Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Satanic art nerede bulabilirim ?

rehector

New member
Esenlikler, şeytani sanat eserlerini bulabileceğim bir yer var mı ? Profil fotoğrafı yapmalık, sosyal medyada paylaşmalık şeyler. Bildiğiniz bir yer varsa paylaşır mısınız ?

Satanist olduğunuzu gösterecek davranışlardan kaçının.
Hocam peki neden ? Bugün elon musk gibi birçok ünlü ve zengin kişi ve sanatçı satanist simgeleri açıkça veya subliminal olarak kullanıyor. Biz neden yapmamalıyız ? Tanrılara karşı bir saygısızlık mı bu ve öyleyse bunu yapan ünlü kişilerin amacı nedir ?

Hocam peki neden ? Bugün elon musk gibi birçok ünlü ve zengin kişi ve sanatçı satanist simgeleri açıkça veya subliminal olarak kullanıyor. Biz neden yapmamalıyız ? Tanrılara karşı bir saygısızlık mı bu ve öyleyse bunu yapan ünlü kişilerin amacı nedir ?
Pek çok tanınmış ve varlıklı kişi, Yahudilerin kontrolü altında hareket etmektedir. Yahudiler, bu kişilerin yükselmelerini sağlıyorlar ve onları kontrol ederek ürettikleri içerikleri tüketen kitleyi etkiliyorlar. Dahası, bu kişiler "Satanist" olduklarını iddia etseler de, "Satanik" simgeler kullansalar da karşılaşacakları herhangi bir sonuç bulunmuyor.

Siz böyle bir şey yapmaya kalkarsanız, sokağa çıktığınızda son yaşanan olayların etkisiyle kana susamış bir Müslüman tarafından saldırıya uğrayabilirsiniz ve hayatınızı kaybetmenizin ardından arkanızdan kutlamalar yapılabilir.

Bu tür soruların yanıtları, biraz düşünerek bulunabilir. Sitemizi incelemek ve forumlardaki eski konuları gözden geçirmek, düşünce yapınızı doğru yönde geliştirmenize yardımcı olacaktır.

İsteğinizi çok iyi anlıyorum, Sonne Bey'in dediği gibi Satanist olduğumuzu gösterecek davranışlardan kaçınmamız gerek. Bakın mesela, şöyle küçük bir örnek vermek istiyorum. Diyelim ki Şeytan Babamızın Mührünü profil fotoğrafı yaptınız, kimse de laf etmiyor en kötü "Metalci ya" deyip geçiyorlar. Son günlerde yaşanan cinayet olayında Satanizme, Şeytan Babamızın Mührüne iftira atıldı. İnsanlar o mührün sembolizmini bilmiyor, artık bir süreliğine bu sembolü her gördüklerinde akıllarına o sembol gelecek. Goyim böyledir, sembolün temsil ettiği şeyler ne kadar farklı olursa olsun birisi gelir ve alçak bir iftira atar; Goyim de buna inanır. Bu andan sonra da Şeytanın Mührünü profil fotoğrafı gibi bir şey yaparsanız kendinizi etiketlersiniz, sonunda muhtemelen linç edileceğiniz için bunun hiç bir mantığı olmaz.

Yine de insanın içinden aidiyet hissettiği yeri herkese bas bas bağırıp "Ben buraya aitim!" demek gelir, bu bence insanı kısıtlayan bir düşünce şekli ama anlaşılabilir bir şey. Bu yüzden yine de kendi inancınızdan bir şeyler göstermek istiyorsanız, Helenistik Dönem veyahut Roma Dönemi heykellerini profil fotoğrafı yapabilirsiniz. Mesela Spiritüel Satanizm sitemizdeki yazılar belli resimlerle birlikte paylaşılıyor, bir Goy bunların Satanik temalar içerdiğini anlamaz; biz anlayabiliriz. Üstelik bu resimleri sadece Satanistler değil, çok alakasız kişiler de kullanıyor. Bu tarz şeyleri profil fotoğrafı yaparsanız (eminim ki çoğu kardeşimiz böyle yapıyordur) hem şık bir profil fotoğrafınız olacak hem de ait olduğunuz yeri belirtme ihtiyacını şüphe çekmeden gidereceksiniz.

@Daemonica mesajınızı yeni gördüm, öncelikle elinize sağlık. Yazınız benim için değerli ve olayı tamamen kavramamı sağladı. İyi ki varsınız

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back