Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Maxine'nin durumu nedir?

Elite

Well-known member
Esenlikler,

Kendisi tanrıça oldu veya Magnum Opus'u gerçekleştiriyor. Yüksek Rahip Hoodedcobra666, kendisinin görevini tamamladığını söylemişti. Tanrılara soran olursa da şaşırmaya hazır olmasını söyledi. Yani evet, kendisi ya kısa zamanda tanrıça olacak ya da çoktan oldu.

İyi geceler.

Aratosbung said:
Esenlikler. Acaba Maxine'ye ne oldu? Şahsen ben örnek tanrı olmuş birisini görmek istiyorum ama belki de kendisi "tanrı olamadım, yaşlanıyorum" kafasına girdi. Fikirleriniz neler?

Bence Magnum Opus sürecine odaklanmak için artık aktif değil. Tamamladı mı oldu mu olmadı mı bilmiyorum.

Kardeş pammy,
Biliyorum yeri değil ama islam hakkında yazdıklarını bu gönderide de paylaşmanı rica ediyorum. Çünkü bu gönderi sabitli ve bilgi sahibi olmak isteyen düzenli bir şekilde o bilgileri bulabilir ve bu da öğrenmelerini kolaylaştırır bu yüzden lütfen islam hakkında yazdıklarını tekrardan bu gönderide paylaşır mısınız rica etsem ?

(Ve geçenlerde bilmeden sizi üzdüğsem özür dilerim)

İyi günler

Baroness Blossom said:
...lütfen islam hakkında yazdıklarını tekrardan bu gönderide paylaşır mısınız rica etsem ?

(Ve geçenlerde bilmeden sizi üzdüğsem özür dilerim)

İyi günler

Tabii, paylaşırım.

Hayır, beni üzecek bir şey olmadı. Yazı dili kullanmamız sebebiyle mimik, ses tonu ve vücut dili eksikliğinden soğuk geliyordur. Merak etmeyin ben kolay kolay kolay üzülmem.

Aratosbung said:
Pammy said:
Aratosbung said:
Esenlikler. Acaba Maxine'ye ne oldu? Şahsen ben örnek tanrı olmuş birisini görmek istiyorum ama belki de kendisi "tanrı olamadım, yaşlanıyorum" kafasına girdi. Fikirleriniz neler?

Bence Magnum Opus sürecine odaklanmak için artık aktif değil. Tamamladı mı oldu mu olmadı mı bilmiyorum.

Beni tamamlayamayıp paranoyaya girip girmediği ürkütüyor.

Neden ? Ve birşey sorucam neden bu kadar şüpheci bir insansın ? Bende herşeyden şüphelenen bir insanımdır ama sizin ki biraz abartı gibi duruyor.

Hımm şimdi gelişip maxine'e ne olup ne olmadığını öğrenebilirsin diyeceğim ama birkaç yorumunuzu gördüğüm kadarıyla ruhaniyete olan inancınızı yitirmiş gibi gözüküyorsunuz bu yüzden demiyorum...

Yani elden birşey gelmez şüphelenmeye devam ediceksiniz gibi duruyor en azından şüphelenmek yerine denemeyi denerseneye kadar...
Heyneyse.

İyi günler

Aratosbung said:

O kalibrede birinin yapacağı sonraki hayatında başarabilmek için sonuna kadar çalışmaya devam etmek olur.

Bana da arada geliyorlar. “Kandırıldınız, Satan sizi umursamıyor, fark edene kadar çok geç olacak, yaşlanınca ölüm döşeğinde yalnız bırakacaklar.”

Ne yapayım, köle gibi Yahweh’e mi tapınayım?

Konudan saptım aşağıda biraz, düşmanın büyü ağına girdiğimi hissettiğimde zihnimi nasıl programladığımı, daha çok kendi düşüncelerimi düzenlemek için yazdım.

İnsanlığın yaratıcısının dininin insan doğasına uygun olması lazım, değil mi? Benim doğamda itaatkar, örtünmüş, günah diye erkeklerle göz teması kurmayan ve erkek varken sesinden tahrik olmasınlar diye konuşmayan ve gülmeyen, kocasının malı cici bir müslüman kadın olmak yok. Süslenmek, saçıma çiçekler takmak, Güneş’in ve Ay’ın altında rüzgar saçlarımda dans etmek, bir dolunay gecesi halkımla baharın ilk çiçeklerini kutlamak var. Hayvan kurban etmeyi veya aç kalmayı kutlamak istemiyorum. Beltane ve Samhain’i kutlamak istiyorum. Buradan bile hangi dinin insan doğasına, en azından benim yaratılışıma uygun olduğu belli değil mi? Ben çiçekleri kutlamak istiyorum. Kanı ve açlığı değil.

“Her insan İslam fıtratı üzerine doğar.” Hayır? Yok fıtratımda öyle bir şey? İslam kadınlara tenlerinde Güneş ışığını ve denizi, saçlarında rüzgarı hissetmeyi çok görüyor. İçinden geldiği gibi gülmeyi çok görüyor. İslam’da kadınlar önemli pozisyonlarda bulunamaz, hakimlik yapamaz, kocalarından izinsiz evden çıkamazlar.

Benim doğamda bu var mı? Soruyorum kendime. Yok. İzin almak? Evden çıkmak için? Ben? Yok, hayır. İmkanı yok.

İslam’da kaşlarını alan kadınlar lanetleniyor. Sahih hadis. Ee Cehennemlikmişim ben zaten o zaman. Benim içimde Müslüman kadın olmak yok. Sevmek, gülmek, dans etmek, aşık olmak, baştan çıkarmak, süslenmek, çiçekleri kutlamak var.

Sizin doğanızda ne var? Sorun kendinize. Her türlü kaygı ve korkudan kurtulmanın en iyi yolu bu. Kendi içinize bakın. Orada gerçek var.

Aratosbung said:
Baroness Blossom said:
Aratosbung said:

Neden ? Ve birşey sorucam neden bu kadar şüpheci bir insansın ? Bende herşeyden şüphelenen bir insanımdır ama sizin ki biraz abartı gibi duruyor.

Hımm şimdi gelişip maxine'e ne olup ne olmadığını öğrenebilirsin diyeceğim ama birkaç yorumunuzu gördüğüm kadarıyla ruhaniyete olan inancınızı yitirmiş gibi gözüküyorsunuz bu yüzden demiyorum...

Yani elden birşey gelmez şüphelenmeye devam ediceksiniz gibi duruyor en azından şüphelenmek yerine denemeyi denerseneye kadar...
Heyneyse.

İyi günler

Yeni yeni ruhaniyete dönüyorum. Başlangıçta temel şeyleri yapacağım. Daha sonra tçm gibi şeyler.
Neyse, hiç örnek bir Magnum Opus'u tamamlayan birini görmek istemez misin? Bence çok istersin, ben de istiyorum. Bu yüzden Maxine üzerine bir şeyler soruyorum.

Hımm peki

Tabiki görmek isterim ama bu konu üzerinde fazla durmamak lazım kadının zaten magnum opus üzerinde veya magnum opusa ulaştığını tahmin esiyoruz 2sinden birisi yani olası fazla birşey yok. Ve merak etmeyin bu parayonaya kapılalacak birşey değil.

sernonamvi said:
Ben böyle bir şeyin gerçek olabileceğine inanmıyorum propaganda gibi geliyor

Esenlikler,

Neresi olamaz? Ona göre açıklama yapmak isteriz.

Ölümsüzlük ise gayet doğaldır. Bir insan bir yerini yaraladığında nasıl iyileşmesi mümkünse, aynı şekilde gerekli enerjilerle yenilenme gücü de artar. Ayrıca o düzeydeki biri zaten sürekli enerji çeker, yani yenileyici güçleri her zaman artar. Bu yüzden de genetik gençleşir. Yani burada yine enerjinin bedene etki etmesi söz konusu.

Hücre yenilenmesinin sürekli devam etmesini sağlarsanız ölümsüzlüğün de kapısını aralarsınız.

İyi geceler.

Aratosbung said:
Yanlış hatırlamıyorsam sitemizde bu konu hakkında bilimsel makale vardı, bu arada cidden o makaleler gerçek mi?

Esenlikler,

Yanlış hatırlamıyorsam sitede verilen makalede, araştırmanın yapıldığı üniversitelerin adları veriliyordu. Ancak tabii her makaleye bakmadım, birkaç tanesinde öyleydi. Aklınıza takılan için siz de bakabilirsiniz.

İyi geceler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back