Sonne
Moderator
O hâlde ne kadar ciddi olduğunuzu gözden geçirmelisiniz, zira o gönderiniz onaylanmayacaktır.Pardon, aferdersiniz ama hangi kısımlarını alaycı buldunuz? Ben bu yorumları yazarken gayet ciddiydim?
O hâlde ne kadar ciddi olduğunuzu gözden geçirmelisiniz, zira o gönderiniz onaylanmayacaktır.Pardon, aferdersiniz ama hangi kısımlarını alaycı buldunuz? Ben bu yorumları yazarken gayet ciddiydim?
Orada geçen terimlerin anlamını bilmediğiniz için alaycı zannetmiş olabilirsiniz. Demonlarınızın benim hakkında her söylediklerine inanmamanızı tavsiye ederim. O terimlerin anlamlarını vererek tekrar yazalım bakalım.O hâlde ne kadar ciddi olduğunuzu gözden geçirmelisiniz, zira o gönderiniz onaylanmayacaktır.
Bu söyleminiz, sahip olduğunuz zihniyetin ne türde olduğunu açıkça ortaya koymaktadır. Söz konusu gönderinizin de benzer unsurlar içerdiği dikkate alındığında, neden onaylanmadığını anlayabilirsiniz.Demonlarınızın benim hakkında her söylediklerine inanmamanızı tavsiye ederim.
Şimdi olmuş mu?Bu söyleminiz, sahip olduğunuz zihniyetin ne türde olduğunu açıkça ortaya koymaktadır. Söz konusu gönderinizin de benzer unsurlar içerdiği dikkate alındığında, neden onaylanmadığını anlayabilirsiniz.
Siz beni yanlış anladınız. Benim zihniyetim ile ilgil hiç bir problemim yok. Şeytanla gerçekten iletişime geçtim, öyle satanist oldum. Henüz inisiye olmasam da onu da yapacağım.Bu söyleminiz, sahip olduğunuz zihniyetin ne türde olduğunu açıkça ortaya koymaktadır. Söz konusu gönderinizin de benzer unsurlar içerdiği dikkate alındığında, neden onaylanmadığını anlayabilirsiniz.
Şeytan ile iletişime geçtiğini iddia eden birinin, Şeytan'ın Demonları hakkında bu tür saçma söylemlerde bulunması gülünçtür. Henüz karmanın çalışma prensibinden habersizken Şeytan ile konuşabildiğini iddia eden birini dinlemeye gerek yok. Şeytan'a adanmadan önce, sitemizi okumanızı ve bilgi edinmenizi öneriyorum.Demonlarınızın benim hakkında her söylediklerine inanmamanızı tavsiye ederim.
Bütün demonlar iyi değil. Hepsinin iyisi, kötüsü var. Ama şeytan hepsinin lideri. Dediklerinizi zaten yapıyorum. Şeytan hakkında bir sürü okuma yapıyorum. Şeytan hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu okumalarıma devam edeceğim. Ayrıca ben bu kadar kibar olmama rağmen siz niye bu kadar kaprislisiniz?Şeytan ile iletişime geçtiğini iddia eden birinin, Şeytan'ın Demonları hakkında bu tür saçma söylemlerde bulunması gülünçtür. Henüz karmanın çalışma prensibinden habersizken Şeytan ile konuşabildiğini iddia eden birini dinlemeye gerek yok. Şeytan'a adanmadan önce, sitemizi okumanızı ve bilgi edinmenizi öneriyorum.
Tanrılarımızın hepsi iyidir; aralarında ihanet eden veya kötü olan bir Tanrı yoktur. Tanrı olmak, bilgelik gerektirir ve bilge olan kişi, iyiliği ve neden tercih edilmesi gerektiğini derinlemesine bilir. Tanrılar hakkında saçma sapan iddialarda bulunanların karşılaşabileceği türden bir tepkiyle karşılaştınız. Bunun dışında diğer mesajlarımı incelerseniz, oldukça sabırlı ve kibar olduğumu görebilirsiniz.Bütün demonlar iyi değil. Hepsinin iyisi, kötüsü var. Ama şeytan hepsinin lideri. Dediklerinizi zaten yapıyorum. Şeytan hakkında bir sürü okuma yapıyorum. Şeytan hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu okumalarıma devam edeceğim. Ayrıca ben bu kadar kibar olmama rağmen siz niye bu kadar kaprislisiniz?
Cin çıkarmakla, demonlarla oynamak, şeytan çıkarmak arasında bir fark yoktur. Possession... Hepsi farklı dinlerle aynı anlama gelir. O çok güvendiğin demonlar, biz tanrıyız deyip nesneleri havaya kaldırıyormuş gibi yapıp benle dalga geçtiler. İnsan kılığına girip, ruyalarımda kabuslar gösterip beni korkuttular. Bütün demonlar tanrı değil. Aşırı derecede *** da karşılaştım. Artık beni hiç korkutamıyorlar... Karmaları yetmiyor. Zeki demonlarla zaten çoktan arkadaş oldum. Cinlerin(demonların) de ateisti var, deisti var, teisti var, budisti, hristiyanı, müslümanı, satanisti, agnostiği vs. var. Onlarla yeterince görüştüğüm, her türlü münasebete girdiğim için biliyorum. Bütün demonlar bilge ve masum değil yani....Tanrılarımızın hepsi iyidir; aralarında ihanet eden veya kötü olan bir Tanrı yoktur. Tanrı olmak, bilgelik gerektirir ve bilge olan kişi, iyiliği ve neden tercih edilmesi gerektiğini derinlemesine bilir. Tanrılar hakkında saçma sapan iddialarda bulunanların karşılaşabileceği türden bir tepkiyle karşılaştınız. Bunun dışında diğer mesajlarımı incelerseniz, oldukça sabırlı ve kibar olduğumu görebilirsiniz.
Ruhsal gelişimini tamamlayarak, Magnum Opus’u gerçekleştirerek ruhani ölümsüzlüğünü fiziksel varlığına yansıtarak evrimsel olarak en üst noktaya ulaşan varlıklara Tanrı denir. Tanrı olmak, dengeyi gerektirir ki onlara atfedilen "Demon" unvanı da buna işaret etmektedir: Dae ve Mon — eril ve dişil, gündüz ve gece, Güneş ve Ay.
İsmin bir önemi yok. Cin de desen *** da desen hepsi aynı formda, gücünü farklı yönde kullanan benzer yaratıklar. Kullandığımız terimlerin bir önemi yok. Gerizekalı parazitik cinlere *** desem bile, şeytan ne kastettiğimi hemen anlar, bir şey demezdi zaten. Benim bilgilerimde hiç bir çelişki yoktu, sadece kullandığımız kelimelere verdiğimiz anlamlar farklıydı. Güç meditasyonlarına zaten başladım. Hepsi yogic kültür ve budizm'den zaten bildiğim şeylerdi. Desteğiniz için teşekkür ederim. Bu zorlukların üstesinden geleceğimden %100 eminim. Ben Şeytan'ı öğrenmeye devam ediyorum. Size de iyi okumalar, başarılar...Ruhsal gelişimini tamamlayarak, Magnum Opus’u gerçekleştirerek ruhani ölümsüzlüğünü fiziksel varlığına yansıtarak evrimsel olarak en üst noktaya ulaşan varlıklara Tanrı denir. Tanrı olmak, dengeyi gerektirir ki onlara atfedilen "Demon" unvanı da buna işaret etmektedir: Dae ve Mon — eril ve dişil, gündüz ve gece, Güneş ve Ay.
Bunun için Katolik Ansiklopedisi’nden şu alıntı da çok açıklayıcı olacaktır:
“Aynı şekilde, Yunanlar ve Romalılar da kendi Tanrılarına tapınmış, onları sevgiyle görüp iyi varlıklar olduklarına inanıyor olabilirlerdi. Ancak Hristiyanlığın kutsal yazıları Centillerin tüm Tanrılarının Demonlar olduğunu beyan etmektedir.“
Belirli bir zeka seviyesinin altındaki bir varlığa "Demon" unvanını takdim etmek mümkün değil, zira böyle bir varlık doğası gereği Demon olarak nitelendirilemez. Bu tür ifadeler, doğrudan Demonlara hakaret mahiyetindedir. Bu nedenle söylemlerinize dikkat etmelisiniz.
Düşman ölüm programlarının gerçek olmadığı, söz de sonsuz güç ve bilgeliğe sahip YHVH'nin var olmadığı hâlde Demonların bir dine sahip olduklarını, Müslüman veya Hristiyan olduklarını varsaymak, gerçekten mantıklı bir düşünce tarzı değildir. Bu programlamalar aslında Antik Pagan dinlerinden çalınmıştır ve kendi özgün nitelikleri yoktur. Orijinal Tanrılar yani Demonlar ise canavarlaştırılmış ve adları lanetlenmiştir.
Muhtemelen Demon kılığına girmiş çeşitli parazitler tarafından rahatsız edildiniz ki bu da sıra dışı bir durum değil. "Arkadaş" olduğunuzu düşündüğünüz "Demonlar" da muhtemelen sizden beslenen bir diğer parazit grubu oluyor. Kendi iyiliğiniz için bu varlıklar ile iletişimi kesmelisiniz, kendinizi korumak için de güç meditasyonlarına başlamalısınız.
Son olarak, karma kavramının tanımı aşağıdadır:
“Karma, bir vektör gibi düşünülebilir; bir yönü ve hızı var. Yaptığımız her şey belirli bir hızla, belirli bir yöne doğru gider. Yaptığınız bir şeyde, o yönde ilerlersiniz. Her zaman aynı yöne giderseniz, ters yönden çok uzaklaşırsınız ki gittiğiniz yön daha kalıcı bir hâle gelir. Sonraki yaşamınızda da aynı yöne gitmeye eğilimli olacaksınızdır.
Bu, temelde her şey için geçerlidir: iyi şeyler, kötü şeyler ve nötr şeyler. Örneğin alkol alırsanız, alkol yönüne doğru gitmeye başlarsınız. Alkolü az tüketmek daha iyi olsa da, alkolün yönünden gitmeye devam edersiniz ki bu da sonraki yaşamlarınızda alkolik olma olasılığınızı artırır. Bu, belirli yetenekler ve kişilik özellikleri için de geçerlidir.
Meditasyon aracılığı ile negatif karmayı temizleyebiliriz, böylelikle sonraki yaşamlarımızı iyileştirmiş oluruz.“
Ne kadar bilgili olduğunuzu düşünseniz de, sahip olduğunuz bilgilerin bile çelişkili olduğu açıktır. Spiritüel Satanizm'i öğrenmek için, Şeytan ve Demonlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için sitemizi okumalısınız. Anlamadığınız konularda forumlar aracılığıyla bize danışmaktan çekinmeyin; hep buradayız ve size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Bu zorlukların üstesinden gelebileceğinize yürekten inanıyorum. Size bu yolda başarılar diliyorum.
İslam'ın cin kavramı, sadece Demonları aşağılamak için uydurulmuş bir şeydir. Cinler gerçek değildir. Demonlar ile insanları sömüren aşağılık parazitleri benzer tutmak ahmaklıktır, Demonları aşağılamaktır.
Kullandığımız terimlerin önemi olmaz olur mu? Biz, Şeytan'ın yolundan gidiyoruz dediğimizde islamın ya da diğer dinlerin tasviri olan şeytandan mı bahsediyoruz? Aynı şekilde demon da sandığınız anlama gelmiyor.İsmin bir önemi yok. Cin de desen *** da desen hepsi aynı formda, gücünü farklı yönde kullanan benzer yaratıklar. Kullandığımız terimlerin bir önemi yok. Gerizekalı parazitik cinlere *** desem bile, şeytan ne kastettiğimi hemen anlar, bir şey demezdi zaten. Benim bilgilerimde hiç bir çelişki yoktu, sadece kullandığımız kelimelere verdiğimiz anlamlar farklıydı. Güç meditasyonlarına zaten başladım. Hepsi yogic kültür ve budizm'den zaten bildiğim şeylerdi. Desteğiniz için teşekkür ederim. Bu zorlukların üstesinden geleceğimden %100 eminim. Ben Şeytan'ı öğrenmeye devam ediyorum. Size de iyi okumalar, başarılar...
[Moderatör notu: Tanrılarımız olan Demonlara hakaret etmeyin.]
Yokluk felsefesini araştırırsanız kelime diye bir şeyin olmadığını anlarsınızKullandığımız terimlerin önemi olmaz olur mu? Biz, Şeytan'ın yolundan gidiyoruz dediğimizde islamın ya da diğer dinlerin tasviri olan şeytandan mı bahsediyoruz? Aynı şekilde demon da sandığınız anlama gelmiyor.
Du'at'ın Tanrıları, Demonlar Hakkındaki Gerçek – Spiritüel Satanizm
Demonlar Kimlerdir? Demonlar Kötü müdür? Nephilim Ne Demektir? Hepsi ve daha fazlasını Spiritüel Satanizm'de keşfedin!spirituelsatanizm.org
gerçekten bunu inanarak mı yazdınız, sadece soruOrada geçen terimlerin anlamını bilmediğiniz için alaycı zannetmiş olabilirsiniz.
buradan bile bilgi seviyeniz gerçekten gözle görülüyor. bu yazıyı okumalısınız.Demonlarınızın benim hakkında her söylediklerine inanmamanızı tavsiye ederim
ne tarz bir yöntem kullandınız iletişime geçerkenŞeytanla gerçekten iletişime geçtim, öyle satanist oldum
bence gayet sakin. siz bu kadar dejenere bilgiyi önümüze koyduktan sonra bence Sonne bey bayaaaaaa sakin kalmışAyrıca ben bu kadar kibar olmama rağmen siz niye bu kadar kaprislisiniz?
AY KUSUCAM İMDATTTTCin çıkarmakla, demonlarla oynamak, şeytan çıkarmak arasında bir fark yoktur
bence böyle birisini forumlarda daha fazla tutmanın bir manası yok ama tabi ki son söz Sonne Bey'in[Moderatör notu: Tanrılarımız olan Demonlara hakaret etmeyin.]
Yokluk felsefesini araştırırsanız kelime diye bir şeyin olmadığını anlarsınız
Durun tahmin edeyim. Yüce Tanrılarımızı, Babamızı alçak Ars Goetia teknikleriyle çağırma girişiminde bulunmaya cüret ettiniz, sonra ruhunuz üzerinde zerre kadar çalışmadığınız ve bu teknikler son derece saygısız olduğu için deli gibi kendi kendinize konuştunuz, gerçek okülte ve anlamlı ruhaniyete tek bir adım atmaktan korkup bu berbat yolları -daha kolayınıza da geldiği için- denediniz. İstediğinizi yapmakta da özgürsünüz buyrun devam edin.Zeki demonlarla zaten çoktan arkadaş oldum. Cinlerin(demonların) de ateisti var, deisti var, teisti var, budisti, hristiyanı, müslümanı, satanisti, agnostiği vs. var. Onlarla yeterince görüştüğüm, her türlü münasebete girdiğim için biliyorum. Bütün demonlar bilge ve masum değil yani....
1-Evet inanarak yazdım. Şeytanı çoğunuzdan daha iyi anladım.gerçekten bunu inanarak mı yazdınız, sadece soru
buradan bile bilgi seviyeniz gerçekten gözle görülüyor. bu yazıyı okumalısınız.
ne tarz bir yöntem kullandınız iletişime geçerken
bence gayet sakin. siz bu kadar dejenere bilgiyi önümüze koyduktan sonra bence Sonne bey bayaaaaaa sakin kalmış
AY KUSUCAM İMDATTTT
right click
block
sorry not sorry
bence böyle birisini forumlarda daha fazla tutmanın bir manası yok ama tabi ki son söz Sonne Bey'in
Şeytan konuşmak için kullandığın yönteme bakmaz. Senin kalbine bakar En kolay tekniği falan kullanmadın. Bir insanın dayanabileceği en sor şartlara direnerek buralara kadar gelebilrdim. Bunları bir Targeted Individual olmama rağmen başardım. İstediğin kadar satanist kitap oku senin felsefe,edebiyat,tarih,coğrafya,fizik,kimya,biyoloji,yazılım,müzik,heykeltıraş anlayışın benim kadar bütünsel olmadığın için, şeytan hakkında o kadar çok şey öğrenmene rağmen benim kadar öz toplamadığın için kimin kumda kale yaptığının farkında değilsin. Kiminle uğraştığını bilmiyorsun. IQ'mu bilmiyorsun. Geçmişimi bilmiyorsun. Ben de senin geçmişini bilmiyorum. Buna rağmen sana saygılıyım. Önce git terbiyenin ne olduğunu öğren ondan sonra bana ders ver.Durun tahmin edeyim. Yüce Tanrılarımızı, Babamızı alçak Ars Goetia teknikleriyle çağırma girişiminde bulunmaya cüret ettiniz, sonra ruhunuz üzerinde zerre kadar çalışmadığınız ve bu teknikler son derece saygısız olduğu için deli gibi kendi kendinize konuştunuz, gerçek okülte ve anlamlı ruhaniyete tek bir adım atmaktan korkup bu berbat yolları -daha kolayınıza da geldiği için- denediniz. İstediğinizi yapmakta da özgürsünüz buyrun devam edin.
Biz ebediyen yine doğacak Kara Güneş’ın ışığı altında, dünyaya bir daha asla sönmeyecek gerçek ışığı getirmek için mücadele ediyoruz. Siz isterseniz kumda, balçıkta, tezekte oynayın, ama az ötede oynayın!!!
Açıklamalar yapmak amacıyla belirli bir sınıra kadar bu tür gönderileri onaylıyoruz. Bu kişi ne ilktir ne de son olacaktır. Bu nedenle, herhangi bir açıklama yapmadan göndermenin doğru olmayacağını düşündüm.
Açıklamalar yapmak amacıyla belirli bir sınıra kadar bu tür gönderileri onaylıyoruz. Bu kişi ne ilktir ne de son olacaktır. Bu nedenle, herhangi bir açıklama yapmadan göndermenin doğru olmayacağını düşündüm.
Aynen kanka psikoza girince de öyle oluyor, umarım atlatırsın.Şeytan konuşmak için kullandığın yönteme bakmaz. Senin kalbine bakar En kolay tekniği falan kullanmadın. Bir insanın dayanabileceği en sor şartlara direnerek buralara kadar gelebilrdim. Bunları bir Targeted Individual olmama rağmen başardım. İstediğin kadar satanist kitap oku senin felsefe,edebiyat,tarih,coğrafya,fizik,kimya,biyoloji,yazılım,müzik,heykeltıraş anlayışın benim kadar bütünsel olmadığın için, şeytan hakkında o kadar çok şey öğrenmene rağmen benim kadar öz toplamadığın için kimin kumda kale yaptığının farkında değilsin. Kiminle uğraştığını bilmiyorsun. IQ'mu bilmiyorsun. Geçmişimi bilmiyorsun. Ben de senin geçmişini bilmiyorum. Buna rağmen sana saygılıyım. Önce git terbiyenin ne olduğunu öğren ondan sonra bana ders ver.
Ne diyorsunuz gerçekten hiç anlamadım. Siz satanist olduğunuzu mu iddia ediyorsunuz? Bence çok büyük bir yanılsama içindesiniz ve yanlış bir yerdesiniz. Anlattıklarınızın spiritüel satanizm ile uzaktan yakından ilgisi yok. Hayretle okudum.Şeytan konuşmak için kullandığın yönteme bakmaz. Senin kalbine bakar En kolay tekniği falan kullanmadın. Bir insanın dayanabileceği en sor şartlara direnerek buralara kadar gelebilrdim. Bunları bir Targeted Individual olmama rağmen başardım. İstediğin kadar satanist kitap oku senin felsefe,edebiyat,tarih,coğrafya,fizik,kimya,biyoloji,yazılım,müzik,heykeltıraş anlayışın benim kadar bütünsel olmadığın için, şeytan hakkında o kadar çok şey öğrenmene rağmen benim kadar öz toplamadığın için kimin kumda kale yaptığının farkında değilsin. Kiminle uğraştığını bilmiyorsun. IQ'mu bilmiyorsun. Geçmişimi bilmiyorsun. Ben de senin geçmişini bilmiyorum. Buna rağmen sana saygılıyım. Önce git terbiyenin ne olduğunu öğren ondan sonra bana ders ver.
Aile dinamikleri, geçmiş yaşamlar boyunca kurulan bağlar ile ilişkilidir. Negatif karmanın tezahür etme şeklidir.Aile dizimi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ruhaniyetle bir ilgisi var mı?
Hitap ederken 'sayın' demenize gerek yok, temel saygıyı korumanız benim için yeterlidir. Konu ile ilgili olarak özel mesaj yoluyla bana ulaşabilir misiniz? Size mesaj atamıyorum.Bu arada sayın moderatörüm ben yeni başlık açamıyorum sürekli hata veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?
Nasıl mesaj atacağımı bilmiyorum. Sayfanıza girdim ancak mesaj atma bölümünü bulamadım.Aile dinamikleri, geçmiş yaşamlar boyunca kurulan bağlar ile ilişkilidir. Negatif karmanın tezahür etme şeklidir.
Hitap ederken 'sayın' demenize gerek yok, temel saygıyı korumanız benim için yeterlidir. Konu ile ilgili olarak özel mesaj yoluyla bana ulaşabilir misiniz? Size mesaj atamıyorum.
Profilimde "Start conversation" kısmı var, oraya tıklayarak mesaj atabilirsiniz. Dilerseniz buraya da tıklayabilirsiniz. Sonrasında beni konuşmaya ekleyerek başlık açar gibi konuşma oluşturmalısınız.Nasıl mesaj atacağımı bilmiyorum. Sayfanıza girdim ancak mesaj atma bölümünü bulamadım.
Yaptırmamızda bir sakınca yok o zaman.Aile dinamikleri, geçmiş yaşamlar boyunca kurulan bağlar ile ilişkilidir. Negatif karmanın tezahür etme şeklidir.
Hitap ederken 'sayın' demenize gerek yok, temel saygıyı korumanız benim için yeterlidir. Konu ile ilgili olarak özel mesaj yoluyla bana ulaşabilir misiniz? Size mesaj atamıyorum.
“we ran into some problems” şeklinde uyarı veriyor tıkladığımda. Mesaj atamıyorum. Aynı uyarı başlık açmaya çalışırken de oluyor.Profilimde "Start conversation" kısmı var, oraya tıklayarak mesaj atabilirsiniz. Dilerseniz buraya da tıklayabilirsiniz. Sonrasında beni konuşmaya ekleyerek başlık açar gibi konuşma oluşturmalısınız.
Konu hakkında derinlemesine bilgi sahibi değilim velâkin bir göz attığımda çocuk oyunu gibi bir şey olduğu izlenimi edindim. İlişkilerin ruhani boyutunun unutulmaması gerektiğini düşünüyorum.Yaptırmamızda bir sakınca yok o zaman.
Anlıyorum, hesabınızın yeni olmasından ötürü mesaj atamıyorsunuz muhtemelen. Mail gönderebilirsiniz.“we ran into some problems” şeklinde uyarı veriyor tıkladığımda. Mesaj atamıyorum. Aynı uyarı başlık açmaya çalışırken de oluyor.
Mail gönderdim size. Teşekkür ederimAnlıyorum, hesabınızın yeni olmasından ötürü mesaj atamıyorsunuz muhtemelen. Mail gönderebilirsiniz.
Güç ritüelleri, Lord Azazel'in ve Lord Baalzebul'un emirleri doğrultusunda yayınlanıyor. Her şeyin yeri ve zamanı var ki ileride tüm Tanrıların bir güç ritüeli olacak.Esenlikler, yeni "Tanrı güç ritüelleri" ne zaman yayınlanır tahminen? İlişkimi geliştirebilmek ve yakınlaşmak istediğim bir kaç Demon/ess'var.
Esenlikler. Ask büyüsü için Venüs karesi yaparken karşı tarafa bizim de duygularımızın yoğunlaşması söz konusu mudur?
“Pozitif, sağlıklı ve kalıcı olarak x kişisi tutkulu ve derin bir şekilde bana aşık oluyor” olumlama bu şekilde. Teşekkür ederim.Esenlikler,
Afirmasyona göre değişir, eğer net bir olumlama yapmadıysanız büyüden sizin de etkilenmeniz normaldir.
İyi günler dilerim.
Teşekkür ederimEsenlikler,
Afirmasyona göre değişir, eğer net bir olumlama yapmadıysanız büyüden sizin de etkilenmeniz normaldir.
İyi günler dilerim.
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan