Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ay Boşluktayken

00mans0n

New member
Esenlikler

Ay boşluktayken yapılan şeylerin başarısızlığa uğrayacağını hepimiz biliyoruz fakat benim aklımda bazı sorular var.

Ay Boşluktayken bir şeyi planlamak buna dahil mi ?

Örneğin; ''yarın sınava çalışmaya başlayacağım'' dediğin saat ay boşluktaysa..

Örneğin; Bir kıyafeti ''bunu alacağım'' deyip sepete eklemek buna dahil mi ? (sipariş etmeden)

Örneğin; Bir şeyi yayımlama buna dahil mi ? (halka sunmak, resmi olarak paylaşmak)

Bunları düşündüğüm için, bir işi yaparken her aşamayı ay boşlukta değilken yapıyorum.

Yani kısaca düşünme, eylem ve bitirme, gibi aşamaları nasıl etkiliyor ? Hepsini ay boşlukta değilken mi yapmalıyız ?

Ben ikili opsiyon la uğraşıyorum ayın boşlukta olduğu zamanlarda işlem yapmalı mıyım?
Aramızda ikili opsiyon yapan varmı?
Esenliklerle

Esenlikler

Ay boşluktayken yapılan şeylerin başarısızlığa uğrayacağını hepimiz biliyoruz fakat benim aklımda bazı sorular var.

Ay Boşluktayken bir şeyi planlamak buna dahil mi ?

Örneğin; ''yarın sınava çalışmaya başlayacağım'' dediğin saat ay boşluktaysa..

Örneğin; Bir kıyafeti ''bunu alacağım'' deyip sepete eklemek buna dahil mi ? (sipariş etmeden)

Örneğin; Bir şeyi yayımlama buna dahil mi ? (halka sunmak, resmi olarak paylaşmak)

Bunları düşündüğüm için, bir işi yaparken her aşamayı ay boşlukta değilken yapıyorum.

Yani kısaca düşünme, eylem ve bitirme, gibi aşamaları nasıl etkiliyor ? Hepsini ay boşlukta değilken mi yapmalıyız ?
Düşünmek sorun yaratmayacaktır ama başlanan eylemlerin devamlılığının gelmesi zordur. Ayın boşlukta olduğu evre, sürece bağlı olan eylemleri etkiler.

Verdiğin örneklere cevap verirsem: 1) ay boşluktayken düşünüp eyleme normal bir zamanda başlarsan sorun olmaz. 2) ay boşluk evresi süreklilik ve ya uzun zamanlı olduğu için sepete eklemek tek seferlik eylem olduğundan bir şey olmaz diye düşünüyorum. Ay boşluktayken bir şey alırsan en fazla kargo süreci gecikir. 3) Bir şey yayımlamak sorun olabilir istediğin şeyi elde edemeyebilirsin.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back