Esenlikler.
Aklınıza takılan sorular vardır, sitemizdeki arşive girip orada bu soruları cevaplayan yazılar var mı diye kontrol edebilirsiniz; ya da ilginizi çeken şeyleri de okuyabilirsiniz. Okuma hızınıza bağlı olarak tüm siteyi 1.5-2 hafta gibi bir sürede de tüketebilirsiniz, daha uzun sürelerde de; lakin tüm yazıları okumanızı tavsiye ederim. Ardından forumlara gelip sitede arayıp bulamadığınız sorular daha önce sorulmuş mu, sorulmamış mı diye bakabilir ve eğer sorulmadıysa siz sorabilirsiniz. Bunu yapmanız, sizin seviyenizdeki birisinin en büyük problemi olan "Satanizme girmeyi isteme ama sebepsiz korkma" sorununu çözecek ve nasıl bir yolda yürüyeceğinize dair size sağlam bilgiler verecektir.
Size başlangıç için bir kaç yazı önereyim; benim önerdiklerim dışında "
Önerilen Yazılar" kategorisindeki yazıları da okuyabilirsiniz:
Spiritüel Satanizm'e Giriş
Şeytan
Hristiyanlık ve İsa'nın Borg'u
(Ufak bir parantez açayım; Satanizmle ilgili doğru ve güncel bilgileri öğrenip kafanıza oturttuktan sonra bu yazının geldiği Luciferian Liberation Front sitesindeki yazıları okuyun. 2000'li yılların başında Tanrılarla iletişimimiz, binlerce yıllık lanetler yüzünden net olmadığı için bu site çok fazla yanlış bilgi içerse de oldukça özenli hazırlanmış ve süzgeçten geçirildikten sonra size çok şey katabilir. Bu yeni bir üyeye değil, kendini bir nebze de olsa geliştirmiş üyelere tavsiyemdir.)
Ölüm ve Sonrası
Ardından, eğer bilgiye açlığınız devam ederse
Nasyonal Satanizm sitesindeki yazılara göz atabilirsiniz; site geçmişte bir SS kardeşimiz tarafından yazılmış, eksik ve kısmen yanlış bilgilerle dolu olsa da kendi süzgecinizden geçirip faydalanabilirsiniz.
Soru işaretleri kafanızdan kalktıktan sonra, dilediğiniz bir günde
(kişisel tavsiyem bu günün sizin için özel ve hatırlanabilecek bir gün olması) kendinizi Şeytana adayabilirsiniz. Özel bir günde, ay boşlukta değilken bunu yapıp tarihini unutmazsanız yıllar boyu bunu kendi kişisel bayramınız gibi kutlayabilirsiniz. Adandıktan sonra da 40 günlük meditasyon programına başlayın, bu sizin ruhunuzu sıradan bir insana göre çok ama çok güçlendirecek ve gelecekteki maji çalışmalarınıza sağlam bir zemin oluşturacaktır. Ardından 6 aylık ruhani savaş programına da katılabilirsiniz; lakin bu süre boyunca günlük tarzı bir kitap tutun ve keşfettiğiniz ilginç şeyleri buraya not edin. Buna Gölgeler Kitabı adı veriliyor, ben ne yazık ki böyle bir kitap tutma girişiminde bulunmadığım için değerli sayılabilecek çok fazla bilgiyi kaybettim; kimse böyle bir şey yaşasın istemem.
40 günlük program ve 6 aylık program bittikten sonra da günlük koruma aurası çalışmaları, aura temizleme çalışmaları, RTR'lar, Tanrı Ritüelleri gibi şeyler yapabilirsiniz. En önemlisi de, yaptığınız programlar sayesinde edindiğiniz ruhani güçle beraber kişisel büyü çalışmalarına sağlam şekilde başlayabilirsiniz. Bu noktaya geldikten sonra yolunuzun nereye gittiğine de siz karar verirsiniz, çünkü Tanrıların gözetimi altında yeteneklerinizi keşfedip büyü çalışmalarıyla hayatınızı şekillendireceksiniz. Yardıma ihtiyaç duyduğunuzda Tanrılarla birlikte SS kardeşlerimizin de yardımınıza koşacağını unutmayın, hem bu yüzden hem de sosyalleşmek için forumları kullanabilirsiniz. Forumlarda da yeni üyelere yardımcı olabilir, bilgilendirici yazılar paylaşabilir veyahut kafanızda oluşabilecek soruları
(burada soru derken kastettiğim şey şüphe değil, daha farklı sorular) sorabilirsiniz.
Ailemize hoş geldiniz
Ayrıca eğer bizzat benden yardım almak isterseniz bana özelden mesaj atıp sorularınızı sorabilirsiniz.
İyi akşamlar.