Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yahudi ünlüler hakkında sorularım

St Ramiss

Member
Esenlikler, Kanye West'in Sevgili Yüksek Rahibimizin Twetterdaki paylaşımında yahudi olmadığını öğrendim. Zaten yıllar önce Kanye nin Joy Of Satanı bildiğini veya bilmek üzere olduğunu hatırlıyorum. Sorum şu ki karısı Kim Kardashian bir yahudi değil mi? Öyleyse neden hala beraberler ve Kanye eğer insan ise Kim ise yahudi. Çocukları yahudi olmuyor mu?
E bu çocuklar olacağı için mecburen cinsel ilişki olacak Kanye ' nin ruhu kirlenmiyor mu?
Ve Elon Musk ve Donald Trump yahudi mi? (Trumpın yahudi kölesi olduğunu biliyorum fakat yahudi olup olmadığını bilmiyorum)

Esenlikler.

Bu linkteki yorumlardan birinde, Yüksek Rahip Hooded Cobra şöyle diyor:

Kim Kardashian tam bir Yahudi gibi değil, ama onların tam bir hizmetkarı, bu da onları bu noktada muhtemelen eşit kılıyor.

Kökenleri Ermeni olduğunu iddia ediyor, ki bu çoğu zaman fiziksel olarak bazı Yahudi özellikleri taşıyabiliyor. Sonra bir sürü estetik ameliyat vs. oluyor. Clintonlar vs. gibi insanlarla Kanye'nin arkasından iş çevirmesi iyi bir gösterge değil.

Kanye tarihte böyle bir hizmetkar tarafından kandırılan ilk adam değil ve muhtemelen hiçbir şey bilmiyordu, çünkü kimse ona hiçbir şey öğretmedi.

Şimdiye kadar, Yahudi gündemine bağlı kalmaktan ve bu gündemde en sadık hizmetkar olmaktan başka hiçbir şey göstermedi.

Kanye bir insan ve bir ruh olarak doğru yolda ama dinsel olarak kaybolmuş, bir yalana inanıyor. Ve bu, bu noktada ona her şeye mal oluyor.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kim Kardashian'ın gerçek ırkını net olarak bilemesek de dejenere olduğu bellidir. Centil olduğu durumda bile "tahlil temiz çıkmıyor" çünkü zihnindeki düşünceler Yahudi düşünceleridir.
Hem bu sebepten hem de ırk karıştırmadan dolayı Kanye'nin zarar gördüğünü söyleyebilirim.

Elon Musk ve D. Trump ise Yahudi değil gibi gözüküyor ama Yüksek Rahip pek de emin değil gibi.

Bu linkte de görebileceğiniz gibi HP Hooded Cobra, Elon Musk ve Donald Trump'tan da bahsetmiş idi:

Kanye otistik. Rol yapıyor denilebilir ama gerçekten hafif çatlak olduğunu düşünüyorum ve aynı zamanda tüm insanlıkla dalga geçiyor her şeyi alaya alıyor. Kendisini seviyorum, bana komik ve havalı geliyor.

Benim asıl sorum, HP Cobra Tanrılarla açık iletişim halinde değil mi nasıl bazı şeylerden emin olamıyor ve bilmiyor?

Kanye otistik. Rol yapıyor denilebilir ama gerçekten hafif çatlak olduğunu düşünüyorum ve aynı zamanda tüm insanlıkla dalga geçiyor her şeyi alaya alıyor. Kendisini seviyorum, bana komik ve havalı geliyor.

Benim asıl sorum, HP Cobra Tanrılarla açık iletişim halinde değil mi nasıl bazı şeylerden emin olamıyor ve bilmiyor?
Asıl sorulması gereken kenya yahudimi yüksek rahip bunu niye sorsun Tanrı/çalara kenya ister yahudi olsun ister olmasın, neme lazım o kadar önemli şeyler varken bunumu soracak yüksek rahip Tanrı/çalara kanye west şimdi googleden baktım serserinin teki, bu pisliğin neyini seviyorlar, rapciymiş şunun adını anmaya değmez ilkdefa adını duydum googleden baktım, duymaz tanımaz olaydım bu teröristte benziyor

Tanrılar ile Yüksek Rahip arasındaki ilişki son derece özel ve derindir. Kendisinin "Merhaba Baalzebul! Kim Kardashian Yahudi mi söyleyebilir misin?" tarzı bir üslup ile Tanrılara yaklaşmasını beklememelisiniz. Tanrılar kendisine İnsanlığın geleceğini belirlemesini sağlayan yönelgeler verirken arada kurulan kutsal ve yüce köprüyü bu tarz saçmalıklar ile kirletmiyor tabiki.

Evreni yöneten varlıklar ve dünyadaki en önemli İnsan arasında geçen özel diyaloglarda bu tarz saçmalıklara yer olduğunu sanmıyorum.

Rahipler tüm bilgileri Tanrılardan almıyorlar. Bazı bilgileri araştırma yoluyla da bize aktarabiliyorlar. Rahiplerin Tanrılara "Kim Kardashian Yahudi mi?" diye sormaları da pek mantıklı değil. Her şeyi Tanrılara soramazlar. (Özellikle de Kardashian'ın ırkı dinimizle ilişkili değil iken.)

yav bunları kim ünlü yapmış, bunlar nasıl ünlü oluyorlar biliyormusunuz? söliyim avanta veriyorlar, manacerlere para rüşvet verip, reklamını yaptırıp ünlü oluyor, size yemin temizlik görevlileri benim gözümde bu pisliklerden katbe kat değerli , Esenlikler

Kanye nin bende biraz çatlak olduğunu düşünüyorum. Medyada gerçekten yoğun şov gücüne sahip. Hareketleri biraz garip.

Rahipler tüm bilgileri Tanrılardan almıyorlar. Bazı bilgileri araştırma yoluyla da bize aktarabiliyorlar. Rahiplerin Tanrılara "Kim Kardashian Yahudi mi?" diye sormaları da pek mantıklı değil. Her şeyi Tanrılara soramazlar. (Özellikle de Kardashian'ın ırkı dinimizle ilişkili değil iken.)
Parantez içindeki açıklamanızı tam anlamadım. Ermeniler centil değil midir? Yoksa onlarda çoğu araplar gibi yahudileşmişler midir?

Tanrılar ile Yüksek Rahip arasındaki ilişki son derece özel ve derindir. Kendisinin "Merhaba Baalzebul! Kim Kardashian Yahudi mi söyleyebilir misin?" tarzı bir üslup ile Tanrılara yaklaşmasını beklememelisiniz. Tanrılar kendisine İnsanlığın geleceğini belirlemesini sağlayan yönelgeler verirken arada kurulan kutsal ve yüce köprüyü bu tarz saçmalıklar ile kirletmiyor tabiki.

Evreni yöneten varlıklar ve dünyadaki en önemli İnsan arasında geçen özel diyaloglarda bu tarz saçmalıklara yer olduğunu sanmıyorum.
Yani evet. Ben bu kadar yüksek seviyedeki bir insanın bilgileri hiçbir fikri olmasa bile doğrunun otomatik beynine düştüğü düşüncesindeydim. Veya Tanrılarla iletişimi o kadar kolay ve pratik ki bahsedilen soru ne olursa olsun sorun çıkmayacağını çünkü iki tarafında bundan yorulmayacağını düşünüyordum.

Bunun gibi kayna vest gibi kim kardeşler gibi bunlarla, yüksek rahibin ne işi olur, ben dahi yeni öğrendim bu ünlü yobazları bunlar ne ünlüsü bunlar bağımlı uyuşturucu içiyorlar, bunlarmı ünlü ? bunlar ünsüz asıl ünlü benim Esenlikler

Bunun gibi kayna vest gibi kim kardeşler gibi bunlarla, yüksek rahibin ne işi olur, ben dahi yeni öğrendim bu ünlü yobazları bunlar ne ünlüsü bunlar bağımlı uyuşturucu içiyorlar, bunlarmı ünlü ? bunlar ünsüz asıl ünlü benim Esenlikler
Susar mısın. Ne yaşıyon? Yeter artık benim yazdıklarıma cevap verme.

Parantez içindeki açıklamanızı tam anlamadım. Ermeniler centil değil midir? Yoksa onlarda çoğu araplar gibi yahudileşmişler midir?
Merhaba. Öyle bir şeyden bahsetmiyordum. Kim Kardashian'ın ırkının dinimizin konusu olmadığından bahsediyordum. Bunları düşünmek yerine kendi gelişimimize odaklansak daha iyi olacak.

Merhaba. Öyle bir şeyden bahsetmiyordum. Kim Kardashian'ın ırkının dinimizin konusu olmadığından bahsediyordum. Bunları düşünmek yerine kendi gelişimimize odaklansak daha iyi olacak.
Ben zaten kendi gelişimime odaklanıyorum. Arada bu tarz merak gelişimimi zedelemeyecektir. Düşünceniz için teşekkür ederim. Bilginin bir zararı yoktur. Geri kalan cevap için teşekkürler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back