Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Mesaj hakkında

rehector

New member
Merhaba değerli arkadaşlar büyüklerim ve kardeşlerim. Dijital hizmet satışı yaptığım küçük bir iş var, bu noktada hizmetlerime tıpkı masonların her yere kendi işaretlerini gizlemesi gibi şeytan babamızdan bazı mesajlar eklemek gizlemek istiyorum. Ben ss'im diye bağırmak değil niyetim, sadece onun bana verdiklerine karşılık bir saygı göstergesi gibi düşünülebilir. Bunun için bir şeyler yapmam yanlış olur mu ? Değerli fikir ve bilgilerinizi merak ediyorum

Merhaba değerli arkadaşlar büyüklerim ve kardeşlerim. Dijital hizmet satışı yaptığım küçük bir iş var, bu noktada hizmetlerime tıpkı masonların her yere kendi işaretlerini gizlemesi gibi şeytan babamızdan bazı mesajlar eklemek gizlemek istiyorum. Ben ss'im diye bağırmak değil niyetim, sadece onun bana verdiklerine karşılık bir saygı göstergesi gibi düşünülebilir. Bunun için bir şeyler yapmam yanlış olur mu ? Değerli fikir ve bilgilerinizi merak ediyorum
Bu tarz tehlikeli ve anlamsız şeylere gerek yok. Babamıza saygı göstermek için basitçe onun ritüelini yapabilirsiniz.

Doğrudan mühürlerini koymak yerine bilinen kabul görmüş sembolleri "süs" niyetine kullanırsanız insanlarda göz alışkanlığı oluşur ve belki kanı çekildiği için hoşlarına da gider. Örneğin üçgen olan element sembolleri, triple moon ya da triple sprial gibi gibi. Sizin sitenizin tarzına göre değişir. Gidipte kara güneş veya pentegram koymadığınız sürece kimse sizin kapınızın önüne dayanmaz merak etmeyin. İstediğiniz takdirde "zararsız" görünen kabul edilmiş ve "havalı" sembolleri kullanabilirsiniz ama bunu göze sokmadan yapın.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back