Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Vapulayı çağırmak istiyorum.

tamam

New member
öncelikle vapulayı çağıracağım ancak sitenin veritabanına erişilmiyor türkiye kanalı belli rüneleri 10 kez titretip duasını okuyorduk siteye erişemiyorum atma şansı olan mevcut mu

Son forum konularından web archive indexlerini bulabilirsiniz.

Tanrı olarak iletişim kurduğumuz bir varlığa askerlik arkadaşınız gibi seslenmeniz çok yanlış. Lütfen saygı gösterin.

öncelikle vapulayı çağıracağım ancak sitenin veritabanına erişilmiyor türkiye kanalı belli rüneleri 10 kez titretip duasını okuyorduk siteye erişemiyorum atma şansı olan mevcut mu
Amacım gerekli olan bilgiyi almak acaba iletişime geçebilicek yetkili var mı genelde forum gibi şeyler kullanma taraftarı değilim ama siteniz kapanmış durumda umarım yetkili kişi cevap verir veya proton üzerinden konuşalım.

Leydi Vapula'nın güç ritüeli bulunmadığından bunu yapamazsınız. Buraya bakınız:
burda eksik vapula için ayrı bir sayfa mevcuttu tek tek rünleri 10 kere titretiyordun sonra şeytana dua ediyordun , arama butonunu kullanamadım, bu arada site neden değişti bir ara zevizm olmuştu şimdi başka link eskiden proton üzerinden haberleşme vardı acaba proton kullanan mevcut mu ? Forumda olmayı pek sevmiyorum umarım eski kullananlar mevcuttur.

burda eksik vapula için ayrı bir sayfa mevcuttu tek tek rünleri 10 kere titretiyordun sonra şeytana dua ediyordun , arama butonunu kullanamadım, bu arada site neden değişti bir ara zevizm olmuştu şimdi başka link eskiden proton üzerinden haberleşme vardı acaba proton kullanan mevcut mu ? Forumda olmayı pek sevmiyorum umarım eski kullananlar mevcuttur.
Şu an siteye ulaşamıyoruz, sanırım teknik bir hata var. Attığım linke bir arşivden ulaştım. Bahsettiğiniz şey, Tanrıların güç ritüelidir ve Leydi Vapula için ayrı bir sayfa yani güç ritüeli yoktur.

Ayrıca "Vapula" yerine "Leydi Vapula", "Tanrıça Vapula" gibi ifadeleri kullanmanızı tavsiye ederim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back