İsteğinizi çok iyi anlıyorum, Sonne Bey'in dediği gibi Satanist olduğumuzu gösterecek davranışlardan kaçınmamız gerek. Bakın mesela, şöyle küçük bir örnek vermek istiyorum. Diyelim ki Şeytan Babamızın Mührünü profil fotoğrafı yaptınız, kimse de laf etmiyor en kötü "Metalci ya" deyip geçiyorlar. Son günlerde yaşanan cinayet olayında Satanizme, Şeytan Babamızın Mührüne iftira atıldı. İnsanlar o mührün sembolizmini bilmiyor, artık bir süreliğine bu sembolü her gördüklerinde akıllarına o sembol gelecek. Goyim böyledir, sembolün temsil ettiği şeyler ne kadar farklı olursa olsun birisi gelir ve alçak bir iftira atar; Goyim de buna inanır. Bu andan sonra da Şeytanın Mührünü profil fotoğrafı gibi bir şey yaparsanız kendinizi etiketlersiniz, sonunda muhtemelen linç edileceğiniz için bunun hiç bir mantığı olmaz.
Yine de insanın içinden aidiyet hissettiği yeri herkese bas bas bağırıp "Ben buraya aitim!" demek gelir, bu bence insanı kısıtlayan bir düşünce şekli ama anlaşılabilir bir şey. Bu yüzden yine de kendi inancınızdan bir şeyler göstermek istiyorsanız, Helenistik Dönem veyahut Roma Dönemi heykellerini profil fotoğrafı yapabilirsiniz. Mesela
Spiritüel Satanizm sitemizdeki yazılar belli resimlerle birlikte paylaşılıyor, bir Goy bunların Satanik temalar içerdiğini anlamaz; biz anlayabiliriz. Üstelik bu resimleri sadece Satanistler değil, çok alakasız kişiler de kullanıyor. Bu tarz şeyleri profil fotoğrafı yaparsanız
(eminim ki çoğu kardeşimiz böyle yapıyordur) hem şık bir profil fotoğrafınız olacak hem de ait olduğunuz yeri belirtme ihtiyacını şüphe çekmeden gidereceksiniz.