Esenlikler,
İçimde şüphe kalmaması için buraya başlık açmak istedim. İlk öncelikle meditasyon, yoga ve RTR yapmak için mahremiyetim yok. Ve ailem biraz radikal islamcı. Zorunlu olarak namaz kıldırdıkları falan oluyor. Bunun için de takvime baktığımda bugün kara büyü için uygun bir zaman olduğunu fark ettim. Sizce nasıl bir büyü çalışması yapmalıyım? Bağlama büyüsü yapmak geçiyor aklımdan ama, mahremiyet de kazanmam gerekiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Esenlikler,
Şahsen sizin gelişiminiz hakkında haber sahibi değilim ancak böyle bir durumda bağlama büyüsü yapabilecek kadar ruhani güce sahip olduğunuzu sanmıyorum. Gardiyanınız böyle durumlar için var.
Uygun bir tarihte standart ayin yaparak tanrılara bu durumu detaylıca açıklamanız ve yardım istemenizi önerebilirim. Gardiyanınızın kim olduğunu bilmeseniz bile ''Gardiyan tanrım'' şeklinde hitap ederek, davet edip ondan bu durum hakkında yardım isteyebilirsiniz. Eğer ayin malzemeleriniz yoksa dert etmeyin. Tanrı davet etmek için sadece o tanrının mührü yeterlidir. (Bazen ona bile gerek olmaz.)
Sakın unutmayın. Bir, Sıfır'dan üstündür. Bir şeyi hiç yapmamaktansa azar azar yapmak daha iyidir. Size vereceğim tavsiyeler kesinlikle düzgün bir meditasyon rutininin yerini tutamaz ancak hiç yapmamaktan çok daha iyidir.
Nefes egzersizleri ve basit 15 dakika sürmeyecek yoga hareketleri bir yere kadar sizi götürebilirler. Gün içerisinde ''Dönüşümlü burun nefesi'' ve ''Tam yogik nefes'' tekrarları yaparak enerjinizi yüksek tutabilir ve ruhunuzu dengeleyebilirsiniz. Ayrıca Basit, yatakta yapılabilecek yoga hareketleri mevcut. Aslında bana sorarsanız 40 Günlük program içerisindeki yoga pdf'i zaten aşırı basit ve 15 dakika sürüyor. (Ters hareketleri göze batmaması için yapmayabilirsiniz).
Kundalini yoga da aynı şekilde, ''namaz kılarken belim ağrıyor, omurgamı esnetiyorum'' gibi komik ve saçma bir cümleyle bile kundalini yoganıza bahane bulabilirsiniz. Yatmadan önce ve sabah erken kalkıp yapabilirsiniz, Egzersiz yapıyorum diye yutturabilirsiniz.
Çakralarınızı sadece imgeleyerek günde 2 defa temizlemeniz 5 dakikanızı bile almayacaktır ve sessizdir. Problem çıkartmayacaktır. Çakralarınızı açmak için ise sesli titreşimler yapmanıza gerek yok. Çakralarınıza o çakraya uygun rengi soluyarak ve açıldığını afirme ederek bir yere kadar verim elde edebilirsiniz. Korunma aurası da aynı şekilde sessizce yapılabilir.
RTR konusuna gelirsek, Yüksek Rahip sizin konumuzda bir kişinin gelişmeden ruhani savaşa dahil olmasını pek önermiyor. Genellikle insanları 6 aylık gelişim hazırlık programına yönlendiriyor ve kendi ruhu üzerine çalışmaya teşvik ediyor. RTR yapmak çok faydalı evet, ancak sizin konumuzda ben de şahsen henüz önermiyorum. Biraz gelişin, güçlenin sonrasında emin olduğunuz yere gelince zaten RTR yapmaya başlayacaksınızdır.
Son kez dediğim şeyi tekrarlamak istiyorum. Bir, Sıfır'dan üstündür. Bir şeyi hiç yapmamaktansa azar azar yapmak çok daha faydalıdır. Yukarıda size verdiğim pratikleri eksiksizce ve düzenli şekilde gerçekleştirirseniz bu size yeterlidir.
Amiyane tabiriyle ''Adam olana çok bile'' <3
İyi günler