Satan's passenger
New member
Herkese yeniden esenlikler. Bu gönderimde herşeyi açıkca ifade edip yardımınızı isteyeceğim. Artık işin içinden çıkamıyorum. İlk olarak depresyon. Bu konu için psikoterapiye yönelmeyi planlıyorum. Antidepresan sürecim zaten baya kısaydı, ama dengesiz ve garipti. Sorunumun depresyon olmadığı kararına vardım. Düşündüm ve hayatımı iyice gözden geçirdim. Henüz fazlasıyla küçükken taciz ve tecavüze mağruz kaldım. Birkaç sene önce başka biri tarafından yine taciz edilmiştim. Ama tüm bağlarımı kestim ve kurtuldum. Küçükken uğradığım bu iğrenç durum her aklıma geldiğinde midem bulanıyor, yaşama hevesim gidiyor ve o kişiden iyice nefret ediyorum. Ve bu kişi de eğer kim olduğu öğrenilirse ortalığın karışacağı ve darmaduman olacağı bir kişi. Ben açıkça söylemek istemiyorum ama zaten anlamışsınızdır. Psikiyatriste bundan bahsedemem, sonuçları çok ağır olur. Kendi kendime de baş edemiyorum. Çok özgüvensiz, asosyal ve kendi halimeyim. Psikolojim de iyice alt üst oldu. Meditasyonlara da başlayamadım. Ay hamgi burçtayken ne zaman başlasam daha iyi olur bilmiyorum. Biri bana yardım etsin ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. İntihar düşüncelerim hâlâ devam ediyor. Bugün akşam işteyken de ağlama krizi tuttu, içime attıklarım mı kendini belli ediyor bilmiyorum.