Merhabalar arkadaşlar, Sitenizi taradım yazılarınızı okudum ve merak ettiğim birkaç konu var. Öncelikle lütfen sorduklarımı saygısızlık olarak algılamayın samimi ve gerçekten merak ettiğimden soruyorum. İlk olarak çok kısa bir şekilde inanç durumumdan bahsedeyim. Semavi bir dine herhangi bir şekilde inanmıyorum. İnandığım bir tanrı varsa da spinozanın tanrısı anlayışından öteye geçmez. (Bilmeyenler için: sadece var olması için bir gerektirmeyen sonuç olarak kısa bir özet geçeyim) Fakat bu konuları araştırmayı seviyorum ve sizin felsefeniz hoşuma gidiyor o yüzden birkaç soru sormak istiyorum
1) İnanmıyoruz biliyoruz derken ne kadar ciddisiniz? 40 günlük denemeyi yapın siz de görürsünüz demişsiniz ama neyi göreceğim? göreceğim şey iyi sağlıklı güçlü kuvvetli hissetmekse bunun Şeytanla ne alakası var, 40 gün meditasyon yapan birinin zaten iyi hissetmesi normaldir.
2) Demonlarla konuştuğunu söyleyen arkadaşlar, Fiziksel anlamda görüyor musunuz onları yoksa sadece hissettim gibi şeylerden mi bahsediyorsunuz? Eğer gerçekten görüyorsanız bu biraz inanılmaz birşey değil mi? Bana bunu kanıtlayabileceğine inanan var mı aranızda?(Veya deneyimlerinden bahsedebilecek olanları da merak ederim
)
3) Forumlarda sanırım bir şey okudum, Bir makale mi ne çıkacakmış onun için Azazel'den(Emin değilim) onay bekliyormuşsunuz. Bu konuşmaları kim ile yapıyor ve ona nasıl güveniyorsunuz?
4) Bazı yorumlarda yahudilere inanılmaz bir nefret var. Her yahudi kötü doğara varacak kadar. Benim fikrim tabi ki ama bence genetik bir şeye bu kadar kötülük atfetmek pek mantıklı değil. Öğretilerini kötücül bulabilirsiniz, büyük oranda da katılılırım belki. Fakat dümdüz sırf annesi babası yahudi diye bir insanı lanetlemeyi ben anlamlandıramıyorum.
5)Son olarak yorumlarda çok kesin yargılar görüyorum bazen fakat kutsal bir kitabınız yok anladığım kadarıyla. Bu kesinlik içeren yorumlar demonlarla gerçekten konuştuğu için kesin olmanın özgüveni mi yoksa yorumlar herkese açık ve bazen yanlış cevap verilebiliyor gibi bişey mi?
Kusura bakmayın uzun oldu teşekkürler şimdiden cevabınız için.