Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Gündem • Haberler

dün starbucks ve burger king basılmıştı bugün de istanbuldaki sbyi basmıslar loll
Bunlar olaymı ? Bunlar hava cıva yahudiler ve onlara hizmet edenler hep dünya savaşından atom bombasından bahsediyor.Havuz medyası bu akşam bunlardan söz ediyor ekonomi dümdüz olmuş kiralar almış yürümüş parası olan dahada zengin oluyor gelir adaletsizliği insanlar köle gibi çalışıyor
Ne yaşaması yaşamıyoruz ki ölelim adama sordular yarın öleceğini bilsen ne yaparsın adam dediki bu gün ölürdüm

bendensin (çoğu zaman sipariş veriyorum)
tanrılar gelince üzerimize gecirmemizi isteyeceğim ilk yer starbucks olabilir, 2.si de hermes. adını da satansbucks yaparızgclclxkggo

diğerleri de motive olcak bunu gördükce

Attachments

• Screenshot_20240625_102417_Bundle.jpg
    Screenshot_20240625_102417_Bundle.jpg
    315.8 KB · Views: 67
Bari ozaman fiyatları ucuzlatin herkes içsin bardağını 5 liradan verin bizim gibi garibanlarda içsin
görünüşe göre artık zengnler de içemeyecek çünkü kimsenin can güvenliği kalmadı

evet hala aranızda veya çevrenizde iyi yahudilerin de olduğuna inanan, yahudilerin türkleri sevdiğini düşünen o yüzden ermeni soykırımını kabul etmediklerini düşünen varsa buyurun.
balonlara yazıp yazıp ora bizim demek ne demek ya iyice arsızlığı ele aldılar bunlar
libyaya da bayıldığımı söyleyemem ama birilerinin de çıkıp bunlara enough is enough demesi lazım ve o birileri de tahmininiz üzere evet biziz
evet bu kadar can sıkıcı haber yetmezmiş gibi daha da arttırıyorum Almanyada çıkan yeni yasa ile artık alman vatandaşı olmadan önce israil devletinin varlığını onaylamanız talep edilecek

Attachments

• SmartSelect_20240626_232206_Instagram.png
    SmartSelect_20240626_232206_Instagram.png
    414.7 KB · Views: 73
evet hala aranızda veya çevrenizde iyi yahudilerin de olduğuna inanan, yahudilerin türkleri sevdiğini düşünen o yüzden ermeni soykırımını kabul etmediklerini düşünen varsa buyurun.
balonlara yazıp yazıp ora bizim demek ne demek ya iyice arsızlığı ele aldılar bunlar
libyaya da bayıldığımı söyleyemem ama birilerinin de çıkıp bunlara enough is enough demesi lazım ve o birileri de tahmininiz üzere evet biziz
evet bu kadar can sıkıcı haber yetmezmiş gibi daha da arttırıyorum Almanyada çıkan yeni yasa ile artık alman vatandaşı olmadan önce israil devletinin varlığını onaylamanız talep edilecek
O nasıl bir yasa öyle vatandaş bunu onaylamak zorunda değilki bi kere bu insan hak ve özgürlüğüne aykırı

O nasıl bir yasa öyle vatandaş bunu onaylamak zorunda değilki bi kere bu insan hak ve özgürlüğüne aykırı
önceki vatandaşlar değil, ilk kez alman vatandaşlığı alacak olanlar

ayyyy kayseride çok korkunç şeyler oluyo videolarını izleyemiyorum bile. suriyeli biri bi çocuğu taciz etmis. yakıp yıkıyolar suriyelilerin evlerini falan. keske onları bu ülkeye sokan hükümete de bi sey yapsalar?!

ayyyy kayseride çok korkunç şeyler oluyo videolarını izleyemiyorum bile. suriyeli biri bi çocuğu taciz etmis. yakıp yıkıyolar suriyelilerin evlerini falan. keske onları bu ülkeye sokan hükümete de bi sey yapsalar?!
Güzel halk artık 2 gün sonra unutup uyumuyor demekki. Kayseri'bu hareketleriyle korkutucu fakat güzel bir mesaj verdi. Dahada düzelmek için adımlar atılmazsa devamına gidilir gibi duruyor.

Bunlar gözle görülen şeyler, medyaya ve kamuoyuna yansıyan kısmı.Birde buzdağının görünmeyen kısmı var.Bu pislam sökülüp atılmadıkça bu suriyelileri kimse gönderemez.Zaten buraya gelen suriyeliler yamyam uzak durun bunlardan çoluğunuzu çocuğunuzu uzak tutun bunlar yoksun saldırgan bir güruh kayserideki ayaklanma nafile,birşey çıkacağını sanmıyorum kayserideki oy oranlarına bakın, oyun devam ediyor, arzı mevud

Bu vb olaylar ortada bir sebeb yoken oluyor, geçen yılarda aynı muhabetler olmuştu. Halkımız çok cabuk alevleniyor bir gün ya iç savaş yada nato müdahale edecek. Sizce bu muhabetleridemi yahudiler yapıyor. Ortada hiç bir sebeb yoken bu olaylar oluyor?
Halkımız çabuk galeyana geliyor, olan namusuyla gelen insanlarda olanlar oluyor.
Birde halkımız bu adamı 2010 halife seçmedimi halifeye itat islamda önemlidir,ben yada benzeri kardeşlerimi evet dediler mi
Esenliklerle

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back