TeşekkürlerEsenlikler, iyi günler dilerim.
1) Ateistik satanizm, Laveyan satanizm'i diye geçer ve açıkcası tamamen saçmalıktır.
2) Teistik satanizm, Bülent kısa'nın kahinci olduğuna ve 3 tane kitaba inanırlar tamamen saçmalık. (Eğer ortada kitapçılar giremez diye bağıran kişiler görürseniz, Teistik satanizm'den bahsediyorlardır.)
3) Spiritüel satanizmide az çok biliyorsunuzdur. İnsanlığın gelişmesini isteyen orijinal satanizmdir. Ki önceden buna böyle adlar bile denmezdi. Ne din nede inanç. Çünkü o zaman tek gerçeklik, Buydu. Çok fazla açıklama yapma gereği duymadım çünkü aralarında olan tek gerçek spiritüel satanizmdir.
Peki efendim Şeytandan nasıl bilgelik istenilebilir? Demonlar ile iletişim kurmadanEsenlikler, iyi günler dilerim.
1) Ateistik satanizm, Laveyan satanizm'i diye geçer ve açıkcası tamamen saçmalıktır.
2) Teistik satanizm, Bülent kısa'nın kahinci olduğuna ve 3 tane kitaba inanırlar tamamen saçmalık. (Eğer ortada kitapçılar giremez diye bağıran kişiler görürseniz, Teistik satanizm'den bahsediyorlardır.)
3) Spiritüel satanizmide az çok biliyorsunuzdur. İnsanlığın gelişmesini isteyen orijinal satanizmdir. Ki önceden buna böyle adlar bile denmezdi. Ne din nede inanç. Çünkü o zaman tek gerçeklik, Buydu. Çok fazla açıklama yapma gereği duymadım çünkü aralarında olan tek gerçek spiritüel satanizmdir.
Önceki mesajınızda teşekkür için rica ederim. Şeytan halihazırda çoğu bilgiyi verdi. Jos'taki kaynaklarını okuyabilirsiniz. Ama eğer belli bir konuda bilgelik istiyorsanız Standart ayin yapabilirsiniz, Dua edebilirsiniz (Sigilleri üzerine meditasyon yapabilirsiniz). Zaten eğer bilgiye ihtiyacınız varsa tanrılarımız illa ki sizinle bir şekilde iletişime geçecektir. Örnek olursa rüyalar. Ve ayrıyetten karşılığındada Rtr yapabilirsiniz. Ve Demonlarla neden iletişim kurmak istemiyorsunuz ki? Onlar daha müsaitler şeytana göre. Ve çakralarınız üzerine çalışırsanız ve durugörü, duruişiti vb meditasyonları yaparsanız, Tanrıları çağırdığınız zaman onları görüp, onlarla konuşabilirsiniz. O zaman daha iyi bilgi alabilirsiniz. Tabii bu çok uzun sürebilir.. Herkesin gelişim süresi farklıdır.Peki efendim Şeytandan nasıl bilgelik istenilebilir? Demonlar ile iletişim kurmadan
İlk önce esenlikler, Evet yahudi bedeninde gelen bir ruhtu. Çok ayrıntılara girmek istemedim. Ek açıklama yaptığınız için teşekkürler. Görevini tam olarak yapamadığı ve birçok hatalı ve yanlış bilgiler verdiği için genel olarak "tamamen saçmalık" Dedim.Laveyan Satanizm'in tamamen saçmalık olduğu söylenemez. Anton Lavey, Şeytan tarafından gönderilmiştir. Görevi Şeytan’a atılan iftiraları çökertmek, Şeytan’ın adının tekrardan bir Tanrı olarak duyulmasını sağlamaktı. Yahudilerin etkisinden sıyrılabilmek için, Tanrılar tarafından Yahudi bir bedene reenkarne edilmiştir. Lâkin, bu Lavey anlayışı için herhangi bir doğrulama değildir. Lavey, ruh ve beden arasındaki uyumsuzluk nedeniyle birçok konuda hatalı bilgiler verdi. Bu yüzden takip edilmemelidir ve her türlü içerik, Satanik süzgeçten geçirilmelidir.
Anton Lavey, görevini başarıyla tamamlamıştır. Şeytan'a atılan iftiraları çökertti, Şeytan'ın adının tekrardan bir Tanrı olarak duyulmasını sağladı.Görevini tam olarak yapamadığı ve birçok hatalı ve yanlış bilgiler verdiği için genel olarak "tamamen saçmalık" Dedim.
Evet, "Bu" görevini başarıyla tamamladı Şeytan'ı tekrardan Bizlere tanıttı. Fakat diğer vermiş olduğu bilgilerin yanlış olması, "Bu" görevini tam olarak yapamadığını anlatmaya çalıştım. Umarım anlamışsınızdır..Anton Lavey, görevini başarıyla tamamlamıştır. Şeytan'a atılan iftiraları çökertti, Şeytan'ın adının tekrardan bir Tanrı olarak duyulmasını sağladı.
Esenlikler,LaVey ile ilgili Sonne Bey'in belirttiği şeylere bir kaç ekleme daha yapmak istiyorum. LaVey Satanizmi ve bunu takip eden ekoller "Ateist Satanizm" olarak tanımlanıyor fakat bizzat LaVey ayinler sırasında Demonların varlığını hissettiğini belirtiyor. Ayrıca evet y*hudi bir bedene reenkarne edilmiş LaVey bir Centil'dir, lakin ailesi ve onun kanından gelenler yine y*hudidir. Bu yüzden onların kurduğu organizasyonlar ile ilgilenmeyiz, sadece LaVey'in yazdığı kitapları Satanik bir süzgeçten geçirip okuruz. LaVey'e ise saygı duyup duymamak size kalmış; şahsen görevini iyisiyle kötüsüyle yerine getirdiği için ben saygı duyuyorum.
Teistik Satanizmi Bülent Kısadan ibaret saymak doğru olmaz, kendi içinde acayip acayip görüşlere dallanıp budaklanıyor. Lakin bunlar ya şizofreni, ya parazit varlıklar, ya da türlü ucubelikler ile ortaya çıkmış batıl inançlardır. Geçenlerde burada, hakkında tartışma çıkan Anti Kozmik Satanizm var mesela; "Ölüm Hayatın Orgazmıdır!!!" diye intihar eden üyeleri var, saçmalık yani. Bülent Kısanın 3 kitabı var, mum söndü gibi tutan tuttuğunu sevsin kafasında seks inancı. Daha çok var da bunları bilmek en fazla Metal şarkılardaki sözleri anlamanıza yarar, dini açıdan bakarsak da bir SS olarak belki kafanızı karıştırır o kadar.
Spiritüel Satanizm de Paganizmdir. Tüm eski kültürlerin takip ettiği inançtır. Farklı kültürlerde farklı isimlerle tanınan Tanrıların aynı varlıklar, Demonlar olduğunu savunur/biliriz. Tüm bu kültürler de antik zamanlarda Tanrılardan/Demonlardan rehberlik almış ve kendini geliştirmiştir. Centil Kişi de kendi hayatında Tanrılardan rehberlik aldığında gelişir, bu gelişim de zamanla kişinin Tanrılığa erişmesiyle sonuçlanır.
Hocam şeytandan nasıl bilgelik istenilebilir? Sadece dua etmemiz bile kafi midir?Anton Lavey, görevini başarıyla tamamlamıştır. Şeytan'a atılan iftiraları çökertti, Şeytan'ın adının tekrardan bir Tanrı olarak duyulmasını sağladı.
Esenlikler,Önceki mesajınızda teşekkür için rica ederim. Şeytan halihazırda çoğu bilgiyi verdi. Jos'taki kaynaklarını okuyabilirsiniz. Ama eğer belli bir konuda bilgelik istiyorsanız Standart ayin yapabilirsiniz, Dua edebilirsiniz (Sigilleri üzerine meditasyon yapabilirsiniz). Zaten eğer bilgiye ihtiyacınız varsa tanrılarımız illa ki sizinle bir şekilde iletişime geçecektir. Örnek olursa rüyalar. Ve ayrıyetten karşılığındada Rtr yapabilirsiniz. Ve Demonlarla neden iletişim kurmak istemiyorsunuz ki? Onlar daha müsaitler şeytana göre. Ve çakralarınız üzerine çalışırsanız ve durugörü, duruişiti vb meditasyonları yaparsanız, Tanrıları çağırdığınız zaman onları görüp, onlarla konuşabilirsiniz. O zaman daha iyi bilgi alabilirsiniz. Tabii bu çok uzun sürebilir.. Herkesin gelişim süresi farklıdır.
Sadece akışa bırakın.Hocam şeytandan nasıl bilgelik istenilebilir? Sadece dua etmemiz bile kafi midir?
Efendim ego'mu mazur görün Yıldırım Bayezid misali, genelde durmadan herşeyde başarılı olmayı kafaya takan ve mükemmeliyetçi birisiyim. Birde takıntılıyım herşeyde lider olmayı severim. O yüzden hızlıca herşeyi öğrenmek istiyorum. Cevabınız için TeşekkürlerSadece akışa bırakın.
"İndirilmiş bir kitap olmaksızın doğru yola iletirim, sevdiklerimi ve seçtiklerimi görünmez vasıtalarla dosdoğru yönlendiririm."
— Şeytan, Kitab-ı Celve
Ruhunuzu geliştirmek için meditasyon yaparken, Şeytan'ın Sevinci üzerindeki vaazları okuyarak bilginizi artırmanız, bilgeliğe ulaşma yolunda atmanız gereken ilk adımdır. Sürekli olarak kendinizi geliştirmek için çaba gösterin; Tanrıların rehberliği ile zamanla arzuladığınız bilgeliğe ulaşacaksınız.Hocam şeytandan nasıl bilgelik istenilebilir? Sadece dua etmemiz bile kafi midir?
Teşekkürler efendim yardımcı oldunuz.Ruhunuzu geliştirmek için meditasyon yaparken, Şeytan'ın Sevinci üzerindeki vaazları okuyarak bilginizi artırmanız, bilgeliğe ulaşma yolunda atmanız gereken ilk adımdır. Sürekli olarak kendinizi geliştirmek için çaba gösterin; Tanrıların rehberliği ile zamanla arzuladığınız bilgeliğe ulaşacaksınız.
Bunun dışında dilerseniz Şeytan'ın mührüne odaklanabilir ve çeşitli konularda rehberliğini rica edebilirsiniz. Şeytan'ın etiklerine çalışabilir ve verilen dualar ile Şeytan'dan bu etikleri daha iyi bir şekilde anlamak için yardım isteyebilirsiniz.
Son olarak, sorduğunuz soruların büyük çoğunluğunun cevapları sitede bulunduğundan, siteyi baştan sona okumanızı tavsiye ederim.
Kendinizin en iyi hâli olmaya odaklanmalı ve doğanıza uygun şekilde gelişmelisiniz. Bilgeliğe ve yüksek bilinç seviyesine ulaşmak, belirli adımları takip etmeyi gerektirir ve bu adımlar doğal olarak zaman alır. Bu nedenle, zamanınızı ayırın, okuduklarınızı en iyi şekilde anladığınızdan emin olun ve sürekliliği sağlayın. Böylece, hedeflerinize en hızlı ve verimli şekilde ulaşmış olacaksınız, olması gerektiği gibi.Efendim ego'mu mazur görün Yıldırım Bayezid misali, genelde durmadan herşeyde başarılı olmayı kafaya takan ve mükemmeliyetçi birisiyim. Birde takıntılıyım herşeyde lider olmayı severim. O yüzden hızlıca herşeyi öğrenmek istiyorum. Cevabınız için Teşekkürler
Teşekkürler efendim.Kendinizin en iyi hâli olmaya odaklanmalı ve doğanıza uygun şekilde gelişmelisiniz. Bilgeliğe ve yüksek bilinç seviyesine ulaşmak, belirli adımları takip etmeyi gerektirir ve bu adımlar doğal olarak zaman alır. Bu nedenle, zamanınızı ayırın, okuduklarınızı en iyi şekilde anladığınızdan emin olun ve sürekliliği sağlayın. Böylece, hedeflerinize en hızlı ve verimli şekilde ulaşmış olacaksınız, olması gerektiği gibi.
Ben de mükemmelliğe kafayı takarım, fakat SS olduktan sonra bu bana zarardan çok fayda getirdi. Bol bol öz eleştiri yapın, her şeyde başarılı olmaktan ziyade her şeyde yeterli seviyeye gelmek daha doğru bir yaklaşımdır; Liderliğe yükselmeye çalışmak da kişinin kendi özelliğidir. Satanizm bize gerçek mükemmelliği sunuyor, dışarıdan birisi bakınca boş bir vaat gibi gözükse de bu yola dahil oldukça yavaş da olsa bu mükemmelliğe ulaştığınızı hissedip sezebiliyorsunuz. Ama en nihayetinde sabırlı olmayı öğrenmeniz gerek, benim şu zamana kadar aldığım en büyük derslerden birisi bu oldu. Su akıp yolunu buluyor, fakat o su Satanizmin yanından geçtiğinde ve adandığında sizin de sorumluluklarınız oluyor. En güzel şeyler en büyük sorumluluklarla geliyor, bu yolda da kendimizi değiştirmemiz gerekebilir. Sitedeki yazıları belli aralıklarla tekrar tekrar okumanız ve deneyimlerinizi yazdığınız bir Gölgeler Kitabı edinmeniz hem bilincinizin genişlemesi, hem de ruhsal gelişiminiz açısından size çok yardımcı olacaktır.Efendim ego'mu mazur görün Yıldırım Bayezid misali, genelde durmadan herşeyde başarılı olmayı kafaya takan ve mükemmeliyetçi birisiyim. Birde takıntılıyım herşeyde lider olmayı severim. O yüzden hızlıca herşeyi öğrenmek istiyorum. Cevabınız için Teşekkürler
Spiritüel Satanizm'de nihai hedef mükemmelliğe ulaşmaktır. Hepimiz mükemmelliği ve başarıyı arzulayan insanlarız. Lider ruhlu olmak da bir kişilik özelliğidir, bunu pozitif yönde kullanabilmek oldukça avantajlıdır. Meditasyon yapmaya başladığınız zaman zihniniz, vücudunuz ve bilinciniz temizlenecek ve güçlenecektir. İlk Spiritüel Satanist olduğum gün ile şu an arasında devasa bir fark var, fakat yine de Tanrıların yanında cahiliz. Cehaletimizden arınıp bilgeliğe ulaşmak da nihai hedeflerimizden biridir.Efendim ego'mu mazur görün Yıldırım Bayezid misali, genelde durmadan herşeyde başarılı olmayı kafaya takan ve mükemmeliyetçi birisiyim. Birde takıntılıyım herşeyde lider olmayı severim. O yüzden hızlıca herşeyi öğrenmek istiyorum. Cevabınız için Teşekkürler
Teşekkürler efendimSpiritüel Satanizm'de nihai hedef mükemmelliğe ulaşmaktır. Hepimiz mükemmelliği ve başarıyı arzulayan insanlarız. Lider ruhlu olmak da bir kişilik özelliğidir, bunu pozitif yönde kullanabilmek oldukça avantajlıdır. Meditasyon yapmaya başladığınız zaman zihniniz, vücudunuz ve bilinciniz temizlenecek ve güçlenecektir. İlk Spiritüel Satanist olduğum gün ile şu an arasında devasa bir fark var, fakat yine de Tanrıların yanında cahiliz. Cehaletimizden arınıp bilgeliğe ulaşmak da nihai hedeflerimizden biridir.
Bilgilendirme için teşekkür ederimBen de mükemmelliğe kafayı takarım, fakat SS olduktan sonra bu bana zarardan çok fayda getirdi. Bol bol öz eleştiri yapın, her şeyde başarılı olmaktan ziyade her şeyde yeterli seviyeye gelmek daha doğru bir yaklaşımdır; Liderliğe yükselmeye çalışmak da kişinin kendi özelliğidir. Satanizm bize gerçek mükemmelliği sunuyor, dışarıdan birisi bakınca boş bir vaat gibi gözükse de bu yola dahil oldukça yavaş da olsa bu mükemmelliğe ulaştığınızı hissedip sezebiliyorsunuz. Ama en nihayetinde sabırlı olmayı öğrenmeniz gerek, benim şu zamana kadar aldığım en büyük derslerden birisi bu oldu. Su akıp yolunu buluyor, fakat o su Satanizmin yanından geçtiğinde ve adandığında sizin de sorumluluklarınız oluyor. En güzel şeyler en büyük sorumluluklarla geliyor, bu yolda da kendimizi değiştirmemiz gerekebilir. Sitedeki yazıları belli aralıklarla tekrar tekrar okumanız ve deneyimlerinizi yazdığınız bir Gölgeler Kitabı edinmeniz hem bilincinizin genişlemesi, hem de ruhsal gelişiminiz açısından size çok yardımcı olacaktır.
Esenlikler, rica ederim. Anladım. Şuanlık şeytan baba güzel bir seçenek. Eğer demonlardan birşey isterseniz başlangıç için phoenix ve guardian demonunuzla çalışabilirsiniz. Meditasyonlarınızı bitirdiğiniz zaman kat ve kat güçleneceksiniz.Esenlikler,
Efendim bilgilere göre teşekkür ederim. Ancak demonların coğunun bazı şeylere göre karşılık beklediğini öğrendim. Fakat onları çağırsam bile sunacak birşey yok elimde ve daha meditasyonlara yeni başladım.
Teşekkürler efendim, peki phoenix ve guardian demonlar ile nasıl çalışılır? Makale mevcut mu?Esenlikler, rica ederim. Anladım. Şuanlık şeytan baba güzel bir seçenek. Eğer demonlardan birşey isterseniz başlangıç için phoenix ve guardian demonunuzla çalışabilirsiniz. Meditasyonlarınızı bitirdiğiniz zaman kat ve kat güçleneceksiniz.
Rica ederim. Guardian demonunuzu bulmak tamamen size düşüyor. Ne yazık ki bu sizin ruhsal gelişiminiz olduğundan müdahale edemeyiz, Fakat yardım edebiliriz. Genellikle şöyle diyebilirim; Bu bende yardımcı oldu fakat sizde yardımcı olur mu bilemem. 1. doğum tarihinize veya doğum haritanıza göre. Ama tamamen ustalık gerektirir ve kesin değildir. 2. Familiar hayvanınıza göre, Tabii buda çok kesin değildir. 3. hangi tanrı/tanrıçayı kendinize yakın hissediyorsanız veya karşı cinstenten'de olabilir, Fakat bunlarda kesin değildir.. Aslında her şey size düşüyor. Er yada geç bulacaksınız. Asla şüpheniz olmasın. Ve guardian demonlar değişebiliyorlar. Phoenix ile çalışmak diğer normal demonlarla çalışmak gibidir. Phoenix yardım sever ve yeni başlayanlara yardımcı olan bir demon'dur. Sadece adı ve sigil'i yeterdir. Birde odaklanma, meditasyon ve duanız.Teşekkürler efendim, peki phoenix ve guardian demonlar ile nasıl çalışılır? Makale mevcut mu?
TeşekkürlerRica ederim. Guardian demonunuzu bulmak tamamen size düşüyor. Ne yazık ki bu sizin ruhsal gelişiminiz olduğundan müdahale edemeyiz, Fakat yardım edebiliriz. Genellikle şöyle diyebilirim; Bu bende yardımcı oldu fakat sizde yardımcı olur mu bilemem. 1. doğum tarihinize veya doğum haritanıza göre. Ama tamamen ustalık gerektirir ve kesin değildir. 2. Familiar hayvanınıza göre, Tabii buda çok kesin değildir. 3. hangi tanrı/tanrıçayı kendinize yakın hissediyorsanız veya karşı cinstenten'de olabilir, Fakat bunlarda kesin değildir.. Aslında her şey size düşüyor. Er yada geç bulacaksınız. Asla şüpheniz olmasın. Ve guardian demonlar değişebiliyorlar. Phoenix ile çalışmak diğer normal demonlarla çalışmak gibidir. Phoenix yardım sever ve yeni başlayanlara yardımcı olan bir demon'dur. Sadece adı ve sigil'i yeterdir. Birde odaklanma, meditasyon ve duanız.
Koruyucu/Gardiyan Demonlar – Spiritüel Satanizm
Koruyucu Demonlar Nedir? Demonlar ile Nasıl İletişim Kurulur? Hepsi ve daha fazlasını Spiritüel Satanizm'de keşfedin!spirituelsatanizm.orgN'den R'ye Demon'lar – Spiritüel Satanizm
N'den R'ye Demon'lar ve isimleri, yönettikleri şeyler ve uzmanlıkları ve rütbeleri nelerdir? Hepsi ve daha fazlası için tıklayın!spirituelsatanizm.org
Esenlikler,Esenlikler,
Teistik satanizm ekol değil de satanizmin teistik kolu olarak algılanmalıdır. Kitapçı ekolünde bir adı yoktur. Hatta bu yüzden SS'lerin ekol sorulunca JoS dendiği yıllarda kitapçı arkadaşlar "ekolün adı spiritüel satanizm olsun" demişler ve şu an hala devam ediyor. Büyük bir kısım cidden kendine ”Spiritüel Satanist” diyor.
Ek olarak kimin kahin olduğunu kitapçılarda bilmiyor. Bülent kısa varsayımsal bir kahin.
Sözde Spiritüel Satanist olan bu şahıslar neredeyse her şeylerini Joy of Satan'dan çalmaktadır ve insanlara yanlış değerler aşılamaktadır. Kendilerine itibar etmeyiniz ve muhattap olmayınız.Esenlikler,
Herkes bir şeyleri karıştırıp kendine bir şey çıkartıyor. Başka "ekollerle" bu "ekolü" aynı anda yürütmeye çalışmak mantık hatasıdır. "Kahinci" yada ne ise, umurumda bile değil. Tanrılarla konuşabiliyorsak, diğerlerine çokta ihtiyacımız yok. Herkes Kendisine SS olarak hitap ettiği için bence çokta şaşırılmamalı. İnsanlar çoğu şeyi bilmiyor. Ve ne denirse ona inanıyor.
Kesinlikle, Hatta tiktok'ta önüme düştü, sanki bilgileri ve büyüleri kendi biliyormuş gibi paylaşım yapan, ve Joy of satan'ın üstünden para kazanan yüksek takipçili bir "süryani spiritüel satanist" gördüm. Cevap verme gereği duymadım. Ama insanlar onu ellerinde yüceltiyor. Ve bu sinirime dokunuyor. Hatta kendisi yaptığı önceki paylaşımlarında JoS rahipleri için; "o rahipler g*rizekalı, insanlara para karşılığı büyüler satıyor" dediğini gördüm. Çok aptal olduğu belli. İnsanlara çok üstten bakıyor. Yüksek rahibimizin ve diğer ss kardeşlerimizin dediği gibi bu insanlar cezalandırılmalı...Sözde Spiritüel Satanist olan bu şahıslar neredeyse her şeylerini Joy of Satan'dan çalmaktadır ve insanlara yanlış değerler aşılamaktadır. Kendilerine itibar etmeyiniz ve muhattap olmayınız.
Spiritüel Satanizm tabiri, kitapçı ergenlerin bulduğu bir tabir değildir. Şeytan'ın Sevinci, bu tabiri 2002 yılında kurulduğu günden beri kullanmaktadır.Esenlikler,
Teistik satanizm ekol değil de satanizmin teistik kolu olarak algılanmalıdır. Kitapçı ekolünde bir adı yoktur. Hatta bu yüzden SS'lerin ekol sorulunca JoS dendiği yıllarda kitapçı arkadaşlar "ekolün adı spiritüel satanizm olsun" demişler ve şu an hala devam ediyor. Büyük bir kısım cidden kendine ”Spiritüel Satanist” diyor.
Ek olarak kimin kahin olduğunu kitapçılarda bilmiyor. Bülent kısa varsayımsal bir kahin.
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan