HailSATANHailDemons
New member
Pek çok hata yaptım ve kendime ve tanrılara verdiğim sözleri tutmadım veya tutamadım ve bunun sonucunda tüm ruhaniyetimin mahvolduğuna inanıp yaklaşık iki yıldır satanizmden tam anlamıyla uzaklaştım ne forumları takip ettim ne de başka birşey hatta ss bir arkadaşıma verdiğim bir sözü de tutamadım bir yandan mahvolduğumu düşünüp daha çok uzaklaşıyorum hem tanrılara hem de ss arkadaşıma yaptığım sorumsuzluk için hiçbir zaman affedilmeyeceğime dair bir his var içimde düşmanla işbirliği yapmak kadar kötü birşey yapmadım ama daha da kötüsü sözlerimi tutmayıp büyük bir onursuzluk gösterdim içten içe ss olduğum ruhani açıdan güçlü olduğum meditasyon yaptığım zamanları çok özlüyorum ama geri dönebilir miyim tanrılar veya Şeytan baba beni affeder mi hiç bilmiyorum hatta aradan geçen iki yıl içinde bir koruyucu demon'um kaldı mı onu bile bilmiyorum kendisi ile hiç tanışmadım zaten ismini bile bilmiyorum aklımda sadece kendi ruhumu yok edebilecek kadar güçlenip tüm bunları bitirmek var çünkü tanrıların rehberliği ve desteği olmadan reenkarne olmaktan korkuyorum kim bilir ne acılar yaşayabileceğim öngörülemez bir samsara döngüsü olacaktır
elbette bu soruları tanrılara sormam gerekirdi ancak bir ayin düzenleyemeyeceğim koşullar içerisindeyim ancak bir bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim tanrılara karşı sözünü tutmamış hatta ss arkadaşına karşı bile sözünü tutmamış bir kişi affedilebilir mi 2 yıl boyunca hiç rtr veya meditasyon yapmamış olmak ve bu olaylar bende sanki tamamen kopmuşum hissi yaratıyor aslında içten içe spiritüel satanizmin amaçları ve Şeytan babanın bizden yaşamamızı istediği felsefeyi yaşamak istiyorum ama satanizme geri dönmekten korkuyorum çünkü nasıl karşılanırım bilmiyorum tanrılar belki de çok kızmıştır ve beni hiç affetmeyecektir siz benim durumumda olsanız ne yapardınız?herşeye bir sine çekip baştan başlamak mümkün mü baba bana yeni bir şans verir mi?
elbette bu soruları tanrılara sormam gerekirdi ancak bir ayin düzenleyemeyeceğim koşullar içerisindeyim ancak bir bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim tanrılara karşı sözünü tutmamış hatta ss arkadaşına karşı bile sözünü tutmamış bir kişi affedilebilir mi 2 yıl boyunca hiç rtr veya meditasyon yapmamış olmak ve bu olaylar bende sanki tamamen kopmuşum hissi yaratıyor aslında içten içe spiritüel satanizmin amaçları ve Şeytan babanın bizden yaşamamızı istediği felsefeyi yaşamak istiyorum ama satanizme geri dönmekten korkuyorum çünkü nasıl karşılanırım bilmiyorum tanrılar belki de çok kızmıştır ve beni hiç affetmeyecektir siz benim durumumda olsanız ne yapardınız?herşeye bir sine çekip baştan başlamak mümkün mü baba bana yeni bir şans verir mi?