Romanov
New member
bugün dersteyken Edebiyat hocam açık şekilde "ben öğrenciye şöyle vurdum, böyle vurdum, iyi yaptım. böyle olmalı" gibi saçma sapan şeyler söyledi. daha önce de öğretmen şiddetine maruz kalmış biri olarak gerçekten sinir krizi geçirdim oracıkta. kendisinin öğrencilere şiddet uyguladığını daha önce de biliyordum ama bunu sanki bir marifetmiş gibi söylediğini duyunca daha da deli oldum. müdür de ondan farksız. öğrencilere sürekli "sana şöyle bir çarparım görürsün, dayak mı istiyorsun sen" falan gibi abuk subuk laflar kullandığını defalarca gördüm. bana bile söyledi zamanında. bugün gerçekten birde üzerine o adamın marifetmiş gibi konuştuğunu görünce iyice zıvanadan çıktım ve ani kararla ikisini de CİMER'e şikayet ettim. bu insanlar gerçekten hangi devirde kalmış asla bilmiyorum. kendilerinden bilmem kaç yaş küçük gençlerle ne kadar büyük bir problemleri olabiliyor ki SANKİ KENDİ MALLARIYMIŞ GİBİ öylece şiddet uygulayabileceklerini veya TEHTİD edebileceklerini sanıyorlar. şikayetimde açık şekilde her şeyi anlattım. daha sonra da pişman oldum böyle bir şeye giriştiğim için. tabii mâlum şikayetleri silemiyoruz, yarın 158'in açılmasını beklemem lazım iptal edebilmek için. içimden bir ses "boşver uğraşma, seni bir şekilde haksız çıkarırlar" diyor diğer yandan da yaptığım şeyin arkasında durup bu hadsizlerin cezalarını çekmelerini sağlamam lazım gibi düşünüyorum. kaygı problemlerim de var tabii böyle bir anda karar vermem beni iyice gerdi keşke öncesinde iyice düşünseydim.