Macellaio(Kasap) said:
iliadin said:
şamanlar 40 gün sonra ölmüşün ruhuyla iletişime geçilebilir derler yorumunuz nedir ?ve neden 4 sene ?
Esenlikler,
Şamanizm eski türk mitolojisinde ruhban sınıfına verilen bir isimdir. Ancak her pagan kültürü gibi Şamanizm de değiştirilip düşmanlarımız tarafından bozuldu. Necromancy'e göre, ruhlar 4 sene içinde yok olur. Bu 4 senelik sürede ise ruh ve madde dünyasında sıkışırlar. Bu boyutta onlar ile iletişime geçebiliyoruz. 4 sene sonrasında ise, ya reenkarne oluyorlar ya da ruhları YHWH tarafından emiliyor. Neden 4 sene olduğuna dair belirli bir sebep yok ne yazık ki. Belli kaynaklar 3 sene olduğunu da iddia ederler. Ancak kendi deneyimlerinden yola çıkarak bunları yalanlıyorum.
İyi geceler.
Macello, diğer soruda sormuş olduğum sorunun cevabını aldım teşekkürler.
yani ölmüş birisi 4 sene içinde ya reenkarne olur ya da yahwe tarafından küpe alınır. Bende ölmüş birisi lanetlemeyi düşünüyorum. çok zaman geçti, 8 sene, reenkarne olmuşsa lanetleme tutmaz mı? çünkü düşündüğümde onu çok sinir oluyorum, çok öfkeleniyorum. ve daha da vahimi ne düşünürsem ne görürse bu ruh ne kaydederse aynı gün rüyalarımda görüyorum. Rüyalarımda sürekli berraklaşıyor.