quodsupraestetiaminfra
Member
Sitede böyle bir yazı vardı ancak kaldırılmış sanırım ya da ben bulamadım yardımcı olur musunuz
teşekkür ederim çevrildi diye hatırlıyordumSöz konusu yazı henüz çevrilmemiştir: Extraordinary Ability and Keeping Your Mouth Shut
For those of you with exceptional ability (very few in this group- you know who you are) I strongly encourage you to dedicate your abilities to Father Satan in a ritual. He will protect you, work with you, and guide you. This can be a lonely road, as others freak, are shocked, and/or become frightened.
Bu söylediğiniz şeylerden sonra daha detaylı bir araştırma yapıp size doğru bir şekilde açıklayacağım. Ama şunu da düşünüyorum SS olmadan önce de birçok şeyi hissediyordum bu kontrollüydü ama bilmiyorum siz ne düşünürsünüzBu yazıyı bana hatırlattığınız için teşekkürler; yazının şu kısmı oldukça dikkatimi çekti ve müsait zamanımda kesinlikle yapacağım bir şey olacak:
Yeteneklerimizi Satanas Babamıza adamak için ritüel yapmamız öneriliyor; bu aşırı mantıklı bir öneri çünkü bu yeteneklere sahip kişiler bile bazen onları kullanamaz ve yetenekleri kontrolden çıkıp onlara dolaylı zarar verebilir. Mesela durugörü ve duruişiti yeteneğiniz var diyelim; size kötü geleceği gösterebilirler ve gelecek kötü şeyler yaşanırken oturup izlemeniz gerekir, fakat yeteneklerimizi Satanas Babamıza adayınca bunun daha kontrollü şekilde olacağından eminim. Babamızın bize yapacağı yardımlar da bunun cabası.
Bu ritüeli yapmanın adımları var mı yoksa daha kişisel bir ritüel mi gerçekleştirilmeli? Standart Ritüel ile açılış yapıp devamını kendimiz getirmemiz gerekiyor sanırım.
Bahsettiğim şey şu; mesela fal yorumlamak için durugörü yeteneği olmazsa olmazdır. Fakat durugörü ile gördüğünüz bazı 'kötü' şeyler olabilir ki bunun gerçekleşeceğini hissedip sezseniz bile ona etki edemezsiniz. Diyelim bir işe girmek istiyorsunuz fakat o işe giremeyeceğinizi 'sezinlediniz', ne kadar çalışırsanız çalışın oraya giremeyeceğinizi kesin şekilde sezinliyorsunuz. Buna az çok benzer bir şey yaşadım; normalden daha fazla çalıştım fakat yine de sezinlediğim şey gerçekleşti ve başarılı olamadım.Bu söylediğiniz şeylerden sonra daha detaylı bir araştırma yapıp size doğru bir şekilde açıklayacağım. Ama şunu da düşünüyorum SS olmadan önce de birçok şeyi hissediyordum bu kontrollüydü ama bilmiyorum siz ne düşünürsünüz
dusman tam olarak delirtebiliyor kisiyi eger kendini koruyacak kadar guclu degilse (cok normal) bu kotulugede yol acabiliyor ilerisi için. eski bir yuksek rahibin bu sekilde delirmis olmasi lazim hatta. rituel konusunda ise standart rituelin istek bolumunde bu konu acilir ya da kendimiz uygun bir sekilde (anlamissinizdir diye dusunuyorum) boyle bir rituel duzenleyebiliriz. iyi gunler dilerim.Bu yazıyı bana hatırlattığınız için teşekkürler; yazının şu kısmı oldukça dikkatimi çekti ve müsait zamanımda kesinlikle yapacağım bir şey olacak:
Yeteneklerimizi Satanas Babamıza adamak için ritüel yapmamız öneriliyor; bu aşırı mantıklı bir öneri çünkü bu yeteneklere sahip kişiler bile bazen onları kullanamaz ve yetenekleri kontrolden çıkıp onlara dolaylı zarar verebilir. Mesela durugörü ve duruişiti yeteneğiniz var diyelim; size kötü geleceği gösterebilirler ve gelecek kötü şeyler yaşanırken oturup izlemeniz gerekir, fakat yeteneklerimizi Satanas Babamıza adayınca bunun daha kontrollü şekilde olacağından eminim. Babamızın bize yapacağı yardımlar da bunun cabası.
Bu ritüeli yapmanın adımları var mı yoksa daha kişisel bir ritüel mi gerçekleştirilmeli? Standart Ritüel ile açılış yapıp devamını kendimiz getirmemiz gerekiyor sanırım.
Böyle bir durum söz konusu değildir. Tanrılar her koşulda bizleri korur. Bu koruma tam anlamıyla "kutsaldır" ve düşman bizim üzerimizde etkili olamaz. Ayrıca, Spiritüel Satanistlerin büyük bir kısmı düşman tarafından özel olarak hedef alınmaz. Bu nedenle, bu tür endişelere kapılmanın bir anlamı yoktur.dusman tam olarak delirtebiliyor kisiyi eger kendini koruyacak kadar guclu degilse (cok normal) bu kotulugede yol acabiliyor ilerisi için. eski bir yuksek rahibin bu sekilde delirmis olmasi lazim hatta. rituel konusunda ise standart rituelin istek bolumunde bu konu acilir ya da kendimiz uygun bir sekilde (anlamissinizdir diye dusunuyorum) boyle bir rituel duzenleyebiliriz. iyi gunler dilerim.
Aslında bu konuda size katılmıyorum kehanet dediğiniz şey size bir şeyleri önceden gösterir ya da bu ihtimali değerlendirmenizi sağlar siz buna inanırsınız mesela sınav zamanı ben de kazanamayacağım diye sezinliyordum tarot açıyordum, pandül bakıyordum,ateş falı bakıyordum,iskambil açıyordum olumsuzluklar silselesi geliyordu bazı zamanlar bunları dikkate alarak kendimi düzelttim olmam gereken yere gelmiş oldum. Ama evet yaptığımız meditasyonları,büyüleri,kehanetleri aklınıza ne geliyorsa bunları Babamıza adamak belki bize ekstra bir güç getirir ayrıca Tanrılarımızı da memnun etmiş oluruz.Bahsettiğim şey şu; mesela fal yorumlamak için durugörü yeteneği olmazsa olmazdır. Fakat durugörü ile gördüğünüz bazı 'kötü' şeyler olabilir ki bunun gerçekleşeceğini hissedip sezseniz bile ona etki edemezsiniz. Diyelim bir işe girmek istiyorsunuz fakat o işe giremeyeceğinizi 'sezinlediniz', ne kadar çalışırsanız çalışın oraya giremeyeceğinizi kesin şekilde sezinliyorsunuz. Buna az çok benzer bir şey yaşadım; normalden daha fazla çalıştım fakat yine de sezinlediğim şey gerçekleşti ve başarılı olamadım.
Satanas Babamıza yeteneklerimizi adamamız bu noktada mantıklı olabilir; çünkü kötü bir şey yaşayacağımızı bilsek dahi buna kendi lehimizde etki etme konusunda rehberlik kazanmış oluyoruz. Yeterli meditasyon ile Astrolojik etkenlere bağlı gelişen kötü olaylardan kendimizi kurtarabileceğimizi biliyoruz, yeteneklerimizi Babamıza adamamız da bu yolda bize çok yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
Peki özel olarak bizi seçmiyorlar ya da görmüyorlar ama çevredeki tek düşmanlar yahudiler mi? Hiç sanmam bence onlardan da korunmak için güç meditasyonları hariç extra bir şeyler yapılabilir öneriniz varsa açığım Sonne BeyBöyle bir durum söz konusu değildir. Tanrılar her koşulda bizleri korur. Bu koruma tam anlamıyla "kutsaldır" ve düşman bizim üzerimizde etkili olamaz. Ayrıca, Spiritüel Satanistlerin büyük bir kısmı düşman tarafından özel olarak hedef alınmaz. Bu nedenle, bu tür endişelere kapılmanın bir anlamı yoktur.
O kısmı ilgili rituel kapsamında değilde genel olarak burayı tanıma kısmı için yazmıştım (belirtmediğim için üzgünüm, buraya uygun cümleler kullanmamışım). Düşman etkili olmasada "Ben yahudiyim" gibi bir çok saldırı yapıyor ve bunlar bir şekilde ağır gelebilir diye düşünüyorum. Ben burayı ilk keşfettiğim zamanlarda bu durum yüzünden uyuyamadığımı bile hatırlıyorum.Böyle bir durum söz konusu değildir. Tanrılar her koşulda bizleri korur. Bu koruma tam anlamıyla "kutsaldır" ve düşman bizim üzerimizde etkili olamaz. Ayrıca, Spiritüel Satanistlerin büyük bir kısmı düşman tarafından özel olarak hedef alınmaz. Bu nedenle, bu tür endişelere kapılmanın bir anlamı yoktur.
Tanrılar deyim yerindeyse bizi, hem fiziksel hem de astral anlamda, "her türlü tehlikeden" korurlar; dolayısıyla burada yalnızca düşmandan bahsetmiyorum. Bununla birlikte, bu ifadelerim asla kendinizi koruma sorumluluğunu bırakmanız gerektiği şeklinde anlaşılmamalıdır. Tanrılara tamamen bağımlı bir varoluş biçimi benimsemek yerine, kendimizi korumayı öğrenmeliyiz ve nihayetinde onların korumasına ihtiyaç duymayacak bir varoluş düzeyine ulaşmayı hedeflemeliyiz.Peki özel olarak bizi seçmiyorlar ya da görmüyorlar ama çevredeki tek düşmanlar yahudiler mi? Hiç sanmam bence onlardan da korunmak için güç meditasyonları hariç extra bir şeyler yapılabilir öneriniz varsa açığım Sonne Bey
Bu, esasen toplu bir büyüdür ve sadece sanrılara yol açmakla ya da korku yaratmakla sınırlıdır. Düşman, özellikle yeni inisiye olan kardeşlerimize odaklanmaktadır; zira yolun başındakileri saptırmak, yolda ilerlemiş olanlara kıyasla çok daha kolaydır.O kısmı ilgili rituel kapsamında değilde genel olarak burayı tanıma kısmı için yazmıştım (belirtmediğim için üzgünüm, buraya uygun cümleler kullanmamışım). Düşman etkili olmasada "Ben yahudiyim" gibi bir çok saldırı yapıyor ve bunlar bir şekilde ağır gelebilir diye düşünüyorum. Ben burayı ilk keşfettiğim zamanlarda bu durum yüzünden uyuyamadığımı bile hatırlıyorum.
Korunma aurasını her gün yapıyorum zaten ancak nedensiz bir şekilde (artık iyi imajine edebiliyorum) tam korunduğumu hissetmiyorum oysaki kesinlikle doğru bir şekilde doğru görerek ve söyleyerek yapıyorum. Bizi koruduklarına karşı şüphem yok ama belki korunma aurasını bir tık daha güçlü bir hale getirebilirizTanrılar deyim yerindeyse bizi, hem fiziksel hem de astral anlamda, "her türlü tehlikeden" korurlar; dolayısıyla burada yalnızca düşmandan bahsetmiyorum. Bununla birlikte, bu ifadelerim asla kendinizi koruma sorumluluğunu bırakmanız gerektiği şeklinde anlaşılmamalıdır. Tanrılara tamamen bağımlı bir varoluş biçimi benimsemek yerine, kendimizi korumayı öğrenmeliyiz ve nihayetinde onların korumasına ihtiyaç duymayacak bir varoluş düzeyine ulaşmayı hedeflemeliyiz.
Koruma Aurası, sizi temelde her türlü dış etkenden ve hatta kendinizden dahi korur; bu nedenle, bu çalışmaya gereken özen ve ciddiyetle yaklaşmak büyük önem taşır. Bunun yanı sıra, karşılaşabileceğiniz olası tehlikeleri dikkate alarak kendi önlemlerinizi almanız da zaruridir.
Koruma Aurasının İçsel İşlevi
Bu çalışmayı yapabilirsiniz: Inanna'dan Güncellenmiş Tam Koruma AurasıKorunma aurasını her gün yapıyorum zaten ancak nedensiz bir şekilde (artık iyi imajine edebiliyorum) tam korunduğumu hissetmiyorum oysaki kesinlikle doğru bir şekilde doğru görerek ve söyleyerek yapıyorum. Bizi koruduklarına karşı şüphem yok ama belki korunma aurasını bir tık daha güçlü bir hale getirebiliriz
Sınav örneği biraz abes kaçtı sanırım; bundan ziyade 'etki edemeyeceğimiz şeyler' demek daha doğru olur. Mesela kanser olacağınızı, bir yakınınızı kaybedeceğinizi ya da bunun gibi bir şeyi sezinlediniz; bu şeylere nasıl etki edebilirsiniz? edemezsiniz tabi, ancak yeterince meditasyon yapıldığı takdirde etki etmeye başlarsınız. Baalzebul Babamıza verilen ünvanlardan birisi 'Satürn'ün Katilidir', bu da onun etki edilemeyen şeylere etki edebileceğini bize gösterir. Benim demeye çalıştığım şey de yeteneğimizi adamadığımız vakit kötü şeyler sezinleyebilir ve ne yapacağımızı bilemeyebiliriz. Mesela ben çalışsam da başarılı olamadım, bu konuda Tarot vesaire bakmasam çalışmayacak mıydım? elbette çalışacaktım; siz sınavı kazanamayacağınızı görüp kazanmışsınız, kazanacağınızı görseydiniz çalışmayacak mıydınız? elbette çalışacaktınız. Yeteneklerimizi ritüel eşliğinde adayarak en azından kötü etkilenebileceğimiz şeyleri kontrol altında tutabiliriz, hem Tanrılar da bize 'çıkar yol' bulma konusunda seve seve yardımcı olacaklardır. Yoksa düşünsenize, istemeden de olsa sevdiğiniz bir aile üyenizin vefatını durugörü ile 'görüp' onun yavaş yavaş çökerek ölmesini izliyorsunuz; çok korkunç.Aslında bu konuda size katılmıyorum kehanet dediğiniz şey size bir şeyleri önceden gösterir ya da bu ihtimali değerlendirmenizi sağlar siz buna inanırsınız mesela sınav zamanı ben de kazanamayacağım diye sezinliyordum tarot açıyordum, pandül bakıyordum,ateş falı bakıyordum,iskambil açıyordum olumsuzluklar silselesi geliyordu bazı zamanlar bunları dikkate alarak kendimi düzelttim olmam gereken yere gelmiş oldum. Ama evet yaptığımız meditasyonları,büyüleri,kehanetleri aklınıza ne geliyorsa bunları Babamıza adamak belki bize ekstra bir güç getirir ayrıca Tanrılarımızı da memnun etmiş oluruz.
Evet haklısınız bu konuda, bundan sonra bu şekilde yapacağımSınav örneği biraz abes kaçtı sanırım; bundan ziyade 'etki edemeyeceğimiz şeyler' demek daha doğru olur. Mesela kanser olacağınızı, bir yakınınızı kaybedeceğinizi ya da bunun gibi bir şeyi sezinlediniz; bu şeylere nasıl etki edebilirsiniz? edemezsiniz tabi, ancak yeterince meditasyon yapıldığı takdirde etki etmeye başlarsınız. Baalzebul Babamıza verilen ünvanlardan birisi 'Satürn'ün Katilidir', bu da onun etki edilemeyen şeylere etki edebileceğini bize gösterir. Benim demeye çalıştığım şey de yeteneğimizi adamadığımız vakit kötü şeyler sezinleyebilir ve ne yapacağımızı bilemeyebiliriz. Mesela ben çalışsam da başarılı olamadım, bu konuda Tarot vesaire bakmasam çalışmayacak mıydım? elbette çalışacaktım; siz sınavı kazanamayacağınızı görüp kazanmışsınız, kazanacağınızı görseydiniz çalışmayacak mıydınız? elbette çalışacaktınız. Yeteneklerimizi ritüel eşliğinde adayarak en azından kötü etkilenebileceğimiz şeyleri kontrol altında tutabiliriz, hem Tanrılar da bize 'çıkar yol' bulma konusunda seve seve yardımcı olacaklardır. Yoksa düşünsenize, istemeden de olsa sevdiğiniz bir aile üyenizin vefatını durugörü ile 'görüp' onun yavaş yavaş çökerek ölmesini izliyorsunuz; çok korkunç.
Sonne bey, ben tekrar tamamen SS döndüm. Ayrılmayacağım artık. Geçen sene adanırken külü nereye döktüm hatırlamıyorum ama kesin doğru adandım. Sorun olur mu? Tekrar adanmakla uğraşmak istemiyorum.Tanrılar deyim yerindeyse bizi, hem fiziksel hem de astral anlamda, "her türlü tehlikeden" korurlar; dolayısıyla burada yalnızca düşmandan bahsetmiyorum. Bununla birlikte, bu ifadelerim asla kendinizi koruma sorumluluğunu bırakmanız gerektiği şeklinde anlaşılmamalıdır. Tanrılara tamamen bağımlı bir varoluş biçimi benimsemek yerine, kendimizi korumayı öğrenmeliyiz ve nihayetinde onların korumasına ihtiyaç duymayacak bir varoluş düzeyine ulaşmayı hedeflemeliyiz.
Koruma Aurası, sizi temelde her türlü dış etkenden ve hatta kendinizden dahi korur; bu nedenle, bu çalışmaya gereken özen ve ciddiyetle yaklaşmak büyük önem taşır. Bunun yanı sıra, karşılaşabileceğiniz olası tehlikeleri dikkate alarak kendi önlemlerinizi almanız da zaruridir.
Koruma Aurasının İçsel İşlevi
Bu, esasen toplu bir büyüdür ve sadece sanrılara yol açmakla ya da korku yaratmakla sınırlıdır. Düşman, özellikle yeni inisiye olan kardeşlerimize odaklanmaktadır; zira yolun başındakileri saptırmak, yolda ilerlemiş olanlara kıyasla çok daha kolaydır.
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan