Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Rahip ve rahibeler demonları istediği an görebiliyor mu?

Esenlikler,

Evet, Yüksek Rahibe Maxine Dietrich, köpeği ölmek üzereyken ve üzgünken Şeytan Baba'nın ona görünüp ellerini omzuna koyarak ağlamayıp inancını kaybetmemesi gerektiğini, köpeğe geçici olarak Satanik Şifa uygulaması yönünde talimat verdiğini söylemişti.

İyi geceler.

Saulo said:
Esenlikler.

Benim için en üst nokta görebilmektir ama istediği an görebilmek.

Sizce istedikleri an görebiliyorlar mı?
Esenlikler,

Kimse Demonları kafalarına estikleri gibi çağıramaz, onlar şuan çok meşguller. Eğer yardıma ihtiyaç veya ortada benzer bir durum yoksa, çağırmamalıdır.

İyi geceler.

Saulo said:
Esenlikler.

Hayır. Tanrılar evrendeki en meşgul varlıklardır ve kimsenin "-Sen gel. -Sen şuraya git! -Sen buraya git!" diyebileceği varlıklar değildir çünkü onlar kölemiz değil ailemizdir, Anne Babamızdır. Fakat bu onların bizim bebek bakıcılarımız olduğu anlamınada gelmez. Yani onların yardımları gösterdikleri bilgiyle kendimizi geliştirmemiz lazım, onların verdiği bilgiyle tıpkı bir bebek gibi önce emeklemeyi sonra yürümeyi sonra da koşmayı bilmeliyiz ama hepsi sırayla emeklemeden koşamayız sonuçta dimi ?

Saulo said:
Esenlikler.

Görüp napacaksın, karşılıklı halay mı çekeceksin?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back