Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

YAZMAYALI UZUN ZAMAN OLDU

gizlibirvarlık

New member
Herkese merhabalar, umarım hepiniz iyisinizdir.
Bir kaç sorum olacaktı sizlere ,aramızda benden deneyimli ve tecrübeli kişi sayısının fazla olduğuna inanıyorum.
*40 günlük meditasyonu 50 günde tamamladım. Ancak Hatha Yogada bir hareketi tam resimdeki gibi yapamadım alanım yoktu (yine de yapmaya çalıştım). Bu iki durum sıkıntı yaratır mı?
*Büyü yapmaya başlamak istiyorum daha önceden basit büyüler deneyen varsa ve tecrübelerini paylaşmak isterse sevinirim.
*Bir kaç dil öğrenmeye başlamayı planlıyorum. Bir tanesi Farsça. Fakat Fars alfabesi Arap alfabesi ve buna eklenen Fars harflerinden oluşuyor (alfabenin çoğu Arapça ama). Arapça malumunuz k*ranın da alfabesi, bilmeden hata yapmak istemem.
*40 Günlük meditasyon programı bitirişimde sorun yoksa sonrası için meditasyon önerileriniz var mıdır?

Grupta ama kendi sorumsuzluğum ama okul, iş vs çeşitli sebeplerden aktif olamıyorum, yardımcı olabileceğim durumlar varsa haberim olmuyor bu nedenlerden dolayı (ama sitedeki ritüellerden yaptığım oldu).Bundan dolayı kusura bakmayın. İlerleyen süreçte daha aktif olmaya çalışacağım.

Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.
Esen kalın.

40 günlük meditasyondan sonra hangi konularda zayıfsanız, o konulara odaklanıp listenize ekleyebilirsiniz. Örneğin, hangi elementiniz zayıf, hangi yönde sorun yaşıyorsunuz gibi konuları göz önünde bulundurabilirsiniz. Ancak, bunları bilmediğimiz için net bir cevap veremiyorum. Örneğin, gezegen kareleri var; her birinin kendine özgü iyileştirdiği konular bulunuyor.
Fakat bunları yapmadan önce, geliştiğinizden emin olun. Sonraki adıma ilerlemeden önce.

Arapçada bir sorun görmüyorum. Zevist olan araplar da vardır mutlaka, fakat sonuçta bu bir dil. Benim görüşüm bu yöndedir ve sorun görmüyorum. Söyleyeceklerim bu kadar. Daha detaylı önerilerde bulunacak kadar bilgili biri değilim, ancak diğer dostlarım size yardımcı olacaktır.

Hatha yogada bazı hareketleri yapmanız için zaman gerekebilir. Ben hala zar zor 1 dakika amuda kalkabiliyorum mesela. Bir sorun olmaz ama yinede yapmaya çalışın.

40 günlük programdan sonra rutininize alev meditasyonu, ruhun kanatları meditasyonu ve duruişiti,durugörü meditasyonları gibi basit meditasyonlar ekleyebilirsiniz.

Büyü yapmaya başlamadan önce enerjileri iyi yönlendirebilmeniz ve odak problemi yaşamamanız gerekiyor (buna transa geçmede deneyimli olmayıda ekleyebilirim). Yeteri kadar geliştiğinizde buradaki beginning/başlangıç seviye büyülere göz atabilirsiniz (zamanınız varsa information bölümündeki tüm yazıları okumanız önemli, ayrıca beginning kısmındaki ilk iki yazıda çok önemli).

Arapça'nın kuranın dili olmasının bir önemi yok. Hem Arapça hem Farsça öğrenilebilir diller. Ama önerim Antik Yunanca, Sanskritçe gibi kutsal dilleri veya Latince gibi uzun yıllardır majikal çalışmalarda kullanılan bir dili öğrenmeniz. Farsça çok hoş bir dil tabii orası ayrı.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back