Bahsetmeniz bile burnuma tarihi geçmiş, "gül kolonyası" olarak adlandırılıp içinde gül dışında her türlü şey olan o iğrenç kokuyu getirdi. Ve bu mide bulandırıcı.
Neyse konuya geri dönelim. Ama bir dk siz evdeki kavgalar son bulsun diye mi yaptınız ? Ama bu size karşı olan tutumlarını çokta etkilemez. Yapmanız gereken şey onların size olan tutum ve davranışlarını değiştirmek. Örneğin benim büyümdeki olumlamam şu şekilde: "Sadece benim için pozitif, sağlıklı ve güvenli bir şekilde; ısa rünesinin enerjileri X'i her yönden, her şekilde tamamen ve kalıcı olarak bağladı. Artık hiçbir şekilde bana zarar veremiyor, artık hiçbir şekilde bana karışamıyor ve Artık hiçbir şekilde beni kısıtlayamıyor.". Demek istediğimi anlatabildim ? Yani onların kavgalarını durdurmak veya saldırgan tavırlarını herkese veya belli kimseler için değiştirmek değil, sadece sizin için değiştirmek ve bloke etmek.
Ayrıca büyü birden fazla kişiye yapmak enerjiyi dağıtabilir. Bu yüzden size en çok eziyet eden kişiyi hedef almalısınız. Sonra bir sonrakine geçersiniz. Tüm kapı ve pencereleri aynı anda kapatamazsınız. Bu yüzden birini kapattıktan sonra diğerine geçmelisiniz.
Onun dışında JoS çalışmalarınızın neden işe yaramadığı ile ilgili sebepler listesi var. Orada da göz atabilirsiniz.
Namaz için bulabileceğiniz bahaneler var ve eğer onlar işe yaramazsa rol yapıp düzenli olarak temizlenebilirsiniz. Ve rol yaparkende çakralarınız kapalı olsun ne olur ne olmaz.