Esenlikler,
Bir çok insan nasyonal sosyalizm'i savaşın kaybedilmesi ve savaş sonrası yazılan sözde tarih yüzünden yanlış biliyor ve tanıyor.
Nasyonal sosyalizm'i n temel ilke ve prensipleri vardır.
Bu prensipler doğrultusunda ilerler.
Nasyonal sosyalizm sadece politik bir düşünce değildir. Temelleri okultizm'e dayanmaktadır.
Genel olarak şöyle tanımlama yapabiliriz.
Her ırk ( beyaz, siyah, sarı) kendi kültürel ve tarihi bölgelerinde yaşamalı ve ırk karışımı yapmamalıdırlar.
Irkların karışımı yahudi hakimi sosyal medya üzerinden tatlı ve güzel birşey olarak gösteriliyor, malesef ki hiç bir güzel yanı yok.
Doğan çocuklar hastalıklara yakalanma konusunda daha fazla risk içerisinde oluyor ve biyolojik olarak daha zayıf durumda oluyorlar. Dolayısıyla nasyonal sosyalizm'in temel ilkesi olan beyaz ırkın yüceltilmesi ve soyunu kusursuz bir şekilde devam ettirmesi kuramına ters düşüyor.
Aynı şekilde Satanizm için de birey güçlü ve dayanıklı olup - TANRISALLAŞMA- için çaba göstermelidir.
Irk karışımı hem satanizm hem de nasyonal sosyalizm için bu bakımdan sakıncalı.
Yoksa kimsenin etnik ırkçılık yaptığı yok.
Bir Anadolu Türkü de beyaz ırktır,
Fransız bir birey de beyaz ırktır,
Bir yunan birey de beyaz ırktır.
Önemli olan ( beyaz sarı ve siyah ) ırkların birbiriyle karışmamasıdır.
Dikkat ettiyseniz bu bahsettiğim ırkların arasında
Yahudi, semtist ve çingene " ırk "larına yer vermedim.
Sebebiyse nasyonal sosyalizm'e göre bu ırklar tamamen alt insandır ve hiç bir şekilde bizlere entegre şekilde devam edemezler, tehlikelidir.
Bir diğer yandan nasyonal sosyalizm - Eco Fascism -
Ekolojik faşizm ile bağlantılıdır ve ekolojik faşizmin ilkelerini temel almaktadır.
Başka bir yazıda ekolojik faşizm hakkında daha detaylı bilgiler vereceğim.
Nasyonal sosyalist yönetim;
Genel olarak yönetim karizmatik bir lider tarafından üstlenilenilir. ( Türklerin kurtuluş savaşı ve ülkenin kurulmasını da tamamıyla karizmatik bir lider üstlenmiştir, Mustafa Kemal Atatürk.)
Alanında başarılı ve uzman kişiler ise yönetim de kendilerine yer bulabilir.
Ülke Kesinlikle demokrasi veya cumhuriyet vari bir yönetim ile idare edilmez.
Demokrasi nasyonal sosyalizm'e göre tamamıyla yanlış bir yönetim biçimidir.
Bunun örneklerini şu an ki Avrupa ülkelerinde görebiliriz.
Neredeyse çoğu Avrupa ülkesinin parlamentosu yahudi ve siyahlardan oluşmaktadır.
Ekonomi ise sosyal devlet anlayışı içindedir.
Halk desteklenir ve halk yardımı yüksektir.
Çeşitli teşvikler ve yardımlar sağlanır.
Eğtim ve gençlik en önemli unsurdur.
Çünkü bir ülkenin geleceğini gençlik, gençliğin geleceğini eğtim belirler. Bu yüzden mükemmel bir toplum olması için eğtim şarttır.
Nasyonal sosyalizm de kadın ve erkeğin yeri
Hiç bir şekilde bir ayrım yoktur kadın ve erkek arasında, ama kadının erkeğe göre daha önemli bir görevi vardır.
Kadının görevi bir toplumun geleceğini belirleyecek ve mükemmel bir toplum düzeni yaratacak çocuklarının eğitimini ilk aşamada üstlenip neredeyse kusursuz bir evlat yetiştirmektir.
Şimdilik aklıma gelenler bu kadar,
Daha detaylı olarak Bilgi almak isteyen veya merak ettiğiniz konular varsa bu postun altına yazmanız halinde elimden geldiğince hızlı bir şekilde cevaplayacağım.
Esenlikle kalın..
Bir çok insan nasyonal sosyalizm'i savaşın kaybedilmesi ve savaş sonrası yazılan sözde tarih yüzünden yanlış biliyor ve tanıyor.
Nasyonal sosyalizm'i n temel ilke ve prensipleri vardır.
Bu prensipler doğrultusunda ilerler.
Nasyonal sosyalizm sadece politik bir düşünce değildir. Temelleri okultizm'e dayanmaktadır.
Genel olarak şöyle tanımlama yapabiliriz.
Her ırk ( beyaz, siyah, sarı) kendi kültürel ve tarihi bölgelerinde yaşamalı ve ırk karışımı yapmamalıdırlar.
Irkların karışımı yahudi hakimi sosyal medya üzerinden tatlı ve güzel birşey olarak gösteriliyor, malesef ki hiç bir güzel yanı yok.
Doğan çocuklar hastalıklara yakalanma konusunda daha fazla risk içerisinde oluyor ve biyolojik olarak daha zayıf durumda oluyorlar. Dolayısıyla nasyonal sosyalizm'in temel ilkesi olan beyaz ırkın yüceltilmesi ve soyunu kusursuz bir şekilde devam ettirmesi kuramına ters düşüyor.
Aynı şekilde Satanizm için de birey güçlü ve dayanıklı olup - TANRISALLAŞMA- için çaba göstermelidir.
Irk karışımı hem satanizm hem de nasyonal sosyalizm için bu bakımdan sakıncalı.
Yoksa kimsenin etnik ırkçılık yaptığı yok.
Bir Anadolu Türkü de beyaz ırktır,
Fransız bir birey de beyaz ırktır,
Bir yunan birey de beyaz ırktır.
Önemli olan ( beyaz sarı ve siyah ) ırkların birbiriyle karışmamasıdır.
Dikkat ettiyseniz bu bahsettiğim ırkların arasında
Yahudi, semtist ve çingene " ırk "larına yer vermedim.
Sebebiyse nasyonal sosyalizm'e göre bu ırklar tamamen alt insandır ve hiç bir şekilde bizlere entegre şekilde devam edemezler, tehlikelidir.
Bir diğer yandan nasyonal sosyalizm - Eco Fascism -
Ekolojik faşizm ile bağlantılıdır ve ekolojik faşizmin ilkelerini temel almaktadır.
Başka bir yazıda ekolojik faşizm hakkında daha detaylı bilgiler vereceğim.
Nasyonal sosyalist yönetim;
Genel olarak yönetim karizmatik bir lider tarafından üstlenilenilir. ( Türklerin kurtuluş savaşı ve ülkenin kurulmasını da tamamıyla karizmatik bir lider üstlenmiştir, Mustafa Kemal Atatürk.)
Alanında başarılı ve uzman kişiler ise yönetim de kendilerine yer bulabilir.
Ülke Kesinlikle demokrasi veya cumhuriyet vari bir yönetim ile idare edilmez.
Demokrasi nasyonal sosyalizm'e göre tamamıyla yanlış bir yönetim biçimidir.
Bunun örneklerini şu an ki Avrupa ülkelerinde görebiliriz.
Neredeyse çoğu Avrupa ülkesinin parlamentosu yahudi ve siyahlardan oluşmaktadır.
Ekonomi ise sosyal devlet anlayışı içindedir.
Halk desteklenir ve halk yardımı yüksektir.
Çeşitli teşvikler ve yardımlar sağlanır.
Eğtim ve gençlik en önemli unsurdur.
Çünkü bir ülkenin geleceğini gençlik, gençliğin geleceğini eğtim belirler. Bu yüzden mükemmel bir toplum olması için eğtim şarttır.
Nasyonal sosyalizm de kadın ve erkeğin yeri
Hiç bir şekilde bir ayrım yoktur kadın ve erkek arasında, ama kadının erkeğe göre daha önemli bir görevi vardır.
Kadının görevi bir toplumun geleceğini belirleyecek ve mükemmel bir toplum düzeni yaratacak çocuklarının eğitimini ilk aşamada üstlenip neredeyse kusursuz bir evlat yetiştirmektir.
Şimdilik aklıma gelenler bu kadar,
Daha detaylı olarak Bilgi almak isteyen veya merak ettiğiniz konular varsa bu postun altına yazmanız halinde elimden geldiğince hızlı bir şekilde cevaplayacağım.
Esenlikle kalın..