Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Farklı Konular Hakkında Toplu Sorularım

dfkgh

New member
Birbirinden farklı konular hakkında bazı sorularım var, cevaplayabilirseniz çok minnettar olurum.

1- Kundalini yoga yaparken nadirde olsa bazen nefes sayılarını karıştırıyorum 27 yerine 28 gibi veya 36 yerine 38 nefes gibi yapabiliyorum çok mühim bir problem mi yoksa çok bir önemi yok mu?

2- Tanrı ritüellerini ilk yaptığım zaman rünleri uzun uzun titreterek yapmaya çalıştım ve bitirdiğimde çok fazla yorgun hissettim, şimdilik her rünü 1-2 saniye olacak şekilde kısa bir şekilde titretiyorum ve genel olarak yaptığım ritüeller 15-17 dakika arası sürüyor. En azından alışana veya gelişene kadar bu şekilde yapmam Tanrılara karşı bir saygısızlık teşkil eder mi?

3- Meditasyonlarını düzenli yapan birisi için kronik bir şekilde geç saatlerde uyumak örneğin düzenli olarak saat 3 ile 5 arasında uyumak bir sağlık sorunu oluşturabilir mi, yalnız şunu belirteyim gece geç saatte uyumuş olsam bile her gün minimum 6 saat uyuyorum.

4- Şuan ki meditasyon sürelerim BM, AT, KA, tam yogik nefes egzersizi x10, temel meditasyon x5 , çakra döndürme-temizleme ve sabahları dörder nefes hatha akşamları 36 şar nefes kundalini yoga için meditasyon kısmı 25 dakika yoga kısmı 15-20 dakika sürüyor toplam 45-50 dakika sürüyor çok mu az yoksa yeterli midir? Meditasyonları süre tutarak yapmıyorum ama bir keresinde ölçtüğümde bu kadar zamanda olduğunu fark ettim.

5- Bir yere gidip hem para hem zaman hemde sağlık harcayıp alkol veya sigara içmektense veya yine bir yere gidip kahve adı altında hem gereksiz para verip hem de aşırı sağlıksız içecekleri içip boş boş oturup saatlerce konuşup durmaktansa oyun oynamayı tercih eden biriyim yalnız şöyle bir durum var sabahtan akşama kadar veya çok uzun süreler yapmıyorum bu eylemi günlük bazen 2-3 en fazla da 4 saat civarı oynuyorum, ve evet biliyorum ki spiritüel satanizmdeki tek günah insanın kendi kendine zarar verecek şekilde yaptığı eylemlerdir ama satanizmde oyun oynamaya karşı nasıl bir bakış açısı var bilmiyorum?

6- Yıllar önce daha araştırma aşamasındayken tam olarak hatırlayamadığım bir discord sunucusuna girmiştim, belki spiritüel satanizmin eski kapanan sunucusuydu belki de yeni çağ saçmalıklarına inanmış ve plasebo yaşayan insanların oluşturduğu bir topluluktu tam hatırlamıyorum dediğim gibi ama orada şöyle bir muhabbet dönüyordu; sanırım çok gelişmiş veya geliştiğine inandıkları bir kişi vardı ve insanlar o kişiye benim sakral çakrama bakar mısın açık mı, temiz mi gibi sorular soruyorlardı, bir kişi uzaktan ve yeni tanıdığı başka birinin çakralarının açık olup olmadığını görebilir mi yoksa bu dediğim tamamen plasebo yaşayan kimseler miydi?

Cevaplayan herkese teşekkür ederim.

1. İlk zamanlarda rün titretirken ağzım uyuşuyordu. Bu yüzden 10x yerine 5x veya 7x yapıyordum, yoksa diğer türlü sonlara doğru çok yoruluyordum. Tanrılarımız için bir şey yaparken bazen bunu yanlış veya eksik yapsak, yani diyelim yanlış titrettiniz, yine de saygısızlık olacağını sanmıyorum. Aksine, çabalıyoruz onlar için ve bunları yaptıkça bunu daha iyi hale getiririz. Örnek olarak, bundan 50 yıl sonra yaşlandık mı o sayı 2'ye bile düşebilir dinç kalmazsak tabii.

2. Bu forumda en çok gamer Zevist kardeşiniz ben olabilirim. Bence bu zarar vermek değil, bir hobi. Örneğin, ister git korku filmi izle ya da git korku oyunu oyna, ben hiçbir fark göremiyorum. En azından oyunda her şeyi kendin yapıyorsun, hikaye hakkında düşünüyorsun, diyalogları okuyorsun, kendin çabalıyorsun, ortaya bir zevk sunuyor. Örneğin, babanız gelince "Kalk artık PC başından, salona gel" dediğinde, yani televizyon izleseniz de aynı, bomboş otursanız da aynı. Önemli olan neyden zevk alıyorsunuz? Kimi insan dışarıda arkadaşlarla kahve içip oturmayı sever, kimisi evde arkadaşlarıyla oyun oynamayı sever. Ama her şeyin fazlası zarar, o yüzden bunu dikkatli yapmak gerekiyor. Burada zarar vermek kelimesi şu olabilir Benim için. örneğin bir kutlama için alkol içiyorsanız, eğlence için arkadaşlarla sorun görmüyorum. Ama sıkıntı, stres zamanlarında bunlardan kurtulmak için alkol alıyorsanız veya sigara içiyorsanız ya da çocuğunuz için olan parayı gidip kumara veya başka bir şeye harcıyorsanız, bu zarardır. Ama gidip oradan pahalı olmasına rağmen kitap veya figür aldınız, zarar olduğunu sanmıyorum. İnsan ne severse onu yapar.

3. Bu tür grupları ben de görmüştüm. Buraya niye gelmiyorlar ya da buranın varlığını mı bilmiyorlar, bilmiyorum. Genelde moderatörleri de çok genç, hatta çocuk, ve bilgileri de çok kısıtlı. Genelde oraya metalci gruplar giriyor :D ve insanları manipüle etmek çok kolay olabiliyor. İşte, "Gel ben sana fal bakarım, gel ben senin çakranı anlarım" gibi. Bunlar da "Vayy, bu adam yetkili bir insana benziyor" deyip inanıyorlar.

Ek olarak 1. yazdığım 2. soruya
2. yazdığım 5. soruya
3. yazdığım 6. soruya için cevap
ben direk 1 2 3 diye yazmışım dalgınlıktan

1- fazla sorun teşkil etmez. Odağınızı koruyun. Zihninizden sayıyorsanız da daha rahat olması açısından bir "sayaç" uygulaması indirebilirsiniz.

2- Zaten kısa versiyonlarla yapılmalı. Benim de o civarlarda sürüyor. Kendinizi yormayın. Hızlıca titretin.

3- Meditasyonunu düzenli yapmayan birisi için de her türlü bu durum sağlıksız. En azından en geç 1 de uyuyun.

4- Yeniyseniz tam yogik nefes X10 fazla gelir. Temel meditasyon X5 az gelir. Toplam med süreniz yeterli. Zamanla farklı meditasyonları eklemeyle arttırabilirsiniz.

5- Dozuna dikkat etseniz yeterli.

6- 1'den fazla sunucu açıldı hangisinden bahsettiğinizi bilmiyorum ama o kişinin yalan söyleme ihtimali daha olası. Evet bu sezgileri kullanarak yapılabilir ama yapılan uygulama yanlış. Sosyal medyada yapılanlardan bir farkı yok. Her SS kendi için çalışmalı.

2- Zaten kısa versiyonlarla yapılmalı. Benim de o civarlarda sürüyor. Kendinizi yormayın. Hızlıca titretin.
Bu fazla kişisel bir mevzu. Element'te, diğer SS'ler ile birlikte toplu ritüel yaparken kimileri titreşimleri uzun tuttuğundan ötürü gecikiyordu (örneğin ben) ve TG Alexandros Iowno bunun sorun teşkil etmediğinden, ritüelleri yavaşça yapmanın daha güçlü olacağından söz etmişti. Ama kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle yapmalısınız elbette, süreye takılmayın.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back