Jüpiter ve Satürn uygun konumları terk edeceği için bu dolunayda başlayan kişiler hepsini yapamayacak. Yine de yapabildiğimi yapmak istiyorum diyenler için tarihler:
Necronomicon Meditasyonları, İlk 5 Meditasyon Tarihler
3. Göz (Altıncı Çakra ile de ilişkili): 7 Kasım akşamı tercihen Ay saatinde
Boğaz Çakrası: Merkür yüceldiği Kova’da hareket edeceği 12 Şubat ve 3 Mart arası tercihen Çarşamba günleri Merkür saatleri. Büyüyen dolunay denk gelmeyecek ama 1, 2 ve 3 Mart’ta Ay tam dolu olmaya yaklaşacak. 1 Mart Çarşamba Ay boşlukta değilken yapabilirsiniz.
Kalp Çakrası: Venüs yüceldiği Balık’tayken ve bir önceki meditasyonu yaptığınız tarihten sonra 28 Şubat ve 20 Mart arası tercihen Cuma günleri Venüs saatlerinde. 10 Mart Cuma yapabilirsiniz.
Güneş Çakrası: Önceki meditasyonları yaptıktan sonra Güneş’in Koç’ta olduğu 21 Mart ve 21 Nisan arası tercihen Pazar ve Güneş’in en güçlü olduğu öğle saatleri.
Sonra araya uzun bir ara girecek. Mars 13 Ekim’de Akrep’ girecek. O zaman Sakral Çakra meditasyonu yapabilirsiniz 25 Kasım’a kadar. Salı günleri. Gece. Mars saatinde.
Taç çakrası Meditasyonu 2025’te Jüpiter Yengeç’e girene kadar yapılamayacak. Satürn için 2039’a kadar bekleyeceğiz.
Kendiniz de kontrol edin yine ephemeris’e bakarak. Ay boşlukta mı değil mi, gezegen burca girdi mi vb.
Bunları böyle yapmak zorunda değilsiniz başka uygun tarihler de gelecek o kadar sürede tabii ki. Ben hemen bu dolunayda başlamak isteyen olur diye yazdım. Önemli olan sırayı takip etmek ve meditasyonu yapılacak çakranın yöneticisinin yüceliyor veya yönettiği burçta olması. Güneş Çakrası için gündüz, Kalp Çakrası için hem gece hem gündüz, diğerleri için gece yapıyorum. Bu duyuru bu sene başında yapıldığında HP 1 gün de yapabilirsiniz, 2 de, 3 de, 40 da demişti yanlış hatırlamıyorsam. Ben TÇM olarak necro. meditasyonlarını yapıyorum. Bazen atladığım, unuttuğum, sonraki uygun tarihte yeniden başladığım oldu. Üç ay yaptıktan sonra bir gün atlamanın sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sıkıntı etmiyorum.
Bu arada ben bunu çözdüm. Jos’ta Şeytan babamızdan bir meditasyon var. Enerji üçüncü gözü kullanarak çekildikten sonra sırasıyla 6. Çakra’ya ve Taç çakrasına iletiliyor. İmgelerken Horus’un gözünun kuyruk kısmı uzantısını 3. Göz-6. Çakra-arka uzantı şeklinde tabiri caizse enerji damarı olarak imgeliyordum. Muhtemel hissettiğim şey 6. Çakra ve 3. Göz arasındaki akış.