Melisa
New member
Bugünkü değinmek istediğim konu şu. Öncelikle yazılarınızı okudum. Özellikle telekinezi veya farklı alanlarınız hakkında'da. Ancak bugünkü değincem konu telekinezi. Telekinezi hakkında hiç bir bilimsel kanıt yok. Ancak bu telekinezi yaptığını iddia eden kişiler neden bunu bilimselleştirmiyor ki ? Sadece merakım gereği bunu sordum, hiç bir dini aşağlamak istemiyorum. Saygısızlık ettiysem özür dilerim. Telekinezi yapmaya başaran veya yaptığını iddia eden ne kadar kişi var ? Bunu merak ediyorum. Yapan kişiler bir bilimsel yere gidip bunu göstersinler. Hem insanlığa yararı olur, hemde ruhaniyetin olduğunu, rasyonel düşünce fikrinden kurtulmamızı sağlar. İkinci bir konu şu ruhtan bahsediyorsunuz, beyinin bölgeleri var geçmişte 11.sınıf biyoloji dersinde işledik farklı, farklı alanlar ve işlevleri var. Beyin olmadan geçmişte yaptıklarımızı hatırlayamayız. Peki sorarım size ruh geçmiş yaşamını hatırlayabilir mi ? Yani bir insan ölüp gidiyor, beyni yok oluyor bütün anıları bilgileri, düşünceleri her şeyi yok oluyor. Geçmişe dair hiç bir iz yok. Üçüncü konu şu bu topluluk tam olarak neyi amaçlıyor, tüm dünyadaki insanları uyandırmak adı altında. Sizin yazdınız yayınları okuyup özellikle düşmana karşı yaptığınız RTR işe yaramaz zannediyordum, şuan güçlü olan ülke İsrail saldırı altında. Özellikle hala isyanı bastıramadı. Umarım savaş bir an önce biter yoksa dünyadaki diğer ülkelere sıçrar insanlar ölür kadınlar, çocuklar zarar görür. Hepinize iyi günler diliyorum.