik programım aşağıda belirttiğim şekilde sizden ricam kısa sürede daha da iyi sonuçlar alabilmek adına neler eklemeliyim

Program:

10 dakika boşluk meditasyonu
yaklaşık 10 dakika aura temizliği
18 nefes koruma aurası
20 nefes temel meditasyonu
20 nefes tam yogik nefes
sabahları her bir hareket 12 nefes hatha yoga, akşamları şimdilik 76 nefes kundalini yoga
5 dakika çakra döndürme
ve şuanlık 40 günlük programdaki çakra açmaları izliyorum onlar bittikten sonra tçm ye geçeceğim.
bence dakikalarla sınırlandırma. kendini rahat hissettikçe uzatabilirsin

peki olumlamaları, mantraları ve rünleri çok kısık bir sesle söylemek veya fısıldıyla titretmek etkilerini ne derecede azaltır ?

Olumlamaları içimden söylüyordum, yanlış mı yaptım?
Olumlamalar, iradeyi yönlendirmek için kullanılan rehberlerdir. Burada niyet esastır, olumlamalar aracılığıyla da bu niyeti kendimize aşılarız. Bu nedenle, bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back