Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Türkiye Necronomicon Meditasyonları Takvimi

Aleksios

Active member
Türkiye Necronomicon Meditasyonları Takvimi

Saatleri kontrol etmeyi unutmayın.

UTC-3

Ocak

3 Ocak - Kalp çakrası Meditasyonu 18.20
8 Ocak - Üçüncü Göz Meditasyonu 1.11
12 Ocak - Üçüncü Göz Meditasyonu 7.23
28 Ocak - Boğaz Çakrası Meditasyonu 5.53

Şubat
4 Şubat - Üçüncü Göz Meditasyonu 6.33
8 Şubat - Üçüncü Göz Meditasyonu 14.03
14 Şubat - Boğaz Çakrası Meditasyonu 15.06

Mart
3 Mart - Üçüncü Göz Meditasyonu 13.36
7 Mart - Üçüncü Göz Meditasyonu 19.28
20 Mart - Güneş Çakrası Meditasyonu 12.01
29 Mart - Güneş koç burcunda fakat güneş tutulması olduğu için meditasyonun mümkün olup olmadığından emin değilim.
30 Mart - Üçüncü Göz Meditasyonu 23.15

Nisan
4 Nisan - Üçüncü Göz Meditasyonu 1.49
11 Nisan - Üçüncü Göz Meditasyonu 4.11
13 Nisan - Kalp çakrası Meditasyonu 4.02 (Venüs doğrudan hareket yapıyor)
27 Nisan - Üçüncü Göz Meditasyonu 10.16

Mayıs
1 Mayıs - Üçüncü Göz Meditasyonu 10.02
8 Mayıs - Üçüncü Göz Meditasyonu 10.06
12 Mayıs - Üçüncü Göz Meditasyonu 19.55 (Ay Yengeç veya Boğa burcunda değil fakat dolunay sayesinde bugün meditasyonu yapabilirsiniz.)
24 Mayıs - Üçüncü Göz Meditasyonu 20.37
26 Mayıs - Boğaz Çakrası Meditasyonu 3.59
28 Mayıs - Üçüncü Göz Meditasyonu 20.32

Haziran
6 Haziran - Kalp çakrası Meditasyonu 7.43
10 Haziran - Taç Çakrası Meditasyonu 0.02
11 Haziran - Üçüncü Göz Meditasyonu 10.43 (Dolunay)
21 Haziran - Üçüncü Göz Meditasyonu 4.52
21 Haziran - Güneş Çakrası Meditasyonu 5.42 (Gündönümü)
25 Haziran - Üçüncü Göz Meditasyonu 6.43

Temmuz
4 Temmuz - Kalp çakrası Meditasyonu 18.31
10 Temmuz - Üçüncü Göz Meditasyonu 23.36
18 Temmuz - Üçüncü Göz Meditasyonu 10.58
22 Temmuz - Üçüncü Göz Meditasyonu 15.25

Ağustos
9 Ağustos - Üçüncü Göz Meditasyonu 10.54 (Dolunay)
14 Ağustos - Üçüncü Göz Meditasyonu 16.21
18 Ağustos - Üçüncü Göz Meditasyonu 22.04

Eylül
2 Eylül - Boğaz Çakrası Meditasyonu 4.44
10 Eylül - Üçüncü Göz Meditasyonu 23.03
15 Eylül - Üçüncü Göz Meditasyonu 3.29

Ekim
6 Ekim - Boğaz Çakrası Meditasyonu 19.41
7 Ekim - Üçüncü Göz Meditasyonu 6.47 (Dolunay)
8 Ekim - Üçüncü Göz Meditasyonu 8.12
12 Ekim - Üçüncü Göz Meditasyonu 9.36

Kasım
4 Kasım - Üçüncü Göz Meditasyonu 19.15
5 Kasım Üçüncü Göz Meditasyonu 16.19 (Dolunay)

Aralık
2 Aralık - Üçüncü Göz Meditasyonu 6.12
5 Aralık - Üçüncü Göz Meditasyonu 2.13 (Dolunay)
6 Aralık - Üçüncü Göz Meditasyonu 4.53
15 Aralık - Sakral Çakrası Meditasyonu 10.34
29 Aralık - Üçüncü Göz Meditasyonu 14.57

Yarın 14.03'ten sonra ay yengeçte olacak üçüncü göz meditasyonu için uygun bir zaman dilimi.

İyi vakit geçirin.

aynı anda ikisi yapılabilir gerçi. şöyle sormam daha mantıklı olur, ne kadar etkili bu meditasyonlar? etkilerini nasıl gördünüz?

tçm yerine bu meditasyonları yapmak ne kadar mantıklı?
Bu meditasyonları her zaman yapamıyoruz. Kendilerine özel bir sırası ve uygun tarihleri var. Kalp Çakrası üzerine çalışmadan Güneş Çakrasına geçemezsiniz.

Bu konuda bu yüzden açıldı. Koca 2025 içinde bile bu çalışmayı 0'dan 7 çakraya tamamlayamıyoruz.

aynı anda ikisi yapılabilir gerçi. şöyle sormam daha mantıklı olur, ne kadar etkili bu meditasyonlar? etkilerini nasıl gördünüz?
TÇM'de bile bu mantralar kullanılıyor. Zira tek bir mantra türünde TÇM yok; bunu da etkileyen onlarca etken olacaktır. İkisini kıyaslamak da mümkün değil.

Örnek vermek gerekirse; Pazar günü yaptığınız TÇM'de güneş gakranız daha güçlü kalmış olacak. Çünkü Pazar Güneş günüdür.

İkisini kıyaslayamayız zira aynı şey değil.

Boğaz çakrası mantrası olan Haum da yer alan "H" gibi mi.
Hırıltılı ve genizden H-Ğ arası bir sesle.

"İnanna" mantrasını hem “İ-NAĞ-NAĞ.” hem de "EEN-AHN-NAH" olarak yazılır; zira yakın seslerdir.

tçm yerine bu meditasyonları yapmak ne kadar mantıklı?
Necronomicon meditasyonları TÇM gibi günlük yaptığımız meditasyonlardan değil. Tam etkilerini verilen tarihlerde sağlıyorlar. Meditasyonları yaptığınızda ne kadar güçlü olduklarını görüyorsunuz. Yapmanız mantıklı bir karar olacaktır.

(JOS metni)Merkür, kendi yönettiği burçlar olan İkizler ya da Başak’ta veya yükseldiği burcu Kova’da olmalıdır. Bu meditasyonu asla Merkür gerilemedeyken ve Yay, Balık veya Aslan burçlarındayken yapmayın.

Aleksios Bey' sanırım bir hatanız var 14 Şubat'ta Merkür' Balık'burcuna giriş yapıyor yani o zaman içinde Necronomicon Boğaz Çakrası Meditasyonu yapılması uygun bir tarih değil bildiğim kadarıyla. Yanlışım varsa düzeltin.

Bunun için teşekkür ederim. Dosyada da düzeltip; ana forumu da bu konuda bilgilendireceğim.

İyi akşamlar.
Ne demek rica ederim.

Düzenlenmiş Necronomicon dosyasını görmeyi merakla bekliyorum, dün gece 3. Göz ile ilgili olan meditasyonu yaptım ve inanılmaz bir şeydi enerjinin yoğunluğu.

İyi akşamlar.

Ne demek rica ederim.

Düzenlenmiş Necronomicon dosyasını görmeyi merakla bekliyorum, dün gece 3. Göz ile ilgili olan meditasyonu yaptım ve inanılmaz bir şeydi enerjinin yoğunluğu.

İyi akşamlar.
İmzamı kontrol edebilirsiniz. Düzelmiş olması gerekiyor. Bir linkini bırakıyorum;

Kendi deneyimim hakkında; Necronomicon mantralarını çok fazla kullanmıyorum fakat dün meditasyon yaparken hissettiğim enerji hoştu. Sanskritçe mantralar kadar yoğun değil fakat daha rahat ve hissedilebilirdi.

Tekrar sayısı da burada önemli diğer mantralarla çalışırken 30 tekrara çok nadir çıkıyorum.

Ne demek rica ederim.

İyi akşamlar.
Esenlikler, meditasyon deneyimleri kişiye özeldir fakat hazır bu meditasyonu yapan birisine rastlamışken sormak istiyorum; siz de 3.göz meditasyonu sonrasında baş ağrısı yahut -eğer sizde varsa- migren benzeri bir ağrı deneyimlediniz mi? Meditasyon sırasında hoş enerjiler hissediyorum fakat dediğiniz gibi enerji yoğunluğu fazla, bu da halihazırda var olan migrenimi tetikliyor olabilir. Yıllar önce ilk adandığım zamanlarda bu durumu yaşamıştım, sonra da 3.göz aktiviteleri migrenimi tetiklemeye devam etti. Geçen Temmuz ayında da bu meditasyonu yapmıştım, o zamanlar 3.gözümün olduğu yerde bir kaç günlüğüne 'sızı' hissettim. Odaklandığım zaman belirginleşen bir şeydi ve sanıyorum 1.5 hafta içinde geçti. Geçen gün yine aynı sızıyı yaşadım, fazla uzun sürmedi fakat başka kardeşlerimin benzer deneyimleri var mı merak ediyorum.

Bu yazıyı yazarken küçük bir araştırma yaptım; 3.göz ilk açıldığında zaman zaman baş ağrısı ve migren yaşansa da zamanla geçiyormuş. Ben de bir ömürdür süren Migren ağrısı olduğundan geçmesi şu anlık pek mümkün görünmüyor, fakat halihazırda migreni olup bu meditasyonlardan sonra baş ağrısı çeken tek kişi olma düşüncesi garip hissettiriyor.

Esenlikler, meditasyon deneyimleri kişiye özeldir fakat hazır bu meditasyonu yapan birisine rastlamışken sormak istiyorum; siz de 3.göz meditasyonu sonrasında baş ağrısı yahut -eğer sizde varsa- migren benzeri bir ağrı deneyimlediniz mi? Meditasyon sırasında hoş enerjiler hissediyorum fakat dediğiniz gibi enerji yoğunluğu fazla, bu da halihazırda var olan migrenimi tetikliyor olabilir. Yıllar önce ilk adandığım zamanlarda bu durumu yaşamıştım, sonra da 3.göz aktiviteleri migrenimi tetiklemeye devam etti. Geçen Temmuz ayında da bu meditasyonu yapmıştım, o zamanlar 3.gözümün olduğu yerde bir kaç günlüğüne 'sızı' hissettim. Odaklandığım zaman belirginleşen bir şeydi ve sanıyorum 1.5 hafta içinde geçti. Geçen gün yine aynı sızıyı yaşadım, fazla uzun sürmedi fakat başka kardeşlerimin benzer deneyimleri var mı merak ediyorum.

Bu yazıyı yazarken küçük bir araştırma yaptım; 3.göz ilk açıldığında zaman zaman baş ağrısı ve migren yaşansa da zamanla geçiyormuş. Ben de bir ömürdür süren Migren ağrısı olduğundan geçmesi şu anlık pek mümkün görünmüyor, fakat halihazırda migreni olup bu meditasyonlardan sonra baş ağrısı çeken tek kişi olma düşüncesi garip hissettiriyor.
Enerji yoğunluğundan dolayı meditasyondan sonraki saatlerde migren ağrısına benzer bir ağrı hissettim. Siddhi pratiği yaparkende bu bölgede bir baskı-enerji akışı hissedebiliyorum ve bu baya yoğun oluyor.

Hayır, daha hiç meditasyon yaparken her hangi bir ağrı hissetmedim. Dediğiniz gibi hoş bir enerjiydi orda yer alan mühre odaklandığım esnada sanki üçüncü gözüm enerjiyi soğuruyordu gözlerimi açtığımda da bile enerji hissiyatı hala geçmedi ve meditasyon bittiğinde bile 5 dakika böyle devam etti. Mutluluk verici bir histi net bir şekilde güçlendiğini hissedebildim üçüncü gözümün.

Migren kaynaklı yüksek ihtimalle yaşadığınız baş ağrısı(çakra tıkanıklığı değildir bence), enerji belki migreni tetikliyor olabilir. Şimdiden geçmiş olsun Daemonica Bey.

Birkaç sene önce ilk defa Üçüncü Göz üzerine çalışma yaptığımda Necronomicon meditasyonunun enerjisi fazla geldiğinden birkaç gün geçmeyen ağır bir baş ağrısı deneyimlemiştim. Sizin için de durum benzer olabilir diye tahmin ediyorum; Necronomicon meditasyonları normalden çok daha güçlü olduğundan çakraları yakma veya buna benzer durumlar yaşanabilir. Son derece temkinli hareket etmek gerekli.

Enerji yoğunluğundan dolayı meditasyondan sonraki saatlerde migren ağrısına benzer bir ağrı hissettim. Siddhi pratiği yaparkende bu bölgede bir baskı-enerji akışı hissedebiliyorum ve bu baya yoğun oluyor.
Ben en net şekilde Temmuz ayında yaşamıştım bu durumu, sanırım 3.gözümü tam anlamıyla hissedebildiğim zamanlardan birisiydi; orada fiziksel bir gözüm olduğunu ve sanki o kısımda migren ağrısına benzer bir ağrıyı yaşadığımı söyleyebilirim. Ektoplazma ile çalışırken de anlık şekilde benzer sızılar deneyimliyorum.

Hayır, daha hiç meditasyon yaparken her hangi bir ağrı hissetmedim. Dediğiniz gibi hoş bir enerjiydi orda yer alan mühre odaklandığım esnada sanki üçüncü gözüm enerjiyi soğuruyordu gözlerimi açtığımda da bile enerji hissiyatı hala geçmedi ve meditasyon bittiğinde bile 5 dakika böyle devam etti. Mutluluk verici bir histi net bir şekilde güçlendiğini hissedebildim üçüncü gözümün.

Migren kaynaklı yüksek ihtimalle yaşadığınız baş ağrısı(çakra tıkanıklığı değildir bence), enerji belki migreni tetikliyor olabilir. Şimdiden geçmiş olsun Daemonica Bey.
Ben de benzer bir şeyi deneyimledim; doğru kelime buysa '3.gözüm seğiriyordu' desem doğru olacaktır. Enerjinin migreni tetiklemesi ise üstüne durduğum ihtimal çünkü 3.gözüm üzerine çok çalıştığım için tıkanması yahut 'paslanması' şu dönemde mümkün gözükmüyor. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler🦚

Birkaç sene önce ilk defa Üçüncü Göz üzerine çalışma yaptığımda Necronomicon meditasyonunun enerjisi fazla geldiğinden birkaç gün geçmeyen ağır bir baş ağrısı deneyimlemiştim. Sizin için de durum benzer olabilir diye tahmin ediyorum; Necronomicon meditasyonları normalden çok daha güçlü olduğundan çakraları yakma veya buna benzer durumlar yaşanabilir. Son derece temkinli hareket etmek gerekli.
Geçen gün yaptığımda bahsettiğim durum çok şiddetli geçmedi ve ağrı kesici almama bile gerek kalmadan günü sonlandırabildim; fakat Temmuz ayında yaptığım çalışma gerçekten 3.gözüme fazla enerji aktarmış olabilir, gerçi o dönemde sağlık sorunlarımın da artması da bu konuya dahil olabilir fakat üstünden bir süre geçtiği için çok net hatırlamıyorum. Benim en sıkıntı çektiğim nokta ise enerji invokasyonu diyebilirim, bunu iyi yapıyorum fakat ister istemez kaldırabileceğimden fazlasını çekiyorum sanırım. Gerçi bunu en son Imbolc günü yaptım ve hiç sorun yaşamadım, fakat gerçekten bu konularda yeni olan kişiler anlık heveslerle hareket etmemeli. Kışın ortasında ısınmak için tek nefes ateş invoke etmek bile yeterliyken beş-altı nefes çekip ateşimi çıkararak hastalandığım günleri hatırlıyorum. Su invoke etmek daha sıkıntılıydı çünkü ruh halimi bozuyordu. Bu durumu Hava ve Toprak invoke ederek yaşamadım çünkü fazla invoke etme gereği görmedim; fazla Hava invoke edince düşünce silsilesine kapılmak ya da 'aklı bir karış havada olmak' durumu yaşanabilir sanırım, fazla Toprak invoke edince de ne olacağını kestiremiyorum fakat dünyevi hazlara düşkünlüğümüzün artacağını sezinliyorum. Konuyu dağıtmış gibi gözüksem de temkinli davranma konusunda kardeşlerimizi teşvik edecek bir şeyler belirtme ihtiyacı hissettim; Delphi Tapınağında yazdığı gibi, Kendimizi Tanımalıyız.

Geçen gün yaptığımda bahsettiğim durum çok şiddetli geçmedi ve ağrı kesici almama bile gerek kalmadan günü sonlandırabildim; fakat Temmuz ayında yaptığım çalışma gerçekten 3.gözüme fazla enerji aktarmış olabilir, gerçi o dönemde sağlık sorunlarımın da artması da bu konuya dahil olabilir fakat üstünden bir süre geçtiği için çok net hatırlamıyorum. Benim en sıkıntı çektiğim nokta ise enerji invokasyonu diyebilirim, bunu iyi yapıyorum fakat ister istemez kaldırabileceğimden fazlasını çekiyorum sanırım. Gerçi bunu en son Imbolc günü yaptım ve hiç sorun yaşamadım, fakat gerçekten bu konularda yeni olan kişiler anlık heveslerle hareket etmemeli. Kışın ortasında ısınmak için tek nefes ateş invoke etmek bile yeterliyken beş-altı nefes çekip ateşimi çıkararak hastalandığım günleri hatırlıyorum. Su invoke etmek daha sıkıntılıydı çünkü ruh halimi bozuyordu. Bu durumu Hava ve Toprak invoke ederek yaşamadım çünkü fazla invoke etme gereği görmedim; fazla Hava invoke edince düşünce silsilesine kapılmak ya da 'aklı bir karış havada olmak' durumu yaşanabilir sanırım, fazla Toprak invoke edince de ne olacağını kestiremiyorum fakat dünyevi hazlara düşkünlüğümüzün artacağını sezinliyorum. Konuyu dağıtmış gibi gözüksem de temkinli davranma konusunda kardeşlerimizi teşvik edecek bir şeyler belirtme ihtiyacı hissettim; Delphi Tapınağında yazdığı gibi, Kendimizi Tanımalıyız.
Migren gibi bir kronik rahatsızlığa sahipseniz üst çakralar üzerine fazla yoğunlaşmak size iyi gelmeyebilir. Üst çakraların manyetik gücü yüksek olduğundan baş ağrısı ve migreni tetikleme ihtimali oldukça fazladır, ayrıca gözlemlediğim kadarıyla neredeyse her SS bu aşamayı deneyimlemiş vaziyette. Baş ağrısı ve migren Mars'ın yönettiği rahatsızlıklar olduğundan bunu iyileştirmek için çalışmalar yapılabilir; ancak ne türden bir çalışma yapılabileceği konusunda kesin bir bilgim olmadığından bir şey dememeyi tercih ediyorum. Niyetim farkındalık aşılamak.

Enerji invokasyonunda çektiğiniz fazladan enerjiyi istediğiniz bir Tanrıya verebilirsiniz. Bunun için istediğiniz Tanrının mührünü imgeleyin ve her nefes verişinizde sizden çıkan enerjinin mühre çekildiğini imgeleyin ya da saygılı bir şekilde sizdeki fazla enerjiyi almasını rica edin.

Element invokasyonlarından sonra enerjiyi yönlendirmek için olumlama yapmanızı tavsiye ederim. Olumlamayı o enerjinin pozitif bir şekilde çalışacağını ve ne yapması gerektiği şeklinde yönlendirmelisiniz, olumlama yapmadığınız takdirde negatif yönden tezahür etme ihtimali yüksektir.

Ve son olarak dediğiniz gibi, anlık bir hevesle kendimize aşırı gelecek şeyleri yapmamalıyız. Doğuştan yetenekli ve güçlü bile olsak, boyumuzu aşan şeyler bizi baltalayacak ve zarar verecektir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back