tezahür ne beİrademizin nasıl tezahür ettiğine tanıklık ediyoruz.
evet ya cok yakısıklı üstelkDiamond Tema sevdiğim bir youtuber.
aaaa link varsa alabilir miyiöDiamond Tema yı Bende" çok dinledim yutupda gerçektende çok bilgili bir arkadaş Satanizm hakkında da videosu var sanırsam yutupda izlemiştim tarafsız bir şekilde Satanizmi hatta SS ligi anlatmıştı.
Yakışıklılığıyla ilgilenmedim açıkçası Zekası daha çekicievet ya cok yakısıklı üstelk
"Türk Dil Kurumu'na göre tezahür kelimesi 'Görünme, gözükme, belirme, ortaya çıkma veya buluşma' anlamlarını taşımaktadır."tezahür ne be
Anlatımın iyi olduğunu, tamamen doğru bilgilerin sunulduğunu söyleyemeyeceğim. Spiritüel Satanizm ile Teistik Satanizm'i karıştırıp ortaya bir şeyler çıkarmış. Buradan videoya ulaşabilirsiniz.aaaa link varsa alabilir miyiö
olsun eğitilebilir görüyorum"Türk Dil Kurumu'na göre tezahür kelimesi 'Görünme, gözükme, belirme, ortaya çıkma veya buluşma' anlamlarını taşımaktadır."
Anlatımın iyi olduğunu, tamamen doğru bilgilerin sunulduğunu söyleyemeyeceğim. Spiritüel Satanizm ile Teistik Satanizm'i karıştırıp ortaya bir şeyler çıkarmış. Buradan videoya ulaşabilirsiniz.
bosver ask evli zatenYakışıklılığıyla ilgilenmedim açıkçası Zekası daha çekici
Boşverdim, önüme bakıyorumbosver ask evli zaten
belki bosanırBoşverdim, önüme bakıyorum
bunun hakkında konuşmadıkrusyada şeriatçılar bi rahibin kafasını kesmişler
Haberi duymadım. Satanist bir rahibin mi ?bunun hakkında konuşmadık
hayır hristiyan. zaten sona ermiş saldırı çoktan https://www.theguardian.com/world/a...en-kill-police-priest-attacks-russia-dagestanHaberi duymadım. Satanist bir rahibin mi ?
Yeni bir haber değil çünkü. Satanist bir Rahip yok ki kafasını kessinler.Haberi duymadım. Satanist bir rahibin mi ?
Orası dağıstan bölgesi musluman çeçen militanlar var orda isidli.Eskiden 1994 1996 arası rusya çeçenistan savaşı başladı sonra putin çeçenlerin yarısını satın aldı kendine bağladı vs genede orda hala müslüman çeçen militanlar var büyük ihtimal onlar yapmıştır.Bunlar gözünü kırpmaz çünkü kuranda ayet var kafirleri bulduğunuz yerde boynunu vurun diye emir var.bunun hakkında konuşmadık
Kaynak nedir tam olarak? Her gördüğümüze inanacak değiliz.rusyada şeriatçılar bi rahibin kafasını kesmişler
Bütün ulusal haber kanalları kaynak.Kaynak nedir tam olarak? Her gördüğümüze inanacak değiliz.
Satanizmde de rahip ve rahibeler olduğu için öyle düşündüm bir an. Neyse ki değilmiş.Yeni bir haber değil çünkü. Satanist bir Rahip yok ki kafasını kessinler.
Şeytan ve Tanrılar varken hiçbir şey yapamazlar, endişelenmenize gerek yok.Satanizmde de rahip ve rahibeler olduğu için öyle düşündüm bir an. Neyse ki değilmiş.
Esenlikler,Bütün ulusal haber kanalları kaynak.
Genel olarak ibrahimi dinlerden uzaklaşma zamana göre var bunu çevrenizdende gözlemlersiniz eskiden ben çocukken camilerden insanlar sokaklara taşardı toplu yürüyüşler olurdu.Simdi gözlemlediğim kadarıyla yarı yarıya kadar bir düşüş var.Eskiden çok cihadci örgüt vardı hizbullah charlie hebdo olayını biliyormusunuz fransada elkaidenin eski gücü yok artık usama bin ladin vardı ebu bekir bağdadi .eymen el zevahiri artık böyle ses getiren başlarında lider kalmadı dağıldılar
bak artk daha iyi ve açıklayıcı yazıyosunuz farkında mısın bilmiyorum amaGenel olarak ibrahimi dinlerden uzaklaşma zamana göre var bunu çevrenizdende gözlemlersiniz eskiden ben çocukken camilerden insanlar sokaklara taşardı toplu yürüyüşler olurdu.Simdi gözlemlediğim kadarıyla yarı yarıya kadar bir düşüş var.Eskiden çok cihadci örgüt vardı hizbullah charlie hebdo olayını biliyormusunuz fransada elkaidenin eski gücü yok artık usama bin ladin vardı ebu bekir bağdadi .eymen el zevahiri artık böyle ses getiren başlarında lider kalmadı dağıldılar
aklıma Maxinenin arabasına bomba koydukları geldiŞeytan ve Tanrılar varken hiçbir şey yapamazlar, endişelenmenize gerek yok.
Hatalarımdan ders çıkarıyorum fevri davranmakla bi yere varilmayacagini biliyorum duygularla aklı dengede götürüyorum.Tanrilardan ve sizlerin sayesindebak artk daha iyi ve açıklayıcı yazıyosunuz farkında mısın bilmiyorum ama
O suikastten Tanrıların haber vermesi sayesinde kurtulduğunu hatırlıyorum.aklıma Maxinenin arabasına bomba koydukları geldi
evet ben de öyle biliyorumO suikastten Tanrıların haber vermesi sayesinde kurtulduğunu hatırlıyorum.
Her ne kadar bazı konulara şüpheyle yaklaşsam da, RTR lerin etkisinden eminim. 2024 yılının başından beri yahudilerin gitgide daha da ifşa olması kesinlikle şüpheye yer bırakmıyor.Yaptığımız RTR ler etkisini gösteriyor.
Şüphe ile yaklaştığınız konuları belirtin ki bu şüpheleri de giderebilelim.Her ne kadar bazı konulara şüpheyle yaklaşsam da, RTR lerin etkisinden eminim. 2024 yılının başından beri yahudilerin gitgide daha da ifşa olması kesinlikle şüpheye yer bırakmıyor.
Şüphe ile yaklaştığınız konuları belirtin ki bu şüpheleri de giderebilelim.
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan