Birincisi genç delikanlı, ben "siz" diye hitap ederken, bana "sen" diye hitap etme. Terbiye takın.
İkincisi, o konu artık tüm forumu ve olaya dahil olan tüm üyeleri bağladığı için, keyfinin kahyası öyle istiyor diye sileceğimizi sanma. Aklınca hesabının geçmişini temiz tutmaya çalışıyorsun ancak yaptığın her şey bizim zihnimizde duruyor, bunu bilmen iyi olur.
Foruma Yone kullanıcı adıyla geldin, sonra kullanıcı adını Hayabusa olarak değiştirdin. Yan hesaplar açıp, sorular sorup, ana hesabından cevap yazdın. Şimdi de bu hesaplarını sildirip, başka bir hesap açtın ve aynı saçmalıkları yapmaya devam ediyorsun. Madem açtığın bu sözde "beyaz sayfa", geçmişinin lekelerini barındırmaya devam edecekti, hem bizi hem de Yüksek Rahip Cobra'yı ne diye bu saçmalıklarla uğraştırıyorsun? İşimiz gücümüz yok, senin ergen krizlerinle mi uğraşacağız?
Üçüncüsü, olaylar dinmişken ve ben sana olaylar ağrına gitmesin, forumdaki kaybettiğin yüzünü geri kazanman mümkün olsun diye alan açmışken, bunu çöpe atıp, bir de üstüne burada beni tehdit ederek konuşma. Çektiğin aşk acından tut da, meditasyonları nasıl yapacağına kadar, her konuda sana yardım etmişken, bize ettiğin bu nankörlük nedir?
Yabancı forumlarda 3 yıldır meditasyon yapıyorum, 5 yıldır meditasyon yapıyorum, şöyle yapıyorum, böyle yapıyorum diye rahatça konuşabiliyorsun ancak yaptığın tek şey, düşman varlıklarla bağlantı kurup, sana zarar veren çalışmalar ve Wattpad saçmalıkları yapmak. Tanrılarla yaşadığını iddia ettiğin çoğu şey yalan ve gelişmiş biri gibi takılmana rağmen, sana RTR'lerinden sonra aura temizliği yapman gerektiğini dahi tembihleyeli birkaç ay oldu olmadı. Ne ara piştin, ne ara adam oldun?
Yahu aşk acısından intihar düşünüyorsun, sonra savaşçıyım da, oyum da, şuyum da, buyum da. Savaşmak hakkında ne biliyorsun? Zaman geçtikçe yaşadığın olayları daha fazla dramatize ediyorsun hepsi bu. Sen gerçekten hayatı kaymış, savaşmanın kitabını yazmış insanları daha görmemişsin, kendi ergen dünyandaki minik problemleri, dünyanın sonu sanıyorsun. Ne gelişmiş bir Satanist'sin, ne şerefli bir Türk savaşçısısın, ne de gerçek bir Nasyonal Sosyalist'sin. Bunların hepsi, uzun süren bir süreç sonunda kişinin kendisine layık görebileceği şeylerdir.
Terbiye de terbiye diye tutturuyorsun, sonra buranın ağa babası gibi beni tehdit ediyorsun. Derdin nedir senin? Anan değiliz, baban değiliz, bu ne şımarıklık yahu, her kafayı yediğinde gelip buraya mı kusacaksın, git ananı babanı uğraştır. Yaptığın tek şey şovmenlik ve bu yolla beğeni toplamaya çalışmak. Ancak aldığın tek şey daha fazla tiksinti zira kimse şovmenleri, fanatikleri ve otoriteye yalakalık yapanları sevmez.
Yüksek Rahip ve Rahibeleri, JoS Gardiyanlarını herkes seviyor ve herkes onlara saygı duyuyor ancak kimse her başı sıkıştığında onları övmeye kalkmıyor. Durduk yere kimse mesajının sonuna onlarla ilgili iltifatlar koymuyor. Zira iltifatın ve övgünün bile yerinde olanı makbul, senin yaptığın tamamen şovmenlik. Bunu bana ve Bright Bey'e yapıyordun, şimdi de onlara yapıyorsun. Sadece isimler değişiyor, davranışların hep aynı kalıyor. Mide bulandırıyorsun.
Ekibi kalkan olarak kullan, mağdur edebiyatı yap, her boka kafan basmasına rağmen işine gelmediği için anlamamazlıktan gel, iş lafa gelince konuş babam konuş, ağzın da torba değil dikelim, terbiye adap hiç mi öğretmediler sana? Proton'dan yazıp insanları rahatsız etmene, yetkililere yalan söylemene, kurban rolüne girip beni zora sokmana ve 1.5 yıldır Türk forumlarında huzursuzluk yaratıp, birçok üyemizi kaçırmana girmiyorum bile. Buraya Yahudilerden daha çok zarar verdin, şimdi sana git kendini düzelt, geri gel, keyfine bak diyorum, kalkmış bana ukala ukala konuşuyorsun.
Yeter yahu, herkesin sabrı var. Sabrımızı taşıralı çok oldu, uzatmaları oynuyorsun. Ne yapmamı istiyorsun? Şimdi daha iyi bir durumda mısın? Bizimle ego savaşına giriyorsun, sana tek yapmaya çalıştığımız şey yol göstermek, sanki sana karşı haklı çıkınca başımız göğe eriyor. "Sonunda anladı sanırım, umarım iyi olur." deyip, işimize dönüyoruz. Senin gibi "Olamaz haksız çıkamam olamaz." diye korkudan tırnaklarımızı yemiyoruz. Oradan buradan arakladığın yazıları da derleyip, tek konuda paylaştın diye ne ermiş oluyorsun ne de uzman bir arşivci oluyorsun. Daha ne yazdığını kendin anlamamışsın. Sanki tamamını kendin yazıyorsun da, bunları iyi bir iş gibi pazarlıyorsun.
Son olarak, gerçekten bu sefer işleri kendin için feci bir şekilde zorlaştırdın ve geri dönülmesi mümkün olmayan bir yola girdin. Zira buradaki tüm üyeler, şu an nasıl bir saçmalığın içine girdiğini biliyor ve buna gerçekten gerek yoktu
Biz 1-2 gün sonra bu olayları "unuturuz" ama sen bunu hatırlayacaksın ve "ben tek, siz hepiniz" moduna girip, kırılgan egonun esiri olduğun için pişmanlık duyacaksın. Kendine aşılmaz blokajlar yarattığın için de, meditasyonlarında ve zihinsel ilerleyişinde de feci aksamalar yaşayacaksın. Sana şimdiden bunu söylemiş olayım.
Kendine iyi bak!