satou
Member
Kundalini uyanışı süreci içindeyim artık dayanamıyorum. Sakin kalmaya çalışıyorum ama moodumun da aşırı düştüğü zamanlar içim yanıyor olduğum yerde sabit durmakta zorlanıyorum istemsiz hareketlerim de oluyor ve panik atak gibi de değil. Bir de aşırı fazla acılardan sonra neredeyse hep bir aydınlanma yaşıyorum beni değiştirebilecek bir şey öğreniyorum. Sürekli fazla mutluluk ve aşırı karamsarlık arasında gidip geliyorum. Farkındalığım sürekli artıyor delirecekmiş gibi oluyorum ve bir de zihnimin tamamen açılmasına ve rahatlamasına ihtiyaç duyuyorum sanki. Ne yapacağım bilmiyorum böyle anlarda zihnimin gürültüsü artıyor her şey sessizleşiyor. En azından tek istediğim sakin kalabilmek. Hiç kolay bir şey değil hiç kolay şeyler hissetmiyorum.
Yine intihar falan demek istemiyorum bunun ne kadar saçma olduğunu biliyorum en azından daha gerçekçiyim. Sakinleşebilmek için nefes egzersizi dışında neler yapabilirim? Tek istediğim kundalinimin artık tamamen uyanması ve bir stabilliğe kavuşmam.
Yine intihar falan demek istemiyorum bunun ne kadar saçma olduğunu biliyorum en azından daha gerçekçiyim. Sakinleşebilmek için nefes egzersizi dışında neler yapabilirim? Tek istediğim kundalinimin artık tamamen uyanması ve bir stabilliğe kavuşmam.