Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Satanik nikah

Xaji

Member
Merhaba esenlikler

Bunun bir cevabı var mı bilmiyorum varsa da kusura bakmayın bulamadım forumda o yüzden tekrar sormak istiyorum
Bir gün eğer partnerim olursa umarım olur bunun için gebo çalışması yapıyorum eğer olursa onunla satanik nikah kıymak istiyorum ama Yüksek rahibimiz bize nasıl nikah kıydırıyor ki uzaktan ? ve rahip bulamam ki ben gerçek hayatta
Satanik nikah kıydıktan sonra bunun artıları var mı ? tamamen bağlanma gelecek hayatta tekrar buluşma veya magnus opus hedefini tamamladıktan sonra astral alemde yeniden bir araya gelmek gibi
Teşekkürler şimdiden

Merhaba esenlikler

Bunun bir cevabı var mı bilmiyorum varsa da kusura bakmayın bulamadım forumda o yüzden tekrar sormak istiyorum
Bir gün eğer partnerim olursa umarım olur bunun için gebo çalışması yapıyorum eğer olursa onunla satanik nikah kıymak istiyorum ama Yüksek rahibimiz bize nasıl nikah kıydırıyor ki uzaktan ? ve rahip bulamam ki ben gerçek hayatta
Satanik nikah kıydıktan sonra bunun artıları var mı ? tamamen bağlanma gelecek hayatta tekrar buluşma veya magnus opus hedefini tamamladıktan sonra astral alemde yeniden bir araya gelmek gibi
Teşekkürler şimdiden
Satanik Nikah bir tören ayinidir. Semboliktir ve birlikteliğinizi tanrıların huzurunda meşru kılar. Bu ayini kendi başınıza da gerçekleştirebilirsiniz. Bu nikahı geçerli kılan kişi Yüksek Rahip değil Tanrılardır. Ayinin bir Yüksek Rahip tarafından yönetilmesi resmiyet açısından önemli olsa da zorunlu değildir.

Satanik Nikah bir tören ayinidir. Semboliktir ve birlikteliğinizi tanrıların huzurunda meşru kılar. Bu ayini kendi başınıza da gerçekleştirebilirsiniz. Bu nikahı geçerli kılan kişi Yüksek Rahip değil Tanrılardır. Ayinin bir Yüksek Rahip tarafından yönetilmesi resmiyet açısından önemli olsa da zorunlu değildir.
Merhaba , öyle bir şey varmı ki ? ve gerek varmı ayrıca nasıl yapılır ? ve neden yapılır.

Merhaba esenlikler

Teşekkürler şimdiden
Bunu söylemek benim haddime mi, bu söyleyeceğim insandan insana değişir mi bilmiyorum ama sorunuza cevap vermektense size bir tavsiye vermek istiyorum. Gebo ile aşk büyüsü yapmak mantıklı mı bilmiyorum, evet sitede bunu yapabileceğimiz söyleniyor fakat sanki daha 'olması gereken' yollar var gibi. Bakın mesela, Venüs Karesine başlayabilirsiniz; size bu konuda daha iyi gelebilir.

Şu sebepten ötürü bunu diyorum, Gebo fedakarlık Rünü; ben bilinçsizken kendime Gebo enerjisi aşılayıp durdum. Evet bir noktaya kadar iş gördü bazı konularda, fakat en sonunda bazı bilgelikler edinmek için çoğu şeyimi feda etmek zorunda kaldım; en sonunda da en değerlimi, en sevdiğimi, en olmazsa olmazım dediğim şeyi kendim için feda ettim. Acı yoksa kazanç da yok. Üstelik farkındalığım var, bunu yapmam gereklilikti; acı verecekti fakat yapmak zorundaydım, istemesem ve canım acısa da yaptım. Bu bilgelik konusunda önemli bir adım, fakat herkes yapmak istemeyebilir. Ben de istediğimden yapmadım pek, çünkü gerçekten sevdiğim bir şeyi verdim.

Merhaba teşekkür ediyorum öneriniz için
Fakat hiçbir fikrim yok gezegen kareleri hakkında

Mesela Venüs karesi için ne yapmam gerekiyor ?
Ben her gün olumlama yapıp 40 kere Gebo Titretiyorum ama Venüs karesi işe Yarıyorsa onuda yapıyım

Merhaba teşekkür ediyorum öneriniz için
Fakat hiçbir fikrim yok gezegen kareleri hakkında

Mesela Venüs karesi için ne yapmam gerekiyor ?
Ben her gün olumlama yapıp 40 kere Gebo Titretiyorum ama Venüs karesi işe Yarıyorsa onuda yapıyım
Hayatınızın aşkı için Gebo kullanmak pek doğru değil gibi geliyor, sonuç olarak fedakarlık Rünü; ha evet bulursunuz bulmasına ama enerjiyi doğru yönlendiremezseniz hayatınızın aşkını feda etmekle sınanırsınız.

Bugün Cuma, Venüs günü; Satanik Takvimde bugün (3.01.2025) Venüs Karesi için uygun tarih olarak belirtilmiş. Saat 14:00'da başlarsanız (Venüs Saati) oldukça iyi bir etki alacaksınızdır. Ayrıca öyle bir derdiniz varsa kendinizi yalnız hissetmeyin, ben de uzun süredir Venüs Karesi yapmayı düşünüyorum ve size dediğim şeyleri bizzat kendim de uygulayacağım.

Bir de Gezegen Kareleri biraz daha gelişmiş üyeler için, ne kadar süredir Satanistsiniz bilmiyorum fakat doğum haritanıza bakıp biraz daha araştırarak bunu yapıp yapmayacağınıza karar verin.

Şunu da ekleyeyim, aşk için ruhani kare yapmanız lazım. Zamanında Sanguis Bey bunu belirtmiş.
Kendinize uygun bir partner çekmek, çekiciliğinizi artırmak veya bunun gibi konularda yapmak istiyorsanız ruhani kareden ilerlemelisiniz.

Şöyle yapacaksınız, bugün saat 14:00 da başlayın; AUM DRAAM DRİM DRAUM SAU ŞUKRAYA SVAHA mantrasını o gün için belirtilen sayı kadar titretin. Başlangıç tarihinde Venüs saatlerinde yapmanız şiddetle tavsiye edilir fakat geri kalan günlerde bu daha opsiyonel, sadece titreşim sayısını kaçırmayın. Titreşimden sonra da şu olumlamayı 9 kez inanç ve kararlılıkla kendinize telkin edin:

"Pozitif ve kalıcı bir şekilde benim için en uygun ve mükemmel partneri kendime çekiyorum. Sağlıklı ve bana en iyi gelecek aşk ilişkisine sahip oluyorum."

Bundan sonra da işinize bakıp, günlük rutininizi sakın aksatmayın ve çakralarınızı daha da güçlendirin. Ayrıca işe yarayacağını bilin ve süreyi kısaltma adına siz de adımlar atın.

Şunu da ekleyeyim, aşk için ruhani kare yapmanız lazım. Zamanında Sanguis Bey bunu belirtmiş.

Şöyle yapacaksınız, bugün saat 14:00 da başlayın; AUM DRAAM DRİM DRAUM SAU ŞUKRAYA SVAHA mantrasını o gün için belirtilen sayı kadar titretin. Başlangıç tarihinde Venüs saatlerinde yapmanız şiddetle tavsiye edilir fakat geri kalan günlerde bu daha opsiyonel, sadece titreşim sayısını kaçırmayın. Titreşimden sonra da şu olumlamayı 9 kez inanç ve kararlılıkla kendinize telkin edin:

"Pozitif ve kalıcı bir şekilde benim için en uygun ve mükemmel partneri kendime çekiyorum. Sağlıklı ve bana en iyi gelecek aşk ilişkisine sahip oluyorum."

Bundan sonra da işinize bakıp, günlük rutininizi sakın aksatmayın ve çakralarınızı daha da güçlendirin. Ayrıca işe yarayacağını bilin ve süreyi kısaltma adına siz de adımlar atın.
Yazdığınız mantra venus karesinin daha çok ruhani çalışmalar için olmasi lazim (SVAHA). Maddesel Venüs karesinin (SVAHA yerine NAMA) daha uygun olacağını düşünüyorum. + olarak ben olumlama kısmını geçiyorum kişiden kişiye göre değişebilir tabii ama mantralarda aşırı gerekli bir şey değil bence.

Yazdığınız mantra venus karesinin daha çok ruhani çalışmalar için olmasi lazim (SVAHA). Maddesel Venüs karesinin (SVAHA yerine NAMA) daha uygun olacağını düşünüyorum. + olarak ben olumlama kısmını geçiyorum kişiden kişiye göre değişebilir tabii ama mantralarda aşırı gerekli bir şey değil bence.
Bu konuda bilgim çok fazla değil, şu zamana kadar en fazla bir düzine Mantra kullanmışımdır. Yine de benim durumumda ruhani karenin daha uygun olabileceğini düşündüm, bu kişiden kişiye değişiklik gösterebilir fakat aşk bulma maksatlı bakarsak maddesel kare daha dışsalken ruhani kare daha içsel bir şey gibi hissettirdi; burada yanlışım olabilir, maalesef tatmin edici bir bilgiye rastlayamadım ve Venüs saatinde yapmak için bir 'acele ettim'.

Olumlama bana da çok mantıklı gelmiyor bazı durumlarda fakat alışkanlık oldu benim için, Güç Ritüellerinden sonra bile olumlama yaptığım oluyor. Tanrıların enerjisini 'genel' haliyle çekmektense, eğer bir şeyi 'çok' istiyorsam o istediğim şeye yönlendirmek daha makul geliyor. Bunun yanlış olduğunu sanmıyorum ama tercih meselesi, kişinin daha fazla araştırma yapıp neyi tercih edeceğini kendisi seçmesi gerek.

Bu arada deneyiminiz varsa ruhani ve maddesel kare arasındaki farkları yazarsanız çok makbule geçer🦚

Merhaba esenlikler

Teşekkürler şimdiden
Merhaba bu konuda tecrübe sahibi olduğumu düşündüğüm ve Yüksek Rahip H.P Cobra ile defalarca kez mail üzerinde iletişime geçmiş birisi olarak her ne kadar Thestra beyin çok düşüncelerini onaylamasam da, dediği gibi ritüeller kişiselleştirilerek yapılır uzak yakın fark etmez kendinizi hazır hissettiğiniz ve eğer takıntılıysanız ayın konumu boğa,aslan gibi burçlardaysa bu ritüeli gerçekleştirebilirsiniz. Tanrılara dua edip ilişkinizi kutsamak istediğinizi evlenmek istediğinizi belirtiyorsunuz ve devamında dileklerinizi iletiyorsunuz, bundan sonraki iş Yüksek Rahip H.P Cobraya kalıyor Tanrılara haber vererek bu evliliğin gerçekleşmesini sağlıyor, resmi olarak evlendiniz tebrikler. Devamında size bir evlilik cüzdanı da gönderiyorlar. Unutmayın ne şartlar altında olursanız olun Tanrılar her zaman size yardım etmek için heveslidir
Umarım gönlünüzce birisini bulursunuz
Esenlikler

Merhaba bu konuda tecrübe sahibi olduğumu düşündüğüm ve Yüksek Rahip H.P Cobra ile defalarca kez mail üzerinde iletişime geçmiş birisi olarak her ne kadar Thestra beyin çok düşüncelerini onaylamasam da, dediği gibi ritüeller kişiselleştirilerek yapılır uzak yakın fark etmez kendinizi hazır hissettiğiniz ve eğer takıntılıysanız ayın konumu boğa,aslan gibi burçlardaysa bu ritüeli gerçekleştirebilirsiniz. Tanrılara dua edip ilişkinizi kutsamak istediğinizi evlenmek istediğinizi belirtiyorsunuz ve devamında dileklerinizi iletiyorsunuz, bundan sonraki iş Yüksek Rahip H.P Cobraya kalıyor Tanrılara haber vererek bu evliliğin gerçekleşmesini sağlıyor, resmi olarak evlendiniz tebrikler. Devamında size bir evlilik cüzdanı da gönderiyorlar. Unutmayın ne şartlar altında olursanız olun Tanrılar her zaman size yardım etmek için heveslidir
Umarım gönlünüzce birisini bulursunuz
Esenlikler
Gerçekten cüzdan gönderiyorlar mı?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back