Hermit of 13 Swords said:
Merhaba,
Bir müddet zaman geçtiği için konuları kısaca alıntılamak istedim. Tekrar yazıyorum çünkü bu konuyla alakalı daha farklı durumlar yaşadım ve kafama takılan birtakım şeyler var bu yüzden ve daha önce konusu geçmiş olduğu için sana sormak istedim açıkçası.
Öncelikle 2. sorudan bahsetmek istiyorum: Sen dedikten sonra dediğin nefes egzersizini yaptım ve artık bir basınç/sıkıntı hissetmiyorum, teşekkür ederim bunun için.
Asıl söylemek istediğim şey de ilk sorudaki konuyla alakalı. Rüzgar hissinin auramla alakalı olduğunu düşünüyorum, tabii her zaman hissettiğim bir şey değil. Ancak bir müddet sonrasında garip bir şey fark ettim:
Her zaman olmasa da bazı zamanlar yatağımda uzanırken meditasyon yaptığımda özellikle sol bölgemde daha yoğun bir enerji hissediyordum (sağ tarafım duvar kenarında kalıyor), bunun da kendi enerjimle alakalı olduğunu düşünüyordum açıkçası. Ama araştırdıkça ve zaman geçtikçe yanılıyormuşum gibi hissetmeye başladım ve bu his de sadece meditasyon yaparken de olmuyor. Mesela Joy of Satan'ın kendi sitesinde, forumlarda ya da Türkiye sitesinde bir şeyler okuyup araştırırken de hissettiğim oluyor. Sanki bir basınç varmış gibi, sanki bir şey varmış gibi yani. Çok üstünde durmamıştım ama geçen gün auralar hakkındaki bir araştırmamda kişinin aurasının alanına bir varlık yaklaştığında bu tarz hisler yaşayabildiğimizi öğrendim. Sonrasında da aklıma daha önceden şu sayfada uyguladığım meditasyon aklıma geldi: https://www.ancient-forums.com/viewtopic.php?p=165227#p165227
GD olduğunu düşündüğüm Tanrı'nın adını bu şekilde titretip denediğimde yanımda o kadar değişik bir basınç hissetmiştim ki anlam verememiştim bile. Aynı gün onun mührüne bakıp meditasyon yaptığımda da şu ana kadar hissettiğim en pozitif ve sıcak hissettiğim anlardan birini yaşamıştım.
Bunu anlattım çünkü yaşadığım his buna benziyor. Aslında bir iki gündür sormayı düşünüyordum ve birazcık çekindim uzun bir konu diye ama dün de benzerini yaşadım ki dün bunu yaşadığımda fark ettim de hissettiğim enerji benden ayrı
D tabii kimin ya da neyin enerjisini hissediyorum bilmiyorum sıkıntı bu. Dün bu olaydan önce Gardiyan Demonumla konuştum (mührüne bakıp meditasyon gibi yani) bu yüzden hissettiğim şey pozitif de olabilir bilmiyorum.
Dediğim gibi uzun bir soru sorduğum için kusura bakma, benden daha iyi bildiğin için çözüm bulmam daha kolaylaşır diye düşündüğüm için sormak istedim.
Ve son olarak da farklı bir konuda fikrini alabilir miyim? Üst bölgede bulunan üç dişil çakrayı çok rahat hissediyorum. Eril çakraları da hissediyorum tabii ki ama üsttekiler daha yoğun. Auraları görebiliyorum zaten ve uğraşsam durugörü ve duruişiti noktalarını da zorlanmadan açabilirim diye düşünüyorum ama kök çakramı üsttekiler kadar yoğun hissedemediğim için o noktaları açtığımda sıkıntı yaşayabileceğimi düşünüyorum o yüzden dengeyi sağlamadan bunu yapmama kararı aldım. Aldığım karar mantıklı mı, yoksa sadece Tanrılar ile olan ilişkimi ilerletmemi mi engelliyor?
Teşekkür ederim.