Binary; "ya hep ya hiç" ya da "siyah beyaz" olan düşünme tarzı mı yoksa başka bir şey mi? Kolektif bilinçle düşünüyorlar derken, tamamen mi yoksa istediği zamanlarda mı? Bu kolektif bilinci tek bir reptil mi yönetiyor? Al dediğiniz şey nedir?
Neyden bahsettiğinizi tam anlayamadım biraz daha açar mısınız?
İki uçlu düşünebiliyorlar. "Siyah beyaz" demek daha doğru fakat tam karşılamıyor. Örneğin, elimde bir elma var. Bunun bir sahibi olması gerekiyor. O zaman diğerleri sahip olamayacak. Elmayı bölüşmek yerine düşünce tarzları bu şekilde.
Elmanın bölüşülmesini hiç düşünemediklerini sanmıyorum fakat buna muhtemelen "anlam veremiyorlar" desek daha doğru olacaktır.
AI, Artificial Intelligence yani Yapay Zekanın kısaltması. Muhtemelen bu yapay zeka tarafından yönetiliyor ve onların kendi rızasıyla bağlılar. Tamamen ve dediğim gibi bu ırksal bir işlenmiş bilinç de olduğu için, muhtemelen bireyselliği de bilinç açısından önemsediklerini sanmıyorum. Kolektif ve organize hareket etmeleri, onlar için doğal bir durum olmuştur diye tahmin yürütüyorum.
1'in yani bütünün ardından 2 yani bölünme ya da iki parça geldiği için, ilk ortaya çıkan şeyler zıtlıklardır. Bu durumda cinsiyetler. Fakat bunlar tekrar birleştiklerinde, yeni bir 3. şey ortaya çıkar. Bu yüzden cinsiyetler, iki tanedir ve üretici yapıya sahiptir.
Örneğin, düşünün ki elinizde bir element var. Elementi böldüğünüzde iki farklı şey ortaya çıkıyor. Fakat bu iki farklı şey, kendi içinde daha da bölünüyor ve onların birleşimlerinden de farklı kombinasyonlar doğuyor.
Tıpkı bu şekilde, ilk önce eril ve dişil olmak üzere ikiye ayrılıyor. İkiye ayrılmak zorunda çünkü 2 olmadan 3'e geçilemez. Öncelikle bir, ikiye bölünmeli. Fakat bundan sonra, bunlar tekrardan birleşebilir ve ayrışık yapılar kurabilir.
Bunu tıpkı akaşa, önce eril ve dişil olmak üzere ayrılıyor, sonra bunlardan elementler doğuyor (2 eril ve 2 dişil), ardından da bunlar birleşerek çeşitli şeyleri açığa çıkarıyor gibi düşünebilirsiniz.
Asıl üçüncü şeyi ortaya çıkaran unsur "ikinin" varlığı olduğu için bu durumda çocuk yapmak için aslında "çiftlik" gereklidir. Bu yüzden iki cinsiyet vardır.