TraNkaY said:
1- Bu rtr leri nasıl yapılacığını siteden baktım ama anlayamadım. Bu üçgenin içindeki harfleri ters çevirme gibi bir olay var onu hiç anlayamadım bana detaylı bir şekilde açıklarmısınız.
2- Bu rtr ler karşılığında şeytan babamızdan bir şeyler isteyebilirmiyiz ve bu istekler büyük olabilirmi. Ve bu rtr leri ne kadar yapmam gerek yani bu işi alırsam 250 rtr yapıcam gibi ne kadar yapmam gerek.
(yazım yanlışım varsa kb) iyi günler
Esenlikler.
1- Evet, Tanrılar ile RTR karşılığında anlaşmalar yapabilirsiniz. Lakin veremeyeceğiniz sözleri tutmamalısınız. Tanrılar, dürüstlüğe oldukça fazla önem verirler. 250 RTR'da sizi baya zorlayabilir. Bunun yerine 25, 25 üzerine koya koya anlaşmanız sizin için daha rahat olacaktır. En azından ''Psikolojik'' olarak daha rahat olacağına eminim.
2- RTR'lar ile alakalı sorularınıza ise örnekler vererek anlatacağım.
------------------------------------------------NİHAİ RTR------------------------------------------------
ilk olarak VAĞT kelimesi verilmiş. Bu kelimeyi 9 kere arka arkaya söyleyin. Ardından verilmiş kelimeye geçin. 2. Kelime FUT olduğu için, 9 kere arka arkaya FUT diyin. Sonrasında VUT geliyor, mantık böyle.
Verilmiş yazılı kelimelerin her birini 9 kere söyleyin. Ardından Üstlerinde bulunan İbranice harfi karalayın. Karalama konusunda kafanız karıştıysa direkt şu link üzerinden de yapabilirsiniz.
https://i.delegao.moe/oZSE4XbU.html
Bu link üzerinde fareyi kullanarak basılı tutup ''Paint''te resim yapar gibi kelimeleri karalayabilirsiniz.
Bu yukarıda bahsettiğim şekilde, önünüzde gördüğünüz bütün harfleri 9 kere söyleyin. Ardından üstteki harfi karalayın. Alltakine geçin ve aynısını bitene kadar yapın. Sonrasında önünüzde söylemeniz gereken cümleler (Afirmasyon diyoruz onlara) çıkacaktır. Bu afirmasyonları tekrarlayın.
Afirmasyonlar (cümleler) ritüelin sonunda, bütün kelimeler bittikten sonra tekrar edilmelidir.
------------------------------------------------Tetragrammaton'u Öldürme RTR'ı------------------------------------------------
Bu RTR gerçekten de karışık anlatılmıştır ve ben de zamanında anlayamamıştım. Ancak şu anda bu RTR'I yaparken yanda talimatların yazdığı bir sayfa açıyorum, oldukça yardımı dokunuyor.
Yukarıdaki ''Şu'' yazısına tıklayarak aynı sayfaya ulaşabilirsiniz. Ben yine de talimatların yazdığı sayfanın linkini bırakacağım.
https://spirituelsatanizm.org/perdeyi-yirtiyoruz-rituel-takvimi/
Yine de kafanız karışıyorsa sadece şu altta yazdığım talimatları okuyarak yapın. (Yazıyı çok uzun tutmamak amacıyla bütün talimatları vermedim. Bıraktığım linkte zaten hepsi detaylı bir biçimde yazmaktadır.)
BİRİNCİ AŞAMA:
Bunların hepsini 3’er kez titretin: DUUY • DUY • DOY • THOY • TUY
*ÜÇGENİN İÇİNDEKİ HARFİ KARALAYIN*
Bunların hepsini 3’er kez titretin: HEYH • HEH
Bunların hepsini 3’er kez titretin: VAĞV • VAUV • VOV (O, aslında O ile A arası bir ses olacak) • VAOV (Amerikan İngilizcesiyle “WOW” demek gibi)
Bunların hepsini 3’er kez titretin: HEYH • HEH
*BÜTÜN BUNLARIN HEPSİNİN ÖLDÜĞÜNÜ HİSSEDİN VE BİLİN*
İKİNCİ AŞAMA: ....
Birinci aşamada ilk ''DUUY'' kelimesini vermiş, 3 kere söylememiz gerektiği yazıyor. 3 Kere ''DUUY'' demelisiniz burada. Sonrasında ise daha kısa hali olan ''DUY'' kelimesini vermiş, Bu kelimenin de 3 kere söylenmesi gerektiği yazıyor. 3 Kere ''DUY'' demelisiniz o kısımda. Sonrasında ''DOY'' kelimesi vermiş, yine 3 defa. ''DOY DOY DOY'' diyorsunuz. Bu böyle böyle devam ediyor. ''THOY THOY THOY'' ''TUY TUY TUY'' (Alt satıra geçin.) ''HEYH HEYH HEYH'' ''HEH HEH HEH'' (Alt satıra geçin) ''VAĞV VAĞV VAĞV... Diye devam ediyor.
Birinci aşamada verilen bütün kelimeleri söyledikten sonra. Üçgenin en üst ''1.'' kısmını karalamalısınız. Yani aşağıda resmini verdiğim kısım oluyor bu.
Bunu yaptıktan sonra, sıra 2. kısımda. O da 1. kısım gibi, sadece 3 değil, 6 defa tekrarlıyoruz. Ayrıca bu sefer tekrar etmemiz gereken toplamda 3 kelime var. Öncekinde 4 idi.
İKİNCİ AŞAMA:
Bunların hepsini 6’şar kez titretin: DUUY • DUY • DOY • THOY • TUY
Bunların hepsini 6’şar kez titretin: HEYH • HEH
Bunların hepsini 6’şar kez titretin: VAĞV • VAUV • VOV (O, aslında O ile A arası bir ses olacak) • VAOV (Amerikan İngilizcesiyle “WOW” demek gibi)
*BÜTÜN BUNLARIN HEPSİNİN ÖLDÜĞÜNÜ HİSSEDİN VE BİLİN*
DUUY kelimesini 6 defa tekrarlıyorsunuz. Sonrakilere geçip diğer hepsini 6 defa tekrarlıyorsunuz. 2. Aşama için silmeniz gereken kısım ise aşağıda verdiğim fotoğrafta gözüküyor. Bu sefer ''2. Sıra'' yazılı yeri siliyorsunuz. Sonrasında da 3. için aynısını yapıyorsunuz ve siliyorsunuz. 4. de için de yaptıktan sonra bitiyor zaten.
Diğer kısımlarda da böyle devam ediyor. Attığım sayfayı iyice okursanız mantığını çok daha iyi kavrayabilirsiniz.
Yeniden son defa özet geçeceğim. Ana mantık, verilen kelimeleri verilen sayı kadar söyleyip sonrasında düşman harflerini karalamak. Bu kadar basit. Ardından afirmasyonlar söylemek.
Şimdi çok uzun geliyor olabilir çünkü karmaşık. İnanın bana toplam 1 RTR yapmak şu anda benim 10 dakikamı bile almıyor. Alışınca çok daha hızlanacak ve seri şekilde devam ettirebileceksiniz.
Anlamadığınız kısımları sorun lütfen. Kendim anlatamadığım kısımlar için de affınıza sığınıyorum.
İyi geceler.