Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Bazı ciddi sorular

Oath Absorber

New member
Esenlikler,

Küçümsenmeyecek bir süredir S.Slik içerisindeyim ve S.Sim.
S.Slik kapsamında olan bilgime veya ezoterizm üzerine bilgime güveniyorum.
S.Sliği cidden benimsemiştim ve bağlıydım. Tanrı/çalara olan sevgim ve saygım sonsuzdu ve onların yolunda ilerlemekte hiçbir problemim yoktu.
Bazı şeylere rastladım ve zamanla inancım azalmaya başladı. Bugün bu başlığı açmamın sebebi de zaten bu bulduğum şeylerin rahatsız edici varlığına bir cevap arıyor olmam.

Iki sorum olacak.

Birincisi; Tanrı/çalarımızın Orion'dan geldiği söylenir. Orion'da 2 tane ötegezegen olduğu biliniyor (HD 38529 ve HD 37605 b) ve bu bilinen ötegezegenlerde de yaşam olması imkansız. O halde tanrı/çalarımız nerede? Nasıl yaşıyor? Halbuki forumlarda (Yanlış hatırlamıyorsam Bright Truth demişti.) tanrı/çalarımızın yaşadığı gezegenin son derece doğal ve dünyaya kıyasla daha çok yeşil (Buradaki yeşil renk anlamında değil içinde bulunan bitkilerin/ağaçların vs. bolluğu anlamında.) bir gezegen olduğu söyleniyordu. Astronomiye göre böyle bir gezegen Orion'da yok.

İkincisi; Yahudiler reptilianlar tarafından yaratıldı. Belirli bir amaç doğrultusunda dünyaya salındılar ve tıpkı programlanmış bir robot gibi denileni/verilen görevi yerine getiriyorlar. Bu duruma göre yahudilerin cezai ehliyeti yoktur diyemez miyiz? Sonuç olarak onlar bu şekilde yaratıldılar ve yaratılma amaçlarına uygun olarak hareket ediyorlar. Bir aslanı avlandığı için veya başka bir canlıyı öldürdüğü için suçlayamazsın. Iki ihtimal var; Ya yahudilerin bir iradesi yok ya da var. Her iki ihtimalde bir çıkmaza gidiyor. Yahudilerin iradesi yok ise dediğim gibi cezai ehliyetleri olmaması gerekir. Eğer iradeleri var ise de temel amacı bulunduğu etrafı geliştirmek, mutluluğu yaymak olan bir dinin onları iyileştirmesini veya düzeltmesini beklemek gerekir fakat durum böyle değil. Yahudiler bize lanetler okuyor biz de onlara karşı bu lanetleri geri çeviriyoruz. Pozitif herhangi bir duygu beslemiyoruz ve geleceğe dair de onları düzeltmeye dair bir planımız olduğunu görmedim. Davamızda sizce doğru bir yoldan mı ilerliyoruz? Kötüyü yok etmekten çok onu iyiye çevirip kendimize katmamız daha iyi olmaz mıydı?

Yanlış anlaşılmasın. S.Slikten soğumamın ve S.S olmayı bırakmayı bile düşünüyor olmamın sebebi sadece bu iki kavram değil. Bu soruları sadece kafamda belirli şeylerin oturmasını istediğim için sordum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Sevgiyle ve ışıkla kalın.

Scyrb said:
Esenlikler,

S.Sliği cidden benimsemiştim ve bağlıydım. Tanrı/çalara olan sevgim ve saygım sonsuzdu ve onların yolunda ilerlemekte hiçbir problemim yoktu.
Bazı şeylere rastladım ve zamanla inancım azalmaya başladı. Bugün bu başlığı açmamın sebebi de zaten bu bulduğum şeylerin rahatsız edici varlığına bir cevap arıyor olmam.

Iki sorum olacak.

Birincisi; Tanrı/çalarımızın Orion'dan geldiği söylenir. Orion'da 2 tane ötegezegen olduğu biliniyor (HD 38529 ve HD 37605 b) ve bu bilinen ötegezegenlerde de yaşam olması imkansız. O halde tanrı/çalarımız nerede? Nasıl yaşıyor? Halbuki forumlarda (Yanlış hatırlamıyorsam Bright Truth demişti.) tanrı/çalarımızın yaşadığı gezegenin son derece doğal ve dünyaya kıyasla daha çok yeşil (Buradaki yeşil renk anlamında değil içinde bulunan bitkilerin/ağaçların vs. bolluğu anlamında.) bir gezegen olduğu söyleniyordu. Astronomiye göre böyle bir gezegen Orion'da yok.

İkincisi; Yahudiler reptilianlar tarafından yaratıldı. Belirli bir amaç doğrultusunda dünyaya salındılar ve tıpkı programlanmış bir robot gibi denileni/verilen görevi yerine getiriyorlar. Bu duruma göre yahudilerin cezai ehliyeti yoktur diyemez miyiz? Sonuç olarak onlar bu şekilde yaratıldılar ve yaratılma amaçlarına uygun olarak hareket ediyorlar. Bir aslanı avlandığı için veya başka bir canlıyı öldürdüğü için suçlayamazsın. Iki ihtimal var; Ya yahudilerin bir iradesi yok ya da var. Her iki ihtimalde bir çıkmaza gidiyor. Yahudilerin iradesi yok ise dediğim gibi cezai ehliyetleri olmaması gerekir. Eğer iradeleri var ise de temel amacı bulunduğu etrafı geliştirmek, mutluluğu yaymak olan bir dinin onları iyileştirmesini veya düzeltmesini beklemek gerekir fakat durum böyle değil. Yahudiler bize lanetler okuyor biz de onlara karşı bu lanetleri geri çeviriyoruz. Pozitif herhangi bir duygu beslemiyoruz ve geleceğe dair de onları düzeltmeye dair bir planımız olduğunu görmedim. Davamızda sizce doğru bir yoldan mı ilerliyoruz? Kötüyü yok etmekten çok onu iyiye çevirip kendimize katmamız daha iyi olmaz mıydı?

Yanlış anlaşılmasın. S.Slikten soğumamın ve S.S olmayı bırakmayı bile düşünüyor olmamın sebebi sadece bu iki kavram değil. Bu soruları sadece kafamda belirli şeylerin oturmasını istediğim için sordum.

Onları düzeltemeyiz doğaları bu onların yani hepsini tekrardan yaratmak gerekir. Ve ayrıca zaten bir savaşın ortasındayız ve neden böyle bir şey yapalım ki ? Dünya galaksiler arası bir rehabilitasyon merkezi değil, bizde o merkezin doktorları değiliz (özelikle şu zamanda). Zaten biz onlara bu zamana kadar hiçbirşey yapmadık ama onlar bizi yok oluşa sürüklediler. Bu düşünceniz aşırı mantıksız. Neden düşmanınla dost olursun ki ? Tabi onu daha şiddetli bir şekilde çökertmeyeceksen ?

Ve ayrıca nasa da bizden pek çok veriyi saklıyor ve bize bildirmedikleri zebilyon tane şey var. -_-

Scyrb said:
Esenlikler,

Iki sorum olacak.

Ve eklemek isterim ki evet doğalarına uygun davranıyorlar ve bizi silmeye çalışıyorlar yani bizimle savaşıyorlar doğada da bu var yani. Ve onları suçlayabiliriz ama sizce bize yaptıklarını siniye çekip onları rehebilete mi etmeliyiz ? Tabi hadi bakalım iki vahşi aslandan biri diğerini rehabilete etmeye çalışsın da görelim sonuç: rehebilete etmeye çalışan katledildi. Ve ayrıca kendiniz diyorsunuz reptilianlar onları yarattı diye yani nasıl düzelticez acaba onları zaten kötülüğe yok edilmeye programlılar yani onları düzeltmeye çalışmak onları yok edebilir ama fazlasıyla zaman alır ayrıca böyle daha kolay ve adil. Yani dediğiniz şey daha acımasızca olur bizim yaptığımız bence daha adil. Zaten biz değil tanrılar cezalandırıcak. Biz sadece evimizdeki çöpleri toplayıp kapının önüne koyuyoruz o kadar.

Esenlikler,

1- NASA ve ilgili kuruluşlar, Yahudilere zarar verecek hiçbir bilgiyi paylaşmazlar. Düşünün, bir gezegen keşfediliyor ve burada bizden çok daha gelişmiş bir medeniyet var, sonrasında o gezegendekilerle iletişim kuruluyor ve hakikat ortaya çıkıyor... Yahudiler buna izin vermezler, bu onlar için direkt yenilgi olur.

Bırakın Duat'ı, yurtdışında yaşayan ve NASA'da çalışan Türk bir bilim insanı bile nasıl büyük ilaç şirketlerinin araştırmalarına engel olduğunu anlatıyordu. O kadını dinleyin, zaten hiçbir şeyin görüldüğü kadar progresif ve özgürce olmadığını anlayacaksınız. Bunun gibi tonla örnek sayılabilir.

2- Yahudilerin tamamen iradesi yok denemez, ancak kötülük skalaları var ve bilinçaltından gelen bir ırka yardımcı olma güdüsü var. Bir Yahudi, diğer Yahudilerden nefret etse bile aslında bir şekilde bunu "Bütün Yahudiler bir değildir, bakın şu iyi Yahudi'ye!" dedirtmek için içgüdüsel olarak yapar. Kafasından bu geçmeyebilir, ancak harekete geçiren güç budur.

Bir Yahudi yalan söylemediği zaman utanır, büyük bir insan davranışlarını taklit etme yeteneğine sahiptir.

Ruh dediğimiz olgu, öz bileşiklerin astral yansımasıdır. Yani, bir diğer deyişle, ırkın ruhu üzerinde oynama yapılamaz, özündeki bileşikler bellidir ve bunlar değiştirilemez.

Evrende adalet sağlanmalı. Bu ideolojik bir düşünce değil, ruhani bir gerçek. Adalet sağlanma ihtiyacındadır, adaleti uygulayaman kişi bilge olamaz, bilge olamayan kişi ise hatalara mahkûmdur, cezalandırılan kendisi olur. Evrenin gerçeği bu, karma dediğimiz olgu bu.

Tanrılar bu adaletin gerekliliğini biliyorlar ve kendileri de en uygun şekilde bunu sağlayacaklar.

İyi geceler.

Esenlikler,

Daha öncesinde dünyaya benzer hatta dünyadan daha iyi yaşam şartlarına sahip onlarca ötegezegen NASA ve ilgili kuruluşlar sayesinde keşfedildi ve dünyaya varlıkları paylaşıldı. Bu ötegezegenlerin hepsinde de yaşam formu olma ihtimali oldukça yüksek. Bu ötegezegenleri keşfedip çekinmeden paylaşan NASA ve ilgili kuruluşlar neden sadece Orion'da bulunan bir ötegezegenin varlığını gizlesinler? Halbuki bu tarz araştırmaları sadece NASA ve ilgili kuruluşlar yapmıyor. Yeteri kadar imkanı bulunan her astronom gerekli araştırmaları ve gözlemleri yapabilir. Evet, dediğiniz gibi NASA ve ilgili kuruluşlar Orion'da bulunan Du'at gezegenin varlığını gizleyebilir fakat dünyada bulunan bütün astronomlar ortak bir şekilde bunu yapamaz. Ne yani? Yahudiler bütün astronomları bir şekilde buluyorlar ve Orion'daki ötegezegenleri keşfetmelerini ya da keşiflerini paylaşmalarını engelliyorlar mı? Sonuç olarak uzay ve evren tüm çıplaklığı ile ortada. Gözü/kulağı olan herkes uzayı gerekli şartlar altında inceleyip keşif yapabilir.

Iyi günler.

Scyrb said:
Esenlikler,

Daha öncesinde dünyaya benzer hatta dünyadan daha iyi yaşam şartlarına sahip onlarca ötegezegen NASA ve ilgili kuruluşlar sayesinde keşfedildi ve dünyaya varlıkları paylaşıldı. Bu ötegezegenlerin hepsinde de yaşam formu olma ihtimali oldukça yüksek. Bu ötegezegenleri keşfedip çekinmeden paylaşan NASA ve ilgili kuruluşlar neden sadece Orion'da bulunan bir ötegezegenin varlığını gizlesinler? Halbuki bu tarz araştırmaları sadece NASA ve ilgili kuruluşlar yapmıyor. Yeteri kadar imkanı bulunan her astronom gerekli araştırmaları ve gözlemleri yapabilir. Evet, dediğiniz gibi NASA ve ilgili kuruluşlar Orion'da bulunan Du'at gezegenin varlığını gizleyebilir fakat dünyada bulunan bütün astronomlar ortak bir şekilde bunu yapamaz. Ne yani? Yahudiler bütün astronomları bir şekilde buluyorlar ve Orion'daki ötegezegenleri keşfetmelerini ya da keşiflerini paylaşmalarını engelliyorlar mı? Sonuç olarak uzay ve evren tüm çıplaklığı ile ortada. Gözü/kulağı olan herkes uzayı gerekli şartlar altında inceleyip keşif yapabilir.

Iyi günler.

Esenlikler,

Astronomi konusunda uzman değilim ancak uzaktaki uzay cisimlerinin temsilî çizimlerinin veya düşük kalitedeki görüntülerinin olduğunu hatırlıyorum. En iyi şartlar altında bile böyleyken Orion takımyıldızındaki gezegen avı için ne gibi ekonomik şartlar gerekir bilmiyorum.

Yahudilerin gelip "Sen araştırma yapamazsın!" demesine gerek yok. Türlü türlü organları ele geçirmiş durumdalar. Bunun harici dediğim gibi, koskoca takımyıldızındaki küçük bir gezegeni bulmanın kolay bir iş olduğunu da sanmıyorum.

Ayrıca bırakın uzayın gözlemini, Dünya'daki olaylarda bile basını nasıl yöneteceklerini çok iyi biliyorlar. Birkaç bilim adamını zaptetmek zor olmasa gerek.

Diğer yaşama elverişli gezegenler konusundaysa, henüz yaşam gelişmemiş olabilir. Sonuçta Dünya'da da suda yaşamın oluşması ve karaya geçiş süreci epey zaman aldı. Bu konuda kazanacakları veya kaybedecekleri bir şey yok.

Ancak düşmanın ikili oyununu hiçbir zaman unutmamak gerek. Bir benzeri oyun ufolojistlere oynatılıyor. İyicil Pleiades'liler, kertenkele Orion'lular, pek sevecen Griler... O açıdan bazı yerlerde kendilerini göstermekten bile geri kalmıyorlar, her ihtimale karşı hazırlıklı zeki varlıklardan bahsediyoruz.

İyi akşamlar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back