Nanno
New member
gerçekten ya dışarı çıkarken korkuyo insan bazendün starbucks ve burger king basılmıştı bugün de istanbuldaki sbyi basmıslar loll
gerçekten ya dışarı çıkarken korkuyo insan bazendün starbucks ve burger king basılmıştı bugün de istanbuldaki sbyi basmıslar loll
Bunlar olaymı ? Bunlar hava cıva yahudiler ve onlara hizmet edenler hep dünya savaşından atom bombasından bahsediyor.Havuz medyası bu akşam bunlardan söz ediyor ekonomi dümdüz olmuş kiralar almış yürümüş parası olan dahada zengin oluyor gelir adaletsizliği insanlar köle gibi çalışıyordün starbucks ve burger king basılmıştı bugün de istanbuldaki sbyi basmıslar loll
evet hakan fidanın açıklamasını gördüm az öncedünya savaşından
evt o yüzden starbuckstan eve sipariş vercemjghgkgkhgkhgerçekten ya dışarı çıkarken korkuyo insan bazen
bendensin (çoğu zaman sipariş veriyorum)evt o yüzden starbuckstan eve sipariş vercemjghgkgkhgkh
tanrılar gelince üzerimize gecirmemizi isteyeceğim ilk yer starbucks olabilir, 2.si de hermes. adını da satansbucks yaparızgclclxkggobendensin (çoğu zaman sipariş veriyorum)
orjinal olur bu arada beğendim wdafafasgaftanrılar gelince üzerimize gecirmemizi isteyeceğim ilk yer starbucks olabilir, 2.si de hermes. adını da satansbucks yaparızgclclxkggo
Bari ozaman fiyatları ucuzlatin herkes içsin bardağını 5 liradan verin bizim gibi garibanlarda içsinorjinal olur bu arada beğendim wdafafasgaf
görünüşe göre artık zengnler de içemeyecek çünkü kimsenin can güvenliği kalmadıBari ozaman fiyatları ucuzlatin herkes içsin bardağını 5 liradan verin bizim gibi garibanlarda içsin
şaka mı ya off. bu yıl en kötü adalet bakanı na sahip olabilirizdiğerleri de motive olcak bunu gördükce
O nasıl bir yasa öyle vatandaş bunu onaylamak zorunda değilki bi kere bu insan hak ve özgürlüğüne aykırıevet hala aranızda veya çevrenizde iyi yahudilerin de olduğuna inanan, yahudilerin türkleri sevdiğini düşünen o yüzden ermeni soykırımını kabul etmediklerini düşünen varsa buyurun.
balonlara yazıp yazıp ora bizim demek ne demek ya iyice arsızlığı ele aldılar bunlar
libyaya da bayıldığımı söyleyemem ama birilerinin de çıkıp bunlara enough is enough demesi lazım ve o birileri de tahmininiz üzere evet biziz
evet bu kadar can sıkıcı haber yetmezmiş gibi daha da arttırıyorum Almanyada çıkan yeni yasa ile artık alman vatandaşı olmadan önce israil devletinin varlığını onaylamanız talep edilecek
önceki vatandaşlar değil, ilk kez alman vatandaşlığı alacak olanlarO nasıl bir yasa öyle vatandaş bunu onaylamak zorunda değilki bi kere bu insan hak ve özgürlüğüne aykırı
Güzel halk artık 2 gün sonra unutup uyumuyor demekki. Kayseri'bu hareketleriyle korkutucu fakat güzel bir mesaj verdi. Dahada düzelmek için adımlar atılmazsa devamına gidilir gibi duruyor.
Bu vb olaylar ortada bir sebeb yoken oluyor, geçen yılarda aynı muhabetler olmuştu. Halkımız çok cabuk alevleniyor bir gün ya iç savaş yada nato müdahale edecek. Sizce bu muhabetleridemi yahudiler yapıyor. Ortada hiç bir sebeb yoken bu olaylar oluyor?Kayseri’de taciz iddiası şehri cehenneme çevirdi! Kayseri son dakika haberleri
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, yabancı uyruklu bir kişinin 5 yaşındaki bir çocuğu taciz ettiği iddiası üzerine toplanan öfkeli kalabalık, yabancı uyruklulara ait araçları ateşe verdi. Kayseri'de yaşanan bu olay, "Kayseri son dakika haberleri" sorusunu gündeme getirdi. Olaylarda 10 polis memuru...gdh.digital
Halkımız çabuk galeyana geliyor, olan namusuyla gelen insanlarda olanlar oluyor.
Birde halkımız bu adamı 2010 halife seçmedimi halifeye itat islamda önemlidir,ben yada benzeri kardeşlerimi evet dediler mi
Esenliklerle
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan