Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Gündem • Haberler

Aarti

Active member
rusyada şeriatçılar bi rahibin kafasını kesmişler

Attachments

• Screenshot_20240623_214655_Telegram.jpg
    Screenshot_20240623_214655_Telegram.jpg
    191.4 KB · Views: 105
İrademizin nasıl tezahür ettiğine tanıklık ediyoruz.

Diamond Tema yı Bende" çok dinledim yutupda gerçektende çok bilgili bir arkadaş Satanizm hakkında da videosu var sanırsam yutupda izlemiştim tarafsız bir şekilde Satanizmi hatta SS ligi anlatmıştı.

Diamond Tema sevdiğim bir youtuber. Başına gelen çok üzücü umarım zarar görmeden bu süreci atlatır. Yalnız bir taraftan da insanların araştırma yapmalarına vesile olmuş oldu kendisi, bu haberlerle. Agnostiszm, ateizm nedir bilmeyenler şimdi araştırmaya başladılar. Tanrılar kendisine yardım etsin dilerim🙏🏻 RTR’lerin etkisini göstermesi harika. Savaşımız kutlu olsun.

Diamond Tema yı Bende" çok dinledim yutupda gerçektende çok bilgili bir arkadaş Satanizm hakkında da videosu var sanırsam yutupda izlemiştim tarafsız bir şekilde Satanizmi hatta SS ligi anlatmıştı.
aaaa link varsa alabilir miyiö

tezahür ne be
"Türk Dil Kurumu'na göre tezahür kelimesi 'Görünme, gözükme, belirme, ortaya çıkma veya buluşma' anlamlarını taşımaktadır."

aaaa link varsa alabilir miyiö
Anlatımın iyi olduğunu, tamamen doğru bilgilerin sunulduğunu söyleyemeyeceğim. Spiritüel Satanizm ile Teistik Satanizm'i karıştırıp ortaya bir şeyler çıkarmış. Buradan videoya ulaşabilirsiniz.

"Türk Dil Kurumu'na göre tezahür kelimesi 'Görünme, gözükme, belirme, ortaya çıkma veya buluşma' anlamlarını taşımaktadır."

Anlatımın iyi olduğunu, tamamen doğru bilgilerin sunulduğunu söyleyemeyeceğim. Spiritüel Satanizm ile Teistik Satanizm'i karıştırıp ortaya bir şeyler çıkarmış. Buradan videoya ulaşabilirsiniz.
olsun eğitilebilir görüyorum

bunun hakkında konuşmadık
Orası dağıstan bölgesi musluman çeçen militanlar var orda isidli.Eskiden 1994 1996 arası rusya çeçenistan savaşı başladı sonra putin çeçenlerin yarısını satın aldı kendine bağladı vs genede orda hala müslüman çeçen militanlar var büyük ihtimal onlar yapmıştır.Bunlar gözünü kırpmaz çünkü kuranda ayet var kafirleri bulduğunuz yerde boynunu vurun diye emir var.

Diamond'ın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, Satanizmi anlattığı videoda da bir dönem Türkiye'nin her tarafına bir parazit gibi yayılmış Kitapçı Satanizm-Spiritüel Satanizm sentezi abuk sabuk melez bir dini görüşe sahip ergenlerin yazdığı kaynakları okuduğunu, bunu da SS'lik olarak anlattığı kanısındayım. O saçma siteler artık internetin derinlerine gömülmeye başladığı için, eğer yeni bir Satanizm videosu yaparsa SS'liği daha doğru anlatacağına inanıyorum. Ayrıca kendisi bir videosunda veya yayınında "eğer agnostik olmasaydım muhtemelen spiritüel olurdum." tarzı bir cümle kurmuştu, bu yüzden kendisinin gerçek SS'liği keşfedebileceğine canı gönülden inanıyorum.

Düşünceleri bir dönem bana mantıklı gelse de, şimdi zıtlaştığımız bayağı bir konu var ve izlediğim bir kaç videosunda ufak tefek yanlışlarına da rastladım. Yine de farklı bir görüşte olsa da samimiyetine inandığım kişilerden birisi. Üstelik son günlerde gerek pislamcı, bulaşık teli sakallı y*hudi özentilerinin kendisine yaptığı saldırılar olsun, ölüm tehditleri olsun; gerekse de üst makamlarda bulunan bir kişinin utanmadan, adeta Diamond'u hedef gösterircesine paylaşım yapmasından dolayı Diamond'a karşı bir sempatim gelişti.

Bir de anladığım kadarıyla, Türkiye de SS'liğe geçen kişilerin hayatlarında geçtikleri şöyle aşamalar oluyor:
  1. Çocukluktan itibaren dayatılan y*hudi kökenli dinleri kabul etme, köktendincilik.
  2. Yaşın olgunlaşması ile gelen inançları araştırma isteği, ateizm/deizm/agnostisizm gibi kavramlarla tanışma ve kabul etme.
  3. Tatlı tesadüfler sonucu SS'liği keşfetme ve gerçeğin yoluna girme.
Gerek Diamond Tema olsun, gerek Efe Aydal olsun; insanların 2.maddeye girmesine ve onların düşman programlarından kurtulmasına sebebiyet veren kişiler. Bu yüzden, özellikle de düşman dininin çoğunluk tarafından kabul edildiği ülkemiz gibi yerlerde bu kişilerin gerekli olduğunu düşünüyorum. İnsanların bu kişileri izleyip düşman dinlerinden kurtulması ve er ya da geç bizi bulması bayağı iyi bir şey.

O kadar şey yazdım da benim asıl hoşuma giden şey Diamond'un klavye delikanlısı, kendisinden istense sorgusuz sualsiz annesini/kızını/eşini/dostunu Afganistanlı arkadaşlarına satacak, y*hudi sevdalısı eşek sıpası Asrın Tok'u cümle aleme rezil rüsva etmesiydi. Şaka maka pislamcı kitle, yüz yıllardır ortalıkta dolaşan; inandıkları kurgusal figürün sübyancı olduğu bilgisini duyar duymaz nasıl da dehşete düştü. Günlerdir canım sıkıldıkça girip, ekran karşısında "bizim peygamberimiz çocukları çok severdi de, o kadar da sevmezdi" diye ağlayan tiplere bakıyorum. Bu olay sayesinde kayda değer bir çoğunluğun düşman dininden çıkacağını da hissedebiliyorum.

Umarım ki Tanrılar ve Tanrıçalar bu kişilere SS'liği bulmalarında yardımcı olur. Ateizm gibi düşünce biçimleri bir yere kadar insana yarar sağlasa da, uzun vadede kişiyi yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor çünkü.

Bütün ulusal haber kanalları kaynak.
Esenlikler,

Rusyada yapılan saldırıdan bahsetmiyorum.

1 ay bile olmadı muhtemelen, nasıl bu kadar çabuk istatistik çıkarıp insanların inançları hakkında veri verebilecek duruma geldiler? Bu Diamond Tema için durumları zorlaştırmak dışında hiçbir işe yaramaz.

Bu konu hakkında internete araştırma yapmaya çalıştım, herhangi resmi bir veri çıkmadı. Tabii hükumeti öne sürebilirsiniz ancak maalesef böyle de istatistikleri asla hesaplayamayız. Bilgiler doğru olmadıkça ne sevinebiliriz ne destekleyebiliriz. Medyada gördüğünüz her şeye bu kadar çabuk inanacak olmanız beni üzdü açıkçası, ne olursa olsun ilk önce sorgulanmalı. İnstagram'da bulduğunuz "muhtemelen" asılsız iddiaları böyle yerlere atmanız doğru değil. Gerçek gösterilen fotoğrafın belki de 10 katı, bu resmi bir sayım yapılmadan ortaya çıkarılamaz.

Forumlara böyle şeylerin atılması uygun değil. RTR'larımızın işe yaradığının daha somut ve asıllı kanıtları zaten var.

İyi geceler.

Genel olarak ibrahimi dinlerden uzaklaşma zamana göre var bunu çevrenizdende gözlemlersiniz eskiden ben çocukken camilerden insanlar sokaklara taşardı toplu yürüyüşler olurdu.Simdi gözlemlediğim kadarıyla yarı yarıya kadar bir düşüş var.Eskiden çok cihadci örgüt vardı hizbullah charlie hebdo olayını biliyormusunuz fransada elkaidenin eski gücü yok artık usama bin ladin vardı ebu bekir bağdadi .eymen el zevahiri artık böyle ses getiren başlarında lider kalmadı dağıldılar

Şuraya yazıyorum bu gidişatla 2030 civarları dünyada SS tapınakları açılmaya başlar gidişat onu gösteriyor çünkü insanlar uyanıyor bu olaylar onu gösteriyor Satanizm tüm hatlarıyla gümbür gümbür geliyor

Genel olarak ibrahimi dinlerden uzaklaşma zamana göre var bunu çevrenizdende gözlemlersiniz eskiden ben çocukken camilerden insanlar sokaklara taşardı toplu yürüyüşler olurdu.Simdi gözlemlediğim kadarıyla yarı yarıya kadar bir düşüş var.Eskiden çok cihadci örgüt vardı hizbullah charlie hebdo olayını biliyormusunuz fransada elkaidenin eski gücü yok artık usama bin ladin vardı ebu bekir bağdadi .eymen el zevahiri artık böyle ses getiren başlarında lider kalmadı dağıldılar

Esenlikler,

Son zamanlarda çevremi genişletip insanları sorgulama gibi bir işe giriştim, inançlarının kişilikleri ile bağlantısını çözmek içindi. Konudan bağımsız şekilde konuştuğum kişilerin inançları hakkında gram fikirleri olmadığını gördüm, bu beni fazlası ile şaşırttı. Bana neredeyse hepsi zaten çok inançlı olmadıklarını ve belki de benim inancım ne ise onun doğru olabileceğini söylediler.

Gözlemlerime göre insanların neredeyse %70'i neye inanacağını bilmiyor, sorumluluk almak istemiyor ve öylesine müslümanım diyor. Tanıdığım herkesten çok daha fazla kelam, fıkıh, siyer, hadis bilgim var. Bunları söylesem bile, "önemli olan niyet boşver" diyip geçebiliyorlar. Özellikle son zamanlarda dindar kesim çok azaldı, onlar da bile isteye kötülüğü kabul eden kişiler.

Ülkemizde ne oluyorsa cahillikten oluyor, kutuplaşma ise işleri daha da zorlaştırıyor. Maalesef insanlara sağ ya da sol olmak gerekmediğini anlatmak hiçbir zaman kolay olmadı, olmayacak da. Ne olursa olsun insanlar uyanıyor ve uyanmaya devam edecek. Spiritüel Satanizm'in geleceği çok parlak, hak ettiği değeri görecek ve insanlar yeniden tanrılarına kavuşacak. Bu aksi iddia edilemez bir gerçek. Sadece dürüst olmak ve doğru kaynaklara sahip olmamız gerekiyor.

İyi günler dilerim.

bak artk daha iyi ve açıklayıcı yazıyosunuz farkında mısın bilmiyorum ama

Şeytan ve Tanrılar varken hiçbir şey yapamazlar, endişelenmenize gerek yok.
aklıma Maxinenin arabasına bomba koydukları geldi🥹🥹

Her ne kadar bazı konulara şüpheyle yaklaşsam da, RTR lerin etkisinden eminim. 2024 yılının başından beri yahudilerin gitgide daha da ifşa olması kesinlikle şüpheye yer bırakmıyor.
Şüphe ile yaklaştığınız konuları belirtin ki bu şüpheleri de giderebilelim.

dün starbucks ve burger king basılmıştı bugün de istanbuldaki sbyi basmıslar loll

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back