ya inanılmaz ya gerçekten, hayret! çoğu soracağım şeyi benden önce soruyorlar. Güzel. Ben daha sonra sorarım diyordum
aynı sorun bende de vaer. Geç yatıtorum, geç kalkıyorum. Bu nedenle planlarımı yapamaıyorum, eksik yarım yamalak oluyor
birini yapıyorum çoğu eksik kalıyor. öyle. uzmanlara göre en az 8 saat uyku diyorlar, banada tam 8 saat yetiyor. sorun şu ki;
daah az uyumak istiyorum, uykum benim için yeterli olmasını istiyorum.
Ayrıca rüyalarımda sürekli berraklaşıyor, gerçekte olduğu gibi korku, endişe gibi bir takım hissleri hissediyorum. Koku hissetme
duygusu var mı henüz biliyorum. ilerde lucid rüya, astral projeksiyona faydası olur diye rüyalarım berakklaşsın diye olumlama da
yaptmıştım. sonra bıraktım. Bıraktım çünkü sabah uyandığımda hiç uyumamış gibi, dinlenmemiş gibi hissediyordum.
sonuç olarak bu durumdan rahatsızım. çünkü, HD TV izler gibi filmin sonunu merak ederizya, bende öyle sabah rüyayı devam ettireyim,
sonra nolcak bakim diye diye öte beri dönüp duruyorum.
doğumdan ölüme kadar ruh her görüntüyü, sesi, herşeyi kaydediyor. Gece rüyalarımızda bunların değşik değişik alakasız semboller halinde
görüyoruz. ölünce tekrar reenkarne olana kadar bunları gerçek zannederek rüya gibi mi yaşayacağız. Hayal eddilen herşey gerçektir diyorlar.
Astral boyutun rüya kısmı ne kadar gerçek? Bunlar hep soru işareti.