Chris Yuvari
New member
nasıl çağırıldığını bilmiyorum ssin sitesinde ki makaleyi okudum ve ritüelinin olduğu yazıyordu yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim <3
chrisyuvari said:nasıl çağırıldığını bilmiyorum ssin sitesinde ki makaleyi okudum ve ritüelinin olduğu yazıyordu yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim <3
YONE666 said:chrisyuvari said:nasıl çağırıldığını bilmiyorum ssin sitesinde ki makaleyi okudum ve ritüelinin olduğu yazıyordu yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim <3
Succubus çağırmaktan kastınız. Şeytan babadan cinsel veya duygusal bir partnerlik için bir eş ise standart ayin de şeytan babaya isteklerinizi uygun bir dille bildirin. Kendisi uygun gördüğü şekilde gerekeni yapacaktır.
Ancak ve ancak unutmamalıyız ki, bunlar birkaç saate alınabilecek kararlar değildir. Uzun uzadıya düşünülmeli eğer uzun süreli duygusal bir ilişki istiyorsanız. Bunun altından kalabilecek misiniz?
Ekleyeyim, ayin de
1- Amacınızı net bir şekilde belli edin. 1 defalık sadece cinsel birliktelik mi, yoksa uzun süreli duygusal bir ilişki mi.
2- Duygusal ilişki ise bir deneme süresi isteyebilirsiniz. Belki zor gelecek. Ve bu işler çocuk oyuncağı değildir.
3- İki varlık arası ilişkiler(ister demon, ister insan olsun) karşılıklı fedakarlıklar üzerine kurulur. Demonlar bunu bizden iyi bilir.
4- Uzun süreli ise açık uçlu bir ilişki mi istiyorsunuz? Aynı zamanda o demon dan başka sevgililerinizde olsun istiyorsanız bunuda belirtin. Belirtin çünkü bazı demonlar tek bazıları çok eşlidir. Aynı biz insanlar gibi.
5- Unutmayın ki, şeytan ve demonlar bizi bizden iyi bilirler. Ayin de açık olmanız gerek.
YONE666 said:Sitede şöyle anlatıyor;
Nasıl başlanır:
Öncelikle, Şeytan Baba’ya bir ritüel yapıp ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi spesifik, belirli ve kesin bir şekilde belirtmeniz önemlidir -nasıl bir ilişki istiyorsanız (örneğin sadece cinsel bir partnerlik mi, hem cinsel hem de romantik bir ilişki mi;...
https://spirituelsatanizm.org/succubus-ve-incubuslar/ yazının devamını buradan okuyabilirsiniz.
Aynı zamanda, şeytan'a ayin'den bahsediyoruz. Evrenin en güçlü varlığına sesleniyoruz. Bu pizza siparişi vermekle ayni şey değil. Tanrılara inanmak dağları düz edebilir. Satanizm'i, tarihi zamanın başlangıcına dayanan spiritüel satanizm'i pizza siparişi vermeye benzetmemelisiniz.
Tüm evrenin kralı şeytan baba bizi bizden iyi bilir. Merak etme bir demon'ı çağırmadan önce onu çağırmak istediğimizi bilebilirler.
Ben sadece sitedekinden yola çıkarak bir cevap verdim. Belki yanlış ta anlamış olabilirim. Ancak cinsellik zevklidir. Bunu sağlayacak kişilere 'pezevenk' diyerek bu sembolleştirmek doğru olmaz diye düşünüyorum.
Arkadaşımız foruma yeni gelmiş, yeni adanmış veya öğrenmeye çalışan bir dostumuz olabilir. Fazla üstüne gitmemenizi rica ve temenni ediyorum.
Ruhani gelişim yanında bilgeliği de getirir. Kendisine biraz zaman verin.
Yanlışım varsa affola.
Sevgiler, saygılar...
Aeternus said:
Burada çocukça davranışlarlardan uzak durup, yardım isteyen arkadaşımıza sadece tavsiye veriyoruz. Bunu unutmayın.
Incubus/Succubuslar Tanrıdır. Ne hakla bu kadar ukala ve aptalca şeyler söylüyorsunuz? Anlaşılan akıl yaşınız çok küçük ki, bir şeyleri idrak edecek seviyede değilsiniz. Kendinizi bir daha bu konuda uyarttırmayın.
Kime ne öfkeniz varsa veya neyi kendinize yediremiyorsanız buraya her geldiğinizde sürekli bir şeyler çıkartıyorsunuz. Sizce de yetmedi mi? Hayatınızı düzeltmek ve gelişiminizi sağlamak gibi yapmanız gereken daha önemli işler yok mu?
YONE666 said:lavenderblonde said:chrisyuvari said:nasıl çağırıldığını bilmiyorum ssin sitesinde ki makaleyi okudum ve ritüelinin olduğu yazıyordu yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim <3
Bir tutam tuz, bir parça eti cin bisküvi ve kıvamını ayarlamak için biraz su-un. Hamur kıvamına gelmeli. Daha sonra bunu yastığının altına koyuyorsun. Kıvamını iyi ayarlaman lazım yoksa yanlışlıkla incubus gelip seni bi temiz becerebilir.
Satanist değilsin herhalde. Muhtemelen forumu falan da takip etmiyorsun çünkü çok belli. Hem sorduğun soruyla hem de üslubunla. "Bi de cinni s2şi deneyeyim" moodunda mısın? Hem belki arkadaşlarıma anlatabileceğim bir deneyim olur veya da?
Çağıramazsın. Hadi naş
Buna güldüm ama yalan yok. xd Güzeldi.
Lavonder blonde hanım,
Nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Ruhunuz ne durumda?
lavenderblonde said:chrisyuvari said:nasıl çağırıldığını bilmiyorum ssin sitesinde ki makaleyi okudum ve ritüelinin olduğu yazıyordu yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim <3
Bir tutam tuz, bir parça eti cin bisküvi ve kıvamını ayarlamak için biraz su-un. Hamur kıvamına gelmeli. Daha sonra bunu yastığının altına koyuyorsun. Kıvamını iyi ayarlaman lazım yoksa yanlışlıkla incubus gelip seni bi temiz becerebilir.
Satanist değilsin herhalde. Muhtemelen forumu falan da takip etmiyorsun çünkü çok belli. Hem sorduğun soruyla hem de üslubunla. "Bi de cinni s2şi deneyeyim" moodunda mısın? Hem belki arkadaşlarıma anlatabileceğim bir deneyim olur veya da?
Çağıramazsın. Hadi naş
[quote]
[/quote]
Spine said:Arkadaşlar, lütfen şu alıntı sistemini düzgün şekilde kullanın. Ya alıntıladığınız mesajları kalınlaştırın ya da alıntı bloğu kullanın....ile başlayan bir bloğun,Code:[quote]
...ile kapanması gerektiğini ve bunların eşit miktarda olduğunu unutmayın.Code:[/quote]
Lavender Hanım, rutin uyarıların sizi yorduğunun ve bilinçli bilinçsiz bir mağdur zihniyeti yarattığının farkındayım ancak bunları kişisel algılamamalı ve benliğinizi bu kadar yıpratmamalısınız. Kavrayışın ve eylemlerin çeşitli seviyeleri vardır, size göre mesajınızda herhangi bir problem olmayabilir ancak sizce de böyle bir ortamda, bu yakışıksız kaçmıyor mu? Dahası, gelişmiş herhangi bir ruhun bu tarz bir mesaj yazacağını düşünebiliyor musunuz? Burada öğrenmeniz gereken şeyler var.
Eğer bir yanlış yaptıysanız ve birileri sizi bu konuda uyardıysa, aslında burada minnettarlık duymalısınız zira hayatımızda hangi noktada böyle toleranslı ve kolektif refahı amaçlayan bir yer bulabiliyoruz? Tanrılara hakaret etmenize izin verilse ve size bu varlıkların da tanrı olduğunu söylemesek, siz sonra daha sert hakaret ve küfürlerde bulunsanız, ardından bu konuda kötü şeyler yaşasanız, bu sizin için daha mı iyi olurdu? Böyle düşünebilirsiniz. Biz sizden özür beklemiyoruz ama temel saygı zaruri.
Bizim kimseyi kovacak hâlimiz yok, ki tam tersine, buraya gelen herkese yol göstermek için buradayız. Daha önce belirttiğim gibi, forumdan insanlar ya kendi istekleriyle ayrılır ya da yaptıkları sebebiyle yasaklanırlar. Yasaklanmalar dahi, esasen, bu kişilerin kendi suçları sebebiyle olur ve biz sadece gereken işlemi uygularız. İnsanlar farklı seviyelerde olabilirler ve gereken özenle birlikte, gelişir ve büyürler. Bu bizim üslubumuza ve işimizin kalitesine, aynı zamanda da, vazgeçilemez bir şekilde karşıdaki kişinin bunu ne kadar istediğine ve gelişime ne kadar açık olduğuna da bağlıdır.
lavenderblonde said:
Alena666 said:chrisyuvari said:nasıl çağırıldığını bilmiyorum ssin sitesinde ki makaleyi okudum ve ritüelinin olduğu yazıyordu yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim <3
Esenlikler,
Şeytan Succubusları herkese göndermiyor diye biliyorum. Özellikle açıklığınız iyi değilse zaten bir Tanrıyla anlaşıp konuşamazsınız. Bu yüzden ilerde, yenilikten çıkınca deneyin derim.
Ritüeli detaylıca veremem ama standart ayinle Şeytan'dan rica ediyorsunuz ve onayı gelirse diğer aşamaları gerçekleştiriyorsunuz...
Ayrıca Absent Bey/Hanım, "Şeytan'ın pezevenklik yapacağı" "pizza siparişi" ya da "Şeytan'dan seks oyuncağı istemek" gibi tabirler nedir? Bahsettiğiniz kişiler """Tanrılar ve Şeytan""". Rica ediyorum terbiyenizi takının, bu ne saygısızlık? Kimden bahsediyorsunuz siz? İnsanlar arkadaşlarıyla bile böyle konuşmaz ya. Gerçekten terbiyesizlik, rezalet.
İyi günler dilerim.
zavaliebalo said:Olayın bu post içerisinde, kimi yerlerde ele alınış şekline bakalım. Kimi yerlerde diyorum çünkü hesap açar açmaz ilk yaptığı şey nasıl succubus çağırırım diyen kardeşimizin yaş aralığından tutunda, dinimize zihninde biçtiği ciddiyet ve değere kadar her şeyi ele veren bu eylemi dışında kimseyle spesifik bir sorunum yok. Yani kimseyi hedef göstermediğimi iyi anlayın. Buna siz de dahilsiniz. Yorumumum ve yorumların farklılık sebebi soruyu, soru sahibinin niyetini ve verilmesi gereken cevabı farklı şekillerde algılıyor olmamız. Lakin ben sizin yorumunuza bu kadar kolay iğrenç demiyorum. Eğer Tanrıların, insanların tercihlerine göre seçilip, sırf onun zevki için yatağına gelecek varlıklar olduğunu düşünüyorsanız, bakış açınız iğrençmiş gerçektende dersem olaya karşı perspektiflerimizin arasındaki farkı daha iyi anlarsınız sanırım.
Daha da açayım. Soru soran kardeşimizin tek derdi belli ki aktif olmayan seks hayatındaki açığı TANRILARLA kapatmak. İnsan kadınların yüz vermediği bu yaşı küçük arkadaş TANRILARA layık olduğunu düşünüyor olsa gerek! Bu arkadaşın durumundaki, daha gerçekçi bir bakış açısına sahip kimseler, aynı metodla seks oyuncağı siparişi veriyor! Karnı acıkan insan açar telefonu, pizzacıyı arar, sucuk olmasın ve hamuru ince olsun diyerek pizza sipariş eder. Azan bu arkadaşın benzer şekilde Şeytana ulaşıp, uzun süreli olsun ve sarışın olsun diyerek TANRI çağırması size ne kadar mantıklı geliyor. JoS'un sunduğu bu pratiğin, bu tarz bir zihniyete ve gelişmişliğe sahip olan insanlar için sunulmadığına eminim.
Size sorum şu: Zevk arayışını 500 lirayı eskorta vermek istemediği için bir TANRIYLA gidermeye çalışan bu arkadaş mı terbiyesizlik yapıyor yoksa ben mi? Şimdi diyeceksin bu eskort benzetmesi ne. JoS'un sunduğu pratiğe benzetme yapmıyorum. Pratiğe karşı alınan tutuma benzetme yapıyorum hanımefendi. Tıpkı önceki benzetmelerimde yaptığım gibi. Değerli yoldaşlarım arkadaşa güzel bir şekilde yardımcı olmaya çalışmışlar ama siz de dahil çoğu arkadaşın bariz olan niyetini ve bakışını göz ardı etmiş. Eğer bu tavsiyeler ciddi bir niyete sahip birine yapılsaydı yerinde olurdu. Ama bu arkadaşın gözünde verilen bu bilgilerin, yaptığım benzetmelerden form ve değer açışından hiçbir farkı olmaz. Benzetmelerimin maksadı da bu gerçeğe dikkat çekmekti fakat anlaşılan forumdaki genel kitle anlamadan saldırmayı huy edinmiş. Neredeyse her postta benzer bir tutum var.
Demem o ki incilerinizi domuzlara atmayın millet. Gözlerinde tezekten farkı olmaz ve değerli incilerinizi kirlettiğinizle kalırsınız.
Forumda kalmak istemiyorum sanırım. Genel tutumu ve üslubu hiç beğenmedim.
Size de iyi günler.
Dostum sen ve lavenderblonde bu kişi hakkında sherlock holmes edasıyla bir şeyler saydırıyorsunuz ama, sorun şu, nereden biliyorsunuz?
Tanrılar ve Satanism ile ilgili hiç bir bilgisi olmayıp da, sadece seks açlığını gidermek için Succubus çağırmaya çalıştığını,
Pizza siparişi verir gibi Şeytan'dan bir şey isteyeceğini,
Lavenderblonde'un dediği gibi, "cinni s2şi denemek" istediğini nereden biliyorsunuz?
Belki de kendisi ruhani açıdan gerçekten gelişmiş birisi - belki de kendisi ruhaniyet ve tanrılarla gerçekten ilgileniyor ve, karşısına çıkan succubus olayını merak etmiş. Buraya da sormaya karar vermiş. Belki de siteyi altından üstüne kadar tamamen okuyup succubus başlığını kaçırmış.
Veya belki de gerçekten bu konularda hiç bir şey hakkında hiç bir bilgisi yok ve "succubus çağırmak havalı olurdu" kafasıyla takılıyor. Diyelim ki böyle. Böyle bir durumda bile vermeniz gereken tepki bu değil, özellikle lavenderblonde adlı kullanıcının. Kendisi günlük hayatındaki problemleri buraya yansıtmayı bırakmalı ve karşı tarafa önerdiği "Bir tutam tuz, bir parça eti cin" tarifini, bir tutam olgunluk ve bir parça empati ile değiştirmeli.
Bu forum estergon'u atlattı aq, yukarıdaki soruya gayet basit bir şekilde 3 5 kelime kullanarak cevap verip konuyu kapatabilirdiniz.
Alena666 said:Esenlikler,
Şeytan Succubusları herkese göndermiyor diye biliyorum. Özellikle açıklığınız iyi değilse zaten bir Tanrıyla anlaşıp konuşamazsınız. Bu yüzden ilerde, yenilikten çıkınca deneyin derim.
Ritüeli detaylıca veremem ama standart ayinle Şeytan'dan rica ediyorsunuz ve onayı gelirse diğer aşamaları gerçekleştiriyorsunuz...
İyi günler dilerim.
Bak, verilmesi gereken cevap zaten verilmiş. Daha da bir şeyler eklemek istiyorsan, "Succubus'lar ruhani olarak gelişmiş varlıklardır, eğer yalnız isen, veya sırf bir partnere ihtiyacın var diye çağırmak istiyorsan bunu yapamazsın" diye ekleyebilirsin.
Absent said:Size sorum şu: Zevk arayışını 500 lirayı eskorta vermek istemediği için bir TANRIYLA gidermeye çalışan bu arkadaş mı terbiyesizlik yapıyor yoksa ben mi?
Bu tarz cümleleriniz hakaret kategorisine giriyor ve rencide etmekten başka bir olayı yok. Bu forumda bir çok kişiyle münakaşa yaşamış biri olarak, karşıdaki kişinin yazdığı şey ne kadar aptalca olursa olsun, düzgünce cevap vermek bir Satanist olarak değil, insan olarak boynumuzun borcudur. (pegasus dışında)
Eğer bir insanın rezil, iğrenç olduğunu düşünüyorsanız. Sen rezil ve iğrenç bir insansın diyerek saldırmak yerine düzgün bir üslup ile neden böyle hissettiğimizi açıklayabiliriz. Günlük hayatında bunu yapmak zorunda değilsin, ama en azından burada yap. Çünkü bu forumu nezih ve temiz tutmaya çalışan bir çok insan var. İfade özgürlüğü olduğu için, bariz troll olmayan neredeyse her yorum onaylanıyor (yanlışım yoksa). Gerçekten bu adamın yorumu neden onaylanmış aq dediğim bir sürü yorum onaylandı. Ama şöyle bir dış pencereden baktığın zaman, dramalar ve gerizekalı kavgalar dışında herhangi bir bilimsel, ruhani soru sorduğun anda cevabını aldığın bir platform. Burası kirletilmemeli, kirletmeyelim. İyi günler.
Spine said:Lavender Hanım, önünüzde gidecek uzun bir yolunuz var ve bu yolun özellikle zihinsel kavrayışta olduğunu söyleyebilirim. Eylemlerinizin sorumluluğunu üstlenmek yerine basitçe saçmalıyorsunuz ve pek çok suçtan ötürü yasaklanan bir üyeyi de bunun için kullanıyorsunuz. Bu noktadan sonra bizim size edebileceğimiz etki ve verebileceğimiz fayda sınırlanmış bulunuyor.
Kendiniz için uygun gördüğünüz şeyleri yapmakta özgürsünüz ancak bunun sizi hiçbir yere çıkarmadığından emin olabilirsiniz.
Gerçekten kendinize hayran bırakıyorsunuz, madem konuyu başlatan üyenin böyle olduğunu "biliyorsunuz", neden dalga geçmek yerine bir şeyler öğretmeye çalışmıyorsunuz? Her bilmeyene eğitimsiz köpek muamelesi yapacaksanız, size de aynı muameleyi gösterecek insanları saymamı ister misiniz? Yoksa insanlara yardımcı olmayı mı tercih edersiniz?
Bence dediğimi anlayacak kadar zekisiniz.
YONE666 said:chrisyuvari said:nasıl çağırıldığını bilmiyorum ssin sitesinde ki makaleyi okudum ve ritüelinin olduğu yazıyordu yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim <3
Succubus çağırmaktan kastınız. Şeytan babadan cinsel veya duygusal bir partnerlik için bir eş ise standart ayin de şeytan babaya isteklerinizi uygun bir dille bildirin. Kendisi uygun gördüğü şekilde gerekeni yapacaktır.
Ancak ve ancak unutmamalıyız ki, bunlar birkaç saate alınabilecek kararlar değildir. Uzun uzadıya düşünülmeli eğer uzun süreli duygusal bir ilişki istiyorsanız. Bunun altından kalabilecek misiniz?
Ekleyeyim, ayin de
1- Amacınızı net bir şekilde belli edin. 1 defalık sadece cinsel birliktelik mi, yoksa uzun süreli duygusal bir ilişki mi.
2- Duygusal ilişki ise bir deneme süresi isteyebilirsiniz. Belki zor gelecek. Ve bu işler çocuk oyuncağı değildir.
3- İki varlık arası ilişkiler(ister demon, ister insan olsun) karşılıklı fedakarlıklar üzerine kurulur. Demonlar bunu bizden iyi bilir.
4- Uzun süreli ise açık uçlu bir ilişki mi istiyorsunuz? Aynı zamanda o demon dan başka sevgililerinizde olsun istiyorsanız bunuda belirtin. Belirtin çünkü bazı demonlar tek bazıları çok eşlidir. Aynı biz insanlar gibi.
5- Unutmayın ki, şeytan ve demonlar bizi bizden iyi bilirler. Ayin de açık olmanız gerek.
YONE666 said:Belki o ibrani pislikler bunun zıttını söylüyor olabilir. (Ama onlarin nesi doğru ki bu doğru olsun.) Sen değerlisin. Sen özelsin. Çünkü sen SS'sin. Bunun egonuzu tatmin etmek için söylediğimi sanmayın. Hiçbir SS i bu halde görmek istemiyorum.
Size varoluşunuzu daha iyi anlamanız için Yuval Noah Harari'nin 'Homo Sapiens' kitabını tavsiye ederim. Sevdiğim bir tarihçidir. Kalemi serttir. Anlaması zor gelebilir. Üzülmeyin. Ayrıca Satanik süzgeçten geçirmeyi unutmayın.
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan