Esenlikler. Bu konu başlığında gelişmiş kişilerin bu tarz konularda Venüs Karesi yapmasını önermiştim, hatta şöyle bir yazı bırakmıştım:
Şöyle yapacaksınız, bugün saat 14:00 da başlayın; AUM DRAAM DRİM DRAUM SAU ŞUKRAYA SVAHA mantrasını o gün için belirtilen sayı kadar titretin. Başlangıç tarihinde Venüs saatlerinde yapmanız şiddetle tavsiye edilir fakat geri kalan günlerde bu daha opsiyonel, sadece titreşim sayısını kaçırmayın. Titreşimden sonra da şu olumlamayı 9 kez inanç ve kararlılıkla kendinize telkin edin:
"Pozitif ve kalıcı bir şekilde benim için en uygun ve mükemmel partneri kendime çekiyorum. Sağlıklı ve bana en iyi gelecek aşk ilişkisine sahip oluyorum."
Bundan sonra da işinize bakıp, günlük rutininizi sakın aksatmayın ve çakralarınızı daha da güçlendirin. Ayrıca işe yarayacağını bilin ve süreyi kısaltma adına siz de adımlar atın.
Ben de o gün Ruhani Venüs Karesine başladım, o gün de dahil olmak üzere toplam 49 gün geçti ve çalışmayı bitirdim. Üstelik direkt olarak yazdığım olumlamayı kullandım, hatta 49 gün boyunca bu başlığa tekrar tekrar girip olumlamayı okudum. Bu yüzden deneyimlerimi ve tavsiyelerimi yazmak istiyorum, konu hakkında daha fazla bilgi almak isteyen arkadaşlar için bir rehber görevi görebilirim umarım.
Öncelikle benim için bu çalışmayı yapmak kolay olmadı, çünkü deyim yerindeyse 49 gündür doğaçlama şekilde yaşıyorum; ruhaniyetle ilgili konular için kendime zaman ayırabiliyorum fakat şu dönem içinde bulunduğum durumlardan ötürü her şey ekstra zor hale geldi. Bu çalışmayı yaptığım süreçte bir yakınımı kaybettim, çevremdeki insanlara teselli olmaya çalışırken de diğer yakınlarımın evlerinde kalmak zorunda kaldım; bunu iyi niyetle yapsam da bu evlerde sürekli kuran okunuyordu, hatta ben ruhani rutinimi gerçekleştirirken kaç kez kaldığım odanın kapısı pat diye açılıp namaz kılındı; misafir olduğum için ses de çıkaramadım. Fakat iyisiyle kötüsüyle bu süreci bitirdim; hatta bugün kafam karıştı, 3 Ocak ile 20 Şubat -yani bugün- arasında 48 gün var; ben de çalışmayı yanlış yapıp ekstra bir kareyi mi karaladım diye düşündüm fakat 3 Ocak günü yaptığım titreşimleri de dahil edince 49 gün oluyordu; yani çalışmayı sorunsuz yaptım.
Sanırım Gezegensel Kareler için olumlama kullansak da çalışmalar yine de bizim ruhumuzdaki Venüs etkisini güçlendiriyor, sonuç olarak günlerce onun enerjisini çekip duruyoruz. Benim Haritamdaki Venüs kötü bir konumda değildi, fakat -her ne kadar kişilik açısından romantik olsam da- hayatım boyunca karşılıklı ilişkilerden uzak durdum; dolayısıyla bu Venüs'ü iyi kullanamıyordum desem yanlış olmaz.
Kareyi yaptığım ilk günler pek bir şey hissetmesem de özellikle 2.haftadan sonra ciddi anlamda bir şeyler hissetmeye başladım, örneğin ana işim olsa da çizim yapmaktan çekiniyordum fakat çalışma esnasında tekrar 'çekildim'; Venüs ile Merkür'üm arasındaki güçlü bağlantı sayesinde zihinsel anlamda daha sağlıklı hale geldim, her ne kadar Ruhani Kare olsa da şuan için kesinlikle daha 'rasyonel?' düşünüyorum. Sosyal aktivitelerim arttı, ayrıca doğru kelime bu mu bilmiyorum fakat genel anlamda daha 'çekici?' oldum; en azından insanlar beni sık sık pohpohlamaya başladı.
Benim için en mükemmel partneri çektim mi? şuan için hayır fakat böyle bir beklentim de yoktu, niyetim bundan ziyade bir tür Astral Çağrı yapmaktı. Artık gönül rahatlığıyla biliyorum ki bir gün en mükemmel partnerim ile karşılaşacağım, yani 'doğru kişi' gelecek. Belki gelmiştir, belki şuan için yoktur; belki zamanla bazı şeyler 'oturur', bazı şeyler değişir. Benim ile aynı olumlamayı kullanan insanların da bu tarz bir düşünce yapısına girmesi gerek, çünkü "Ulan kaç gündür uğraşıyoruz halen kimse yok, işe yaramadı herhalde" derseniz kendi önünüzü kapatırsınız, sadece çalışmanın işe yaradığını bilin.
Sağlıklı bir ilişki ve aşk benim için hem ruhsal hem duygusal anlamda iyi olacak diye düşünüyorum, yaptığım bu çalışma da benim için hayli hayli faydalı oldu; halihazırda yeterli olan Venüs'üm daha da güçlendi, daha da vurgulu hale geldi. Sanat ile ilgilenen bir kişi için bundan daha büyük bir nimet olamaz sanırım.