Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Liderlik ve Duygular

Targon

Member
Merhaba, tüm Zevist kardeşlerime ve abilerime esenlikler dilerim.

Size sormak istediğim iki soru var. Bu konuda izninizle yardım ve fikirlerinizi rica ediyorum.

İlk sorum: Bir hafta sonra meslek grubumda takım lideri olacağım. Hayatımda bırakın liderlik yapmayı, sınıf başkanlığı bile yapmadım. Ancak meslek dalında artık daha fazla yetki ve sorumluluğa sahip olacağım için, bazı günler ekibi benim yönetmem isteniyor. bunun da sebebi tecrübe kazanıp Daha etkili şekilde olay yerini profesonel şekilde yönetmemiz için yetkiye sahip kişilere bunu aşılıyorlar. önceden takım çalışması yapmış ya da ekip yönetmiş olanlar varsa, önerilerinizi duymak isterim. Ayrıca bu süreçte hangi Tanrı'dan yardım isteyebilirim, bunu da merak ediyorum. Teşekkür ederim.

İkinci sorum: Duygularımı köreltmek istiyorum. Evet, bu size saçma ya da mantıksız gelebilir; ancak duygularım hayatımı fazlasıyla etkiliyor. Bu konuda herhangi bir çalışma ya da yöntem var mı? Kontrol etmek istemiyorum kapatmak istiyorum duyguları.

İkinci sorum: Duygularımı köreltmek istiyorum. Evet, bu size saçma ya da mantıksız gelebilir; ancak duygularım hayatımı fazlasıyla etkiliyor. Bu konuda herhangi bir çalışma ya da yöntem var mı? Kontrol etmek istemiyorum kapatmak istiyorum duyguları.
Hayır, kimse size duygularınızı köreltmeniz için tavsiye vermeyecek. Bakınız:

Bastırdığınız her duygu çok kötü bir şekilde infilak edebilir. Onun yerine nasır tutmasını sağlamanız gerekiyor.

Nasıl bir asker ilk önce doğal olarak cephede korku hissediyorsa, ancak ilerleyen zamanlarda artık korkmadan düşmana hücum edebiliyorsa onun gibi. Sosyal kaygı yaşayan bir insanın kendini maruz bırakmasıyla durumunu yenmesi gibi.

Nasır tutmasını sağladığınız duygular artık zamanla zihniniz üzerinde kontrol sahibi olamayacaklardır.

Sert bir karakter istiyorsanız Mars Karesi'öneririm ama şuan siteye giriş kısmen var arama için yine arşiv kullanmamız gerekiyor. Kareleri araştırmanızı tavsiye ederim, uygun kare ile duygularınızı dizginleye bilirsiniz.

Liderlik, aklıma direk Lord Apollo'geldi kendisine danışmanız faydalı olacaktır.

Maalesef. Duygularınızdan kurtulmak istedikçe daha kötü olacak. Onları dışarıyla paylaşmayacak kadar benimserseniz o zaman "duygularını köreltmiş birisi" olabilirsiniz.

Duygular bazen acı çektiriyorlar ama acı hissetmiyorsanız gerçek bir sorun vardır. Karnınızın acıkması, kırılan kemiğinizin ağrıması gibi düşünebilirsiniz. Duygularınız ''Bundan hoşlanmadım'' ya da ''Bir sorun var'' diyerek size geri dönüt sağlıyorlar. Yolda gördüğünüz dilenci çocuk sizi etkiliyor, üzülüyorsunuz ama etkilemeseydi asıl problem burada olacaktı bence. Ayrıca kendi deneyimlememden yola çıkacak olursam da duygular ruhaniyette çok önemli. Hassas insanları seviyorum. Duygularınızla yürüyün, sizi başka türlü görmek beni üzerdi. <3

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back