Peace of the Dark
Member
Yazı dilinde yazılanlar bazen agresif gözükebiliyor, o şekilde yazmadığımı belirtmek istemiştim.CinnamonCake said:Peace of the Dark said:Burada bir şey söylemek istiyorum ama lütfen yorumum agresif gözükmesin. Bence arkadaşın dediği biraz yanlış noktalara çekildi. Kimse gidip esma mı artık neyse, onu yapma konusunda onay almadı. Oluşan enerjinin de direkt düşman kaynağına gitmesi ve kişinin sömürülmesi üzerine kurulu olduğunu belirtmiş. Buna rağmen gidip esma falan yapanlar hakkı olduğu için değil de aptal oldukları için bunu yapacaklardır.CinnamonCake said:Neyse, internetten çok rahat bulabiliyorum hangi esmanın hangi çakrayı güçlendirdiğini. Ve bu seslerin bizim kullandıklarımızla yakın olmadığını, bazıları içinde bazı harflerinin aynı olduğunu görüyorum. Bahsettiğiniz şey anlam değil de bu ise, o zaman buraya uğrayan birçok SS olmayan kişi gidip onları test edecektir. Ve bu da onların hakkıdır. Çünkü işe yaradıklarına dair onay aldılar.
Agresif de yazabilirsiniz zaten, sorun yok. Onay vermeyi mecazi anlamda söyledim. “Esmalar centil çakralarını -az da olsa- açar” ifadesi esmaların çakraları açtığını ve güçlendirdiğini onaylıyor. Aynı şeyi yahudi kaynaklarındaki itiraflarda bunu biz yapıyoruz. Onay alıyoruz, sağlama yapıyoruz. Biz bunu düşünüyoruz ama bakın, aynı şeyi onlar da itiraf ediyor diyoruz. Onaydan kastım buydu. Benim o eski arkadaşım Pammy’nin bu yazısını görecek olsa “hmm açıyormuş işte, uydurmadım” diyecektir. Ben de şunu söylüyorum kendi mantığımla, hayır çakraları açmaz, güçlendirmez, temizlemez vs ve enerji yollamak için (veya çekim yasasını kullanmak için örneğin) bunu yapmalarına ihtiyaç yoktur. Çakraların açılması demek aynı zamanda doğal bir sonuç olarak bilinç seviyesinin yavaşça yükseliyor olması demek. Kişinin ana enerjileri temizleniyor çünkü. Bilinç seviyesi yükselen insan kendini pil olarak kullandırmaz. Bu benim mantığım. Yanılıyor olabilirim. Önemli olan bilginin doğrusuna ulaşmaktır; benim ya da Pammy’nin haklı olması değil nasılsa.
Bence çakraların açılmasını ikiniz farklı anlamlarda kullanıyorsunuz, bu yüzden bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir.
Benim tahminimce, yani benim düşünceme göre, bunlara uygulatılan çalışmalar, çakraları açmaz ve güçlendirmez tabii ki ama enerjiyi, doğrudan onlara gitmesi için programlar. Sonuçta her insanın çakraları sağlıklı ya da sağlıksız, güçlü ya da güçsüz, bir şekilde çalışıyor. Biz çakraları; güçlenmeleri ve daha sağlıklı bir şekilde çalışmaları için programlıyoruz. Bu yolda da ilerleyip, çakralarımız daha sağlıklı çalışır hale geldiğinde ve güçlendiğinde, "çakralarımız açılıyor" terimini kullanıyoruz. Ama onlar çakralarını ve enerji merkezlerini sömürge haline getirmek için programladığından, bunu başardıklarında da onlara göre "çakraları açılmış" oluyor. Burada açılma kelimesini, onların yaptığı durumu ifade etmek için kullanmak pek doğru değil evet.
Yine aynı şekilde bu sömürge sırasında enerjiler hissedilebilir. Bunu yaşayan kişi de bir şey hissettiği için bunu iyi olarak yorumlar. Ama aslında sadece inek gibi sağılıyordur. Ya da parazitler tarafından iyi hissetmesi sağlanıyor da olabilir. Adım adım yok oluşa giderken sahte duygular elverişli olur. Bunlar da benim düşüncelerim, yanlış olabilir. Dediğiniz gibi, önemli olan doğruya ulaşmak.