Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Farklı Konular Hakkında Toplu Sorularım

dfkgh

New member
Birbirinden farklı konular hakkında bazı sorularım var, cevaplayabilirseniz çok minnettar olurum.

1- Kundalini yoga yaparken nadirde olsa bazen nefes sayılarını karıştırıyorum 27 yerine 28 gibi veya 36 yerine 38 nefes gibi yapabiliyorum çok mühim bir problem mi yoksa çok bir önemi yok mu?

2- Tanrı ritüellerini ilk yaptığım zaman rünleri uzun uzun titreterek yapmaya çalıştım ve bitirdiğimde çok fazla yorgun hissettim, şimdilik her rünü 1-2 saniye olacak şekilde kısa bir şekilde titretiyorum ve genel olarak yaptığım ritüeller 15-17 dakika arası sürüyor. En azından alışana veya gelişene kadar bu şekilde yapmam Tanrılara karşı bir saygısızlık teşkil eder mi?

3- Meditasyonlarını düzenli yapan birisi için kronik bir şekilde geç saatlerde uyumak örneğin düzenli olarak saat 3 ile 5 arasında uyumak bir sağlık sorunu oluşturabilir mi, yalnız şunu belirteyim gece geç saatte uyumuş olsam bile her gün minimum 6 saat uyuyorum.

4- Şuan ki meditasyon sürelerim BM, AT, KA, tam yogik nefes egzersizi x10, temel meditasyon x5 , çakra döndürme-temizleme ve sabahları dörder nefes hatha akşamları 36 şar nefes kundalini yoga için meditasyon kısmı 25 dakika yoga kısmı 15-20 dakika sürüyor toplam 45-50 dakika sürüyor çok mu az yoksa yeterli midir? Meditasyonları süre tutarak yapmıyorum ama bir keresinde ölçtüğümde bu kadar zamanda olduğunu fark ettim.

5- Bir yere gidip hem para hem zaman hemde sağlık harcayıp alkol veya sigara içmektense veya yine bir yere gidip kahve adı altında hem gereksiz para verip hem de aşırı sağlıksız içecekleri içip boş boş oturup saatlerce konuşup durmaktansa oyun oynamayı tercih eden biriyim yalnız şöyle bir durum var sabahtan akşama kadar veya çok uzun süreler yapmıyorum bu eylemi günlük bazen 2-3 en fazla da 4 saat civarı oynuyorum, ve evet biliyorum ki spiritüel satanizmdeki tek günah insanın kendi kendine zarar verecek şekilde yaptığı eylemlerdir ama satanizmde oyun oynamaya karşı nasıl bir bakış açısı var bilmiyorum?

6- Yıllar önce daha araştırma aşamasındayken tam olarak hatırlayamadığım bir discord sunucusuna girmiştim, belki spiritüel satanizmin eski kapanan sunucusuydu belki de yeni çağ saçmalıklarına inanmış ve plasebo yaşayan insanların oluşturduğu bir topluluktu tam hatırlamıyorum dediğim gibi ama orada şöyle bir muhabbet dönüyordu; sanırım çok gelişmiş veya geliştiğine inandıkları bir kişi vardı ve insanlar o kişiye benim sakral çakrama bakar mısın açık mı, temiz mi gibi sorular soruyorlardı, bir kişi uzaktan ve yeni tanıdığı başka birinin çakralarının açık olup olmadığını görebilir mi yoksa bu dediğim tamamen plasebo yaşayan kimseler miydi?

Cevaplayan herkese teşekkür ederim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back