Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Suriyeliler Yahudi mi ?

Nanetxd

New member
Esenlikler arkadaşlar akşam akşam kafama takıldı Suriyeliler Yahudi olabilir mi zaten davranış biçimleri pek düzgün değil ve soyları Araplara dayanıyor bu konuda bilgisi olan varmı?

Esenlikler,

Hayır, Suriyeliler ve diğer Araplar, Yahudi değillerdir. İslâm etkisi yüzünden bu hâldeler.

Dileğim odur ki, Şeytan bir daha beni Orta Doğu halkı savunmak zorunda bıraktırmasın.

Anlayışınız için teşekkürler ve iyi akşamlar.

Bright Truth said:
Esenlikler,

Hayır, Suriyeliler ve diğer Araplar, Yahudi değillerdir. İslâm etkisi yüzünden bu hâldeler.

Dileğim odur ki, Şeytan bir daha beni Orta Doğu halkı savunmak zorunda bıraktırmasın.

Çok haklı bir isyandı.

Bright Truth said:
Esenlikler,

Sqdafsshdhdafs boşluğuma geldi.

Bright Truth said:
Esenlikler,

Haha anladım teşekkürler.

Hayır. Hatta Suriye'nin lideri Beşar Esad günümüzün "Hitler"i sayılabilir. Zaten Baas Partisi bir NSDAP'tır (Satanik olmayan NSDAP ama.), Baas Partisi; Arap-Sosyalist'i ve Arap Nasyonalist'i. Aynı zamanda Yahudi düşmanıdır.

DJdwb-KWAAM01jp.jpg

Beşar Esad: İsrail ve Siyonist Yahudi Zelensky Ukrayna’da Nazileri destekliyor, işte bu Batı’nın nasıl ikiyüzlü olduğunun ispatı

https://www.rudaw.net/turkish/world/011220144

Marduk's Hell said:
Hayır. Hatta Suriye'nin lideri Beşar Esad günümüzün "Hitler"i sayılabilir. Zaten Baas Partisi bir NSDAP'tır (Satanik olmayan NSDAP ama.), Baas Partisi; Arap-Sosyalist'i ve Arap Nasyonalist'i. Aynı zamanda Yahudi düşmanıdır.

DJdwb-KWAAM01jp.jpg

Beşar Esad: İsrail ve Siyonist Yahudi Zelensky Ukrayna’da Nazileri destekliyor, işte bu Batı’nın nasıl ikiyüzlü olduğunun ispatı

https://www.rudaw.net/turkish/world/011220144

Esad akıllı adam. Ülkesinden 3 milyon tane serseriyi, kekoyu, boş gezenin boş kalfasını, tecavüzcüyü, katili dolaylı yoldan kovdu.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back