1- Dün gece 3.göz açma meditasyonu yaptım ve gece saat 1 de uyandım ve sabah 5 e kadar uyuyamadım(içim de bir korku vardı o beni çok etkiledi )bunun sebebi nedir bunu nasıl düzeltirim?
2-Rtr leri titretmeden söylerken gene 40 dk alıyor bu normalmi?
3-Dün camide ailem babama mevlüt okuttu lar ordan bana çok kötü enerjiler geldi gene koruma aurası ve aura temizleme yaptım. Daha etkili şeyler nelerdir ?
4-Bağımlılık bıraktıran rünler nelerdir? (mastürbasyon gibi)
5- Banyodayken negatif enerjilerden arınacak bir çalışma varmıdır ?
6-Aşk büyüsü yapmam için hangi rünleri kullanmam gerek bu zaman da ve korunma için de.
7-İrade güçlendiren rünler nelerdir?
8-Telekinezi ve psi ball yaparken enerjiyi vucudumun neresinden almam gerek
9-Yılbaşı yaklaşıyor ve milli piyango bileti alıcam oradan güzel bir para almam için hangi rünler işe yarar?
10-Kaçtane kineziler vardır toplam da ? çünkü atmokinezi,terrakinezi,biyokinezi,hidrokinezi vs.Var bunların kaçı doğrudur?
2-Rtr leri titretmeden söylerken gene 40 dk alıyor bu normalmi?
3-Dün camide ailem babama mevlüt okuttu lar ordan bana çok kötü enerjiler geldi gene koruma aurası ve aura temizleme yaptım. Daha etkili şeyler nelerdir ?
4-Bağımlılık bıraktıran rünler nelerdir? (mastürbasyon gibi)
5- Banyodayken negatif enerjilerden arınacak bir çalışma varmıdır ?
6-Aşk büyüsü yapmam için hangi rünleri kullanmam gerek bu zaman da ve korunma için de.
7-İrade güçlendiren rünler nelerdir?
8-Telekinezi ve psi ball yaparken enerjiyi vucudumun neresinden almam gerek
9-Yılbaşı yaklaşıyor ve milli piyango bileti alıcam oradan güzel bir para almam için hangi rünler işe yarar?
10-Kaçtane kineziler vardır toplam da ? çünkü atmokinezi,terrakinezi,biyokinezi,hidrokinezi vs.Var bunların kaçı doğrudur?