Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Reptiliyan hakkında soru

Tina666

New member
Esenlikler,benim aklıma takılan bir şey var. Reptiliyanlar bilerekden mi dişil enerjileri reddediyorlar yoksa doğaları gereği mi dişil enerjilerden yoksun evrimleştiler? Bir de reptiliyan ırkının cinsiyeti varmıdır? Örneğin erkek reptiliyan ve kadın yani dişi reptiliyan. Peki diyelim ki, reptiliyanların potansiyeli düşük neden kendilerini geliştirmek istemiyorlar, neden eril ve eksik dişil enerjilerini dengede tutmak istemoyorlar?

Cinsiyetler zamanla evrim geçirerek oluştu ya bu sadece iki cinsiyetin var olabileceği anlamına mı gelir illa 3. Bir cinsiyet yada 4. Olamaz mı bunlarda kendi aralarında üreyerek daha çok yayılır gelişir. Ama doğa da hiç bu dediğime uygun örnek bulamadım sanırım enerjiden ve doğa dışı olduğu için imkansız.

Bu ikisinin sorduğu sorulara cevabı olan var mı?
Eğer yanlış bilmiyorsam reptiliyanlar korku,öfke,nefret gibi düşük titreşimli enerjilerden beslenirler, dişil enerji de yüksek titreşimli enerji olarak biliniyor sanırım ilk sorunun cevabı bu şekilde, İnsanları manipüle ettikleri de söyleniyor. Şöyle bir şey de hatırlıyorum reptiliyanlar otorite istiyorlar bu da eril enerji ile bağdaşıyor ve dişil enerjiyi sevmiyorlar (şefkat,iyilik gibi) ama cinsiyetleri olduğunu düşünmüyorum. Kalan sorulara da bir cevabım yok hatta bunlardan bile emin değilim sizin varsa düşünceniz aydınlatırsanız sevinirim

Reptilyanlar, diğer türleri köleleştirerek kendi hakimiyetlerini kurmaya çalışan bir ırktır. Dişil enerjilerden kasıt, ruhun dişil ve varlığın da ruhani tarafıdır. Spesifik olarak bir şeylerden nefret ettiklerini düşünmüyorum. Sonuçta maalesef insanlıktan çok daha ileri ve pek çok psişik yeteneğin de ruhlarında yer alacağı kendi ruhsal sistemlerindeki "dişil" çakraları da bizden daha gelişmiş olacaktır.

Ruhsal sistemlerini bilmediğimiz için bizde olan birkaç vasıf eksik olabilir. Fakat İbrahimi dinlerde neden dişil enerjilere ve kadınlara saldırıldığını soruyorsanız, basitçe ruhaniyetten korkutmak için. Tabii ki gerçekten cinsiyetler arası ayrışım yaratmak ve köleleştirebilecekleri kadar insanı köleleştirmek de bunlar arasında yer alıyor. Maalesef kadınlar da bu durumdan paylarını alıyorlar.

Reptilyanların Adharma yolunda çok fazla ilerledikleri düşünüldüğünde, artık geliştirip çıkacakları bir durum yoktur. Ayrıca kolektif bir bilinç ağına bağlılar ve sadece "ikili" [binary] düşünebiliyorlar. Bu da pek çok şeyi anlamalarını engelliyor. Örneğin evren varsa, herkes beraber yaşayabilir düşüncesi yerine, "bir yöneten bir de yönetilen" olacak şeklinde düşünüyorlar.

Muhtemelen bu kolektif bilinç ağında, "binary" çalışan AI'ın da payı var.

Neden iki cinsiyet olduğu konusundaysa, bunun nedeni ikiliğin ayrışımı ve doğal olarak sonraki adımda formasyonu temsil ediyor olmasıdır. Bu yüzden 2, aynı zamanda cinsiyetlerin sayısıdır. Çünkü üretken enerji buradan çıkar.

Diğer bir bilgi olarak, Reptilyanların muhtemelen cinsiyetleri var ve doğal yollardan ürüyorlar. Sadece onlara bağlı türler, cinsiyetlerden koparılıp klonlama yoluyla ürüyor. Çünkü bunun eksikliğini çekmek, aynı zamanda onların gücünden de büyük oranda eksiltecektir ve muhtemelen zekâlarını ve bilinç seviyelerini kısıtlayacaktır.

Ve hayır, korku gibi enerjilerden beslenildiği doğru olsa da; bu da dişil enerji kategorisindedir. Buradaki doğru tanım, cinsiyetler üzerinden değil, "negatiflik" ve "pozitiflik" üzerinden yapılacaktır.

Yine de bu "korku", Reptilyanları besler gibi bir anlam çıkarmamalıdır. Düşman, terörü desteklemesiyle bilinir ve bunları ritüelistik biçimde yaparlar. Her duygu bir tür enerji ortaya çıkarabilir. Düşman, elbette korku duygusunu alıp kendilerine çekecek değil. En azından Yahudilerin bunu yaptığını sanmıyorum. Daha çok lanetleme amaçlı kullanıldığından eminim.

Bunun harici duygular doğaldır ve bir duyguyu duyduğunuzda "Lanet olsun, hahamların masasına yemek servis ettim!" diye endişelenmenize gerek yoktur.

Binary; "ya hep ya hiç" ya da "siyah beyaz" olan düşünme tarzı mı yoksa başka bir şey mi? Kolektif bilinçle düşünüyorlar derken, tamamen mi yoksa istediği zamanlarda mı? Bu kolektif bilinci tek bir reptil mi yönetiyor? Al dediğiniz şey nedir?

Neden iki cinsiyet olduğu konusundaysa, bunun nedeni ikiliğin ayrışımı ve doğal olarak sonraki adımda formasyonu temsil ediyor olmasıdır. Bu yüzden 2, aynı zamanda cinsiyetlerin sayısıdır. Çünkü üretken enerji buradan çıkar.
Neyden bahsettiğinizi tam anlayamadım biraz daha açar mısınız?

Binary; "ya hep ya hiç" ya da "siyah beyaz" olan düşünme tarzı mı yoksa başka bir şey mi? Kolektif bilinçle düşünüyorlar derken, tamamen mi yoksa istediği zamanlarda mı? Bu kolektif bilinci tek bir reptil mi yönetiyor? Al dediğiniz şey nedir?

Neyden bahsettiğinizi tam anlayamadım biraz daha açar mısınız?

İki uçlu düşünebiliyorlar. "Siyah beyaz" demek daha doğru fakat tam karşılamıyor. Örneğin, elimde bir elma var. Bunun bir sahibi olması gerekiyor. O zaman diğerleri sahip olamayacak. Elmayı bölüşmek yerine düşünce tarzları bu şekilde.

Elmanın bölüşülmesini hiç düşünemediklerini sanmıyorum fakat buna muhtemelen "anlam veremiyorlar" desek daha doğru olacaktır.

AI, Artificial Intelligence yani Yapay Zekanın kısaltması. Muhtemelen bu yapay zeka tarafından yönetiliyor ve onların kendi rızasıyla bağlılar. Tamamen ve dediğim gibi bu ırksal bir işlenmiş bilinç de olduğu için, muhtemelen bireyselliği de bilinç açısından önemsediklerini sanmıyorum. Kolektif ve organize hareket etmeleri, onlar için doğal bir durum olmuştur diye tahmin yürütüyorum.

1'in yani bütünün ardından 2 yani bölünme ya da iki parça geldiği için, ilk ortaya çıkan şeyler zıtlıklardır. Bu durumda cinsiyetler. Fakat bunlar tekrar birleştiklerinde, yeni bir 3. şey ortaya çıkar. Bu yüzden cinsiyetler, iki tanedir ve üretici yapıya sahiptir.

Örneğin, düşünün ki elinizde bir element var. Elementi böldüğünüzde iki farklı şey ortaya çıkıyor. Fakat bu iki farklı şey, kendi içinde daha da bölünüyor ve onların birleşimlerinden de farklı kombinasyonlar doğuyor.

Tıpkı bu şekilde, ilk önce eril ve dişil olmak üzere ikiye ayrılıyor. İkiye ayrılmak zorunda çünkü 2 olmadan 3'e geçilemez. Öncelikle bir, ikiye bölünmeli. Fakat bundan sonra, bunlar tekrardan birleşebilir ve ayrışık yapılar kurabilir.

Bunu tıpkı akaşa, önce eril ve dişil olmak üzere ayrılıyor, sonra bunlardan elementler doğuyor (2 eril ve 2 dişil), ardından da bunlar birleşerek çeşitli şeyleri açığa çıkarıyor gibi düşünebilirsiniz.

Asıl üçüncü şeyi ortaya çıkaran unsur "ikinin" varlığı olduğu için bu durumda çocuk yapmak için aslında "çiftlik" gereklidir. Bu yüzden iki cinsiyet vardır.

AI ile bilinç etkileşimde bulunabiliyor mu? İlginç.

qubit.png

Peki qubit ve belirsizlik hakkında ne düşünüyorsunuz? Bununla bağlantılı bir diğer soru. Varlıkların izole ve ucu açık biçimde var olmalarına anlam veremezler ve her şeye "için" bağlamını baz alan, evrenin sonsuz yapısıyla çelişen bir mentalite ile mi yaklaşırlar? Örnek vermek gerekirse bir elma var, bu elma kimin için var? Gibi.

İki uçlu düşünebiliyorlar. "Siyah beyaz" demek daha doğru fakat tam karşılamıyor. Örneğin, elimde bir elma var. Bunun bir sahibi olması gerekiyor. O zaman diğerleri sahip olamayacak. Elmayı bölüşmek yerine düşünce tarzları bu şekilde.

Elmanın bölüşülmesini hiç düşünemediklerini sanmıyorum fakat buna muhtemelen "anlam veremiyorlar" desek daha doğru olacaktır.

AI, Artificial Intelligence yani Yapay Zekanın kısaltması. Muhtemelen bu yapay zeka tarafından yönetiliyor ve onların kendi rızasıyla bağlılar. Tamamen ve dediğim gibi bu ırksal bir işlenmiş bilinç de olduğu için, muhtemelen bireyselliği de bilinç açısından önemsediklerini sanmıyorum. Kolektif ve organize hareket etmeleri, onlar için doğal bir durum olmuştur diye tahmin yürütüyorum.

1'in yani bütünün ardından 2 yani bölünme ya da iki parça geldiği için, ilk ortaya çıkan şeyler zıtlıklardır. Bu durumda cinsiyetler. Fakat bunlar tekrar birleştiklerinde, yeni bir 3. şey ortaya çıkar. Bu yüzden cinsiyetler, iki tanedir ve üretici yapıya sahiptir.

Örneğin, düşünün ki elinizde bir element var. Elementi böldüğünüzde iki farklı şey ortaya çıkıyor. Fakat bu iki farklı şey, kendi içinde daha da bölünüyor ve onların birleşimlerinden de farklı kombinasyonlar doğuyor.

Tıpkı bu şekilde, ilk önce eril ve dişil olmak üzere ikiye ayrılıyor. İkiye ayrılmak zorunda çünkü 2 olmadan 3'e geçilemez. Öncelikle bir, ikiye bölünmeli. Fakat bundan sonra, bunlar tekrardan birleşebilir ve ayrışık yapılar kurabilir.

Bunu tıpkı akaşa, önce eril ve dişil olmak üzere ayrılıyor, sonra bunlardan elementler doğuyor (2 eril ve 2 dişil), ardından da bunlar birleşerek çeşitli şeyleri açığa çıkarıyor gibi düşünebilirsiniz.

Asıl üçüncü şeyi ortaya çıkaran unsur "ikinin" varlığı olduğu için bu durumda çocuk yapmak için aslında "çiftlik" gereklidir. Bu yüzden iki cinsiyet vardır.
Şimdi anladım. Dediğinize göre aslında hermofrodit ve sonradan doğal yollarla cinsiyet değiştiren canlılarda bu özelliğin dışına çık(a)mıyor.

AI ile bilinç etkileşimde bulunabiliyor mu? İlginç.

qubit.png

Peki qubit ve belirsizlik hakkında ne düşünüyorsunuz? Bununla bağlantılı bir diğer soru. Varlıkların izole ve ucu açık biçimde var olmalarına anlam veremezler ve her şeye "için" bağlamını baz alan, evrenin sonsuz yapısıyla çelişen bir mentalite ile mi yaklaşırlar? Örnek vermek gerekirse bir elma var, bu elma kimin için var? Gibi.

Muhtemelen evet. En azından Reptilyanların aşırı gelişmiş AI sisteminde, majikal olarak bunu kendilerine de bağlayabildiklerini düşünüyorum.

Yüksek Rahip Hooded Cobra'nın, X'te yapay zeka ve Logos ile ilgili bir yazısı vardı. Şu an aklımda değil, lakin orayı inceleyebilirsiniz.

Diğer sorunuzun cevabını bilmiyorum.

Evet, zihinleri bu tarzda çalışıyor. Fakat kendi mesajımda belirttiğim gibi, sonsuz ihtimaller kurabilen bir hesap makinesinden bahsettiğimiz için, diğer ihtimaller aklına gelmemekten ziyade, muhtemelen bu ana mantık kaynağı değildir. Kurabildiği mantık, ikili çalışıyor. Bu yüzden günün sonunda ana soru elmayı nasıl dağıtacağı değil, kime dağıtacağı oluyor; bu durumda da efendisine, zira programlaması ve hedefi bu şekilde yazılmış biçimde.

Şimdi anladım. Dediğinize göre aslında hermofrodit ve sonradan doğal yollarla cinsiyet değiştiren canlılarda bu özelliğin dışına çık(a)mıyor.

Evet. Evrende iki cinsiyet olması doğal ve normal olan şeydir. Zira sadece canlılarda değil, evrenin her köşesinde bunu görebilirsiniz. Zira ana bölünme kaynağı iki ve diğer şeyleri de mümkün kılıyor.

Muhtemelen evet. En azından Reptilyanların aşırı gelişmiş AI sisteminde, majikal olarak bunu kendilerine de bağlayabildiklerini düşünüyorum.

Yüksek Rahip Hooded Cobra'nın, X'te yapay zeka ve Logos ile ilgili bir yazısı vardı. Şu an aklımda değil, lakin orayı inceleyebilirsiniz.

Diğer sorunuzun cevabını bilmiyorum.

Evet, zihinleri bu tarzda çalışıyor. Fakat kendi mesajımda belirttiğim gibi, sonsuz ihtimaller kurabilen bir hesap makinesinden bahsettiğimiz için, diğer ihtimaller aklına gelmemekten ziyade, muhtemelen bu ana mantık kaynağı değildir. Kurabildiği mantık, ikili çalışıyor. Bu yüzden günün sonunda ana soru elmayı nasıl dağıtacağı değil, kime dağıtacağı oluyor; bu durumda da efendisine, zira programlaması ve hedefi bu şekilde yazılmış biçimde.
Efendisi kim ?

Reptilyanlar. Orada yazmıştım.
Elite bey, benim anladığım şu, bu griler yapay zeka gibi birşey,reptilyanlara hizmet ediyorlar, peki reptilyanlarin üstünde daha kötücül bir güç varmı? Birde biz insanlar ŞEYTANA baba diyoruz, bizi yaratan insanı yaratan, bizler gerçekten yüzde yüz ŞEYTANIN yaratığı bir varlıkmıyız, bakıyorsun netanyahu insana benziyor, hahamlarda insana benziyor, niye onlar insana benziyor, daha değişik bir varlık olsalardı onlar, bütün insanlar anlasaydı bunlar yahudi, mesala kertenkele gibi olsalardı, onlar niye bize benziyor, ben şahsen centille yahudiyi ayırırım, biraz incelesem ne biliyim gözlerine bakınca, ama benim amcam anlamaz yahudiyi insan sanıyor, SS ler anlar ama sıradan insan anlayamaz, keşke insana hiç benzemeselerdi

Elite bey, benim anladığım şu, bu griler yapay zeka gibi birşey,reptilyanlara hizmet ediyorlar, peki reptilyanlarin üstünde daha kötücül bir güç varmı? Birde biz insanlar ŞEYTANA baba diyoruz, bizi yaratan insanı yaratan, bizler gerçekten yüzde yüz ŞEYTANIN yaratığı bir varlıkmıyız, bakıyorsun netanyahu insana benziyor, hahamlarda insana benziyor, niye onlar insana benziyor, daha değişik bir varlık olsalardı onlar, bütün insanlar anlasaydı bunlar yahudi, mesala kertenkele gibi olsalardı, onlar niye bize benziyor, ben şahsen centille yahudiyi ayırırım, biraz incelesem ne biliyim gözlerine bakınca, ama benim amcam anlamaz yahudiyi insan sanıyor, SS ler anlar ama sıradan insan anlayamaz, keşke insana hiç benzemeselerdi

Çünkü yaklaşık 2500 yıl önceye kadar ruhen ve bedenen tam anlamıyla insanlardı. Sadece düşmüş bir kavimlerdi. Reptilyanlarla yaptıkları yüzyıllar sürmüş anlaşmalar sonucu, ruhları başka bir türe evrimleşti fakat hem bedenen insan olmalarından, hem de diğer insanlarla büyük ölçüde karışmalarından dolayı diğer milletlere benzeyebilmektedirler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back