Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Adanmadan tanrılardan yardım istemek

rehector

New member
Arkadaşlar burada çok soru sordum, umarım sizleri rahatsız etmiyorumdur. Sorularımın temaları benzer olsa da içinde bulunduğum durumlar tahmin edeceğiniz üzere sürekli değişiyor. Adanma ayini yapamıyorum çünkü aile evindeyim ve özel bir odam bile yok sayılır. Ancak tanrılardan içtenlikle yardım dilemek istiyorum çünkü karmaşık durumlar içindeyim ve hayatımı kurtarmak istiyorum. Eğer şu anki mücadelemde onlardan yardım alabilirsem zaten sonucunda sahip olacağım imkânlarla ben adanmaya razıyım. Lütfen bana henüz adanmamış biri olarak tanrılara garanti olarak hangi yolla ulaşabileceğimi söyler misiniz ?

Önümüzdeki bir süre boyunca Astral Tapınak oluşturun, ardından burada adanma ayininizi gerçekleştirin. Gelecekte sahip olacağınız imkanlar doğrultusunda dilerseniz sembolik fakat fiziksel bir adanma ayini de yapabilirsiniz.

Arkadaşlar burada çok soru sordum, umarım sizleri rahatsız etmiyorumdur. Sorularımın temaları benzer olsa da içinde bulunduğum durumlar tahmin edeceğiniz üzere sürekli değişiyor. Adanma ayini yapamıyorum çünkü aile evindeyim ve özel bir odam bile yok sayılır. Ancak tanrılardan içtenlikle yardım dilemek istiyorum çünkü karmaşık durumlar içindeyim ve hayatımı kurtarmak istiyorum. Eğer şu anki mücadelemde onlardan yardım alabilirsem zaten sonucunda sahip olacağım imkânlarla ben adanmaya razıyım. Lütfen bana henüz adanmamış biri olarak tanrılara garanti olarak hangi yolla ulaşabileceğimi söyler misiniz ?
Tanrılar sihirli bir şekilde sana mahrem bir alan oluşturamaz kardeşim. Bunu elde etmek istiyorsan onlardan rehberlik alman gerekiyor, alacağın yardım da bu şekilde olacak zaten.

Kötü bir niyetinin olmadığını anlıyorum ancak yardımdan sonra adanmayı düşünmen bayağı bir davranış. Evin 7/24 dolu mu? Kimse mi uyumuyor? Velev ki öyle, hiç mi dışarı çıkamıyorsun? Yaşadığın şehirde ormanlık bir alan da mı yok? İsteyen insan ne yapıp eder, iki eli kanda da olsa adanmanın bir yolunu bulurdu.

Yurtta kaldığım sürede adanmak neredeyse imkansız görünüyordu. O gün bazı dersleri boş verip bulunduğum yerden iki saat uzaklıktaki bir ormana gittim ve adanmamı orada gerçekleştirdim. Sonra otostop çekerek okula geri gittim. Eminim ki benden çok daha zorlu koşullarda adanma ayinini gerçekleştirenler olmuştur.

Uzun lafın kısası, bahane uyduruyorsun gibi geliyor. İstesen çoktan adanırdın ve bunu sen de biliyorsun.

Adandık ama ruhaniyette ilerlemede zayıfım, 1 yılı aşkın oldu, çok yoruluyorum yanlış verdiğim kararların cezasını çekiyorum bazen, iki gündür anam ağladı çok zor iş aldım 5.kattan aşağıya 50 çuval moloz indirdim, birde 5.kata sırtımda 20 torba kum 5 torba çimento 15 torba kalekim 15 yitong 50 paket fayans çıkardım tekbaşıma mahf oldum öldüm, tam 4 tona yakın yük taşıdım, çok yoruldum

Piramitleri yapan işçiler aklıma geldi, acaba dedim onlarida firavunlar döverek mi çalıştırıyorlar, benim gibi taş taşımışlar

Piramitleri yapan işçiler aklıma geldi, acaba dedim onlarida firavunlar döverek mi çalıştırıyorlar, benim gibi taş taşımışlar
Merak ediyorsanız “piramitleri yapan kölelerin hakları” ve “piramitleri yapan işçilerin aldığı ücret”i araştırabilirsiniz Aydınlıkyol Bey. Hem merakınız gider hem de Antik Mısır bilginiz artar.

Tanrılar size cevap verdiğinde onları duymanız gerekiyor. Bu onların değil sizin yeteneğiniz. Sizin yerinize geçip sizin yerinize kendilerini duyamazlar.

Transa girmek için ses çıkarmanız gerekmiyor. Boşluk meditasyonu yaptığınızı kimse fark etmez. İmgeleme yaptığınızı kimse görmez. Bunları yapın.

Dünyada 8 milyar insan olacak neredeyse. Bunların hepsi inisiye olmayacak. Olmaya uygun değil. Adanmak, adanmaya uygun kişiler için. Hazır değilseniz yapmayın. Hazırsanız yaparsınız. Kelime anlamı üzerine bir süre düşünün. Adanmak nedir (dedication veya initiation).

İçtenlikle seslendiğinizde sizi duyuyorlar. Ben nasıl onların cevabını duyarım, odaklanmanız gereken o.

Piramitlerde çalışmak sanılanın aksine kötü bir şey değildi. Orada çalışan insanlar bunu "hayat kurtaran" bir meslek olarak görüyordu ve kendileri seçmişti.

Piramitlerde çalışan insanların et, bira gibi dönemin lüks gıdalarına erişimi vardı ve statü sahibi insanlar olmuşlardı. Tıpkı zamanında Sovyetler Birliği'nin reaktörlerde çalışan insanlar için inşa ettiği Atomgrad şehirler gibi, piramitlerde çalışan insanlar için de köyler inşa edilmişti.

Bunların yanı sıra bir yarışma mantığı da söz konusuydu. Çalışanlar gruplara ayrılmıştı ve o gün en çok katkı sağlayan grup, ekstra teşviklerle ödüllendiriliyordu.

Son olarak, bu iş yalnızca fiziksel bir emek değil, aynı zamanda kutsal bir görev olarak görülüyordu. Sonuç olarak Tanrılara yardım ediliyordu.

Tüm bunlar arkeolojik çalışmalarla doğrulanmış bulgulardır. Konuyu oldukça yüzeysel ele aldım; isterseniz derinlemesine araştırarak daha fazla detay keşfedebilirsiniz.

aynı durumdaydım. baktım olmuyor evi vs. es geçip ne olursa olsun adanıcam dedim ve adanmamı beni kimsenin görmediği bir parkta yapmıştım. mumu çantamla siper ederek sönmesini engelleyip kimsenin görmemesi için korumuştum. kağıdın küllerini bir poşete koymuştum. halen daha durur poşetimin içinde. zorlanarak da olsa o yaptığım eylem olmasaydı bu kadar gelişmezdim. bu satırları da yazamazdım.

Tanrılar size cevap verdiğinde onları duymanız gerekiyor. Bu onların değil sizin yeteneğiniz. Sizin yerinize geçip sizin yerinize kendilerini duyamazlar.

Transa girmek için ses çıkarmanız gerekmiyor. Boşluk meditasyonu yaptığınızı kimse fark etmez. İmgeleme yaptığınızı kimse görmez. Bunları yapın.

Dünyada 8 milyar insan olacak neredeyse. Bunların hepsi inisiye olmayacak. Olmaya uygun değil. Adanmak, adanmaya uygun kişiler için. Hazır değilseniz yapmayın. Hazırsanız yaparsınız. Kelime anlamı üzerine bir süre düşünün. Adanmak nedir (dedication veya initiation).

İçtenlikle seslendiğinizde sizi duyuyorlar. Ben nasıl onların cevabını duyarım, odaklanmanız gereken o.
Eskiden inisiye olmak 40 yıl sürüyormuş, antik mısır da rahipler orada öğrencileri egitiyormuş vs ipek kobaner var onu izledim, ben 2 ay içinde Ss.orgu buldum 40 günlük programı bitirir bitirmez, inisiye oldum, acaba eskiden ipek kobaner in anlattığı gibi 40 senemi inisiye olmak sürüyordu,

Öncelikle buradaki en temel soruya yanıt vereyim, adanmamış olsanız dahi yardım isteyebilirsiniz ve net bir şekilde yardım da alabilirsiniz. Bu bazılarımıza yaşanabilir ya da yaşanmayabilir. Ne için yardım istediğinize göre değişebilir veya ne niyetle yardım istediğinize bağlı da olabilir. Yardım DAİMA isteyebilirsiniz ama buna karşılık geleceğinin GARANTİSİ yoktur.

Bunu çok iyi anlamanız gerekir. Yardım bazen çok net gelir, resmen hayatınızın senaryosu değişir; bazen o kadar net olmaz, lâkin zamanla hissedersiniz. Bazı durumlarda da yardım hiç "gelmeyebilir", bu da çok basit bir mantık kurmak gerekirse, algılarınızda bir yanlışlık olduğu anlamına gelebilir. Mesela Tanrılara dua edip "bana para ver, bana para ver" diye bir istekte bulunur ya da böyle bir yardım isterseniz; ya dünyanın böyle işlediğini göstermek için hiçbir şey almazsınız ve işleyişi öğrenirsiniz ya da nasıl paraya ulaşacağınıza dair kılavuzluk alırsınız.

Mesela gerçekten de Tanrılara dua edip, varlıklı biri olmak istediğinizi ve sizi bu konuda yönlendirmelerini/eğitmelerini rica edebilirsiniz. Ardından, adım adım yükselirsiniz zira hayat böyle işler. Bir şeye sahipseniz, basitçe o şeye sahipsinizdir zira bu tezahür etmiştir ve o şeyin sahipliğine layıksınızdır. Bir şeye sahip değilseniz, o zaman sahip değilsinizdir ve sahip değilseniz de, sahip olacak seviyeye yükselmeniz gerekir. O seviyede değilken sahip olmaya çalışırsanız, piyangoyu kazanıp bir yılda parayı sıfırlayan belediye işçisi olarak gazeteye falan çıkarsınız.

Konudaki mesajlara bakınca size karşı biraz sıkı bir tutum gösterildiğini fark edeceksiniz, şu anda duygusal olarak zayıf gözüküyorsunuz ve bu sizi hırpalayabilir. "Yardım isterken neden bana böyle çıkışılıyor?" diye düşünebilirsiniz. Buradaki problemi, direkt kendi mesajınızdan aynen alıntılıyorum:

Eğer şu anki mücadelemde onlardan yardım alabilirsem zaten sonucunda sahip olacağım imkânlarla ben adanmaya razıyım.
Burada adanmayı, niyetiniz öyle olsun ya da olmasın, Tanrılardan yardım alma karşılığında yapacağınız bir eylem olarak, bir pazarlık malzemesi hâline getiriyorsunuz. Tanrılar size yardım etmezse ya da ettikleri yardım sizin istediğiniz gibi olmazsa, ne olacak yani, adanmayacak mısınız? Burada kafanızı toplamanız ve nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini düşünmeniz gerekiyor.

Adanma ritüeli çok kutsal bir şeydir, resmen Tanrıların Ailesine katılırsınız. Bazılarımız bunu hemen yapabilir, bazılarımız sırf daha fazla enerji hissetmek için çakralarını biraz açarak öyle gerçekleştirebilir ya da insan emin olana kadar beklemek isteyebilir. Bu çok ama çok kişisel bir şeydir ve kalbinizden nasıl geçiyorsa, öyle yapılmalıdır. Eğer ortam uygun değilse ya o ortamı yaratın ya da koşulların gerektirdiklerini yapın. Koşullar zor olabilir ve ne yapmanız gerektiği size kalmıştır. Acele ederek, çok temkinli olarak ve zamanı iyi ayarlayarak adanabilirsiniz. Bu belki sizi strese sokabilir ve ritüelin keyfini çıkarmanıza engel olabilir veya tam aksine, sonunda resmen aramıza katıldığınız için çok sevinçli olabilirsiniz.

Belirttiğim gibi, bu kişiseldir ve kalbinizden geçeni uygulamak zorundasınız. Tanrılardan yardım isteyin ama bunu, adanma ritüeli yapmak karşılığında olacakmış gibi bir çeşit anlaşmaya çevirmeyin. Böyle "anlaşmalar" elbette yapılabilir ama böyle bir durumda yapılamaz, o anlaşmalarda sizin vereceğiniz genellikle güzel bir şiir, belki çizeceğiniz bir resim, o Tanrının ritüelini belli bir sayıda yapmak veya başka çabalarla onları takdir etmek gibi şeyler olur. Bunu çok ama çok iyi anlamanız lazım, bunu halletmezseniz ileride problem yaratır.

Daha adanmadığım dönemlerde Tanrıların bana ettiği yardımları hatırlayabiliyorum, dilerim siz de kalbinize iyi gelecek ne varsa onları yaşarsınız ve tüm bu problemlerin üstüne büyüyerek, onların aslında ne kadar da çözmesi kolay şeyler olduğunu görürsünüz. Sarsılmaz bir odakla yolu yürüyün, henüz o "yolda" değilmiş gibi hissetseniz de.

Eskiden inisiye olmak 40 yıl sürüyormuş, antik mısır da rahipler orada öğrencileri egitiyormuş vs ipek kobaner var onu izledim, ben 2 ay içinde Ss.orgu buldum 40 günlük programı bitirir bitirmez, inisiye oldum, acaba eskiden ipek kobaner in anlattığı gibi 40 senemi inisiye olmak sürüyordu,
Farklı geleneklerde farklı ritüeller ve sistemler var. O kişiyi bilmiyorum. Mesela bir hekimin hipokrat yemini etmesi o grubun (hekimlerin) inisiyesi, mezun olunca ediyorlarsa 6 yıl sürüyor diyebilir miyiz? Tibet rahiplerinin kendi gelenekleri vardır. Başka grubun kendi geleneği vardır. Antik Mısır ruhban sınıfının kendi gelenekleri vardır.

Bu soru aklıma cevaplamak için foruma üye olduğum ilk soruyu getirdi:

Coven genelde Türkçe’ye kovan olarak geçmiş cadı meclislerine denir. Eski Pagan öğretilerini takip edenlerden yeni Wiccan akımlarının üyelerine kadar çeşit çeşit kovan vardır.

Geleneksel olarak 13 kişiden oluşur ve bu sayı geçilince birkaç kişi kovandan ayrılarak yeni bir kovan kurar.Bu kişiler birlikte ruhani pratiklerde, ritüellerde bulunurlar. Gizlilik ve sadakat aşırı derecede önemlidir. Birbirlerine bir nevi aile kadar yakınlardır. Hatta bazen ailedirler.

Kurallar kovandan kovana değişir. Son zamanlarda artan “reiki” kullanıcılarının kurdukları kovanlar da var, atıyorum Antik Yunan dinini yeniden keşfetmek için kurulmuş kovanlar da. Dolayısıyla kurallar da değişir.

Bu Nedir? Dediğiniz yerde Satanist bir kovan nasıl kurulur o anlatılmış. Mutlaka bir Demon’un gözetiminde olmalı, bu Demon genelde yüksek rahibin (burada o kovanın rahibi görevindeki kişiden bahsediliyor bütün jos’un değil) gardiyanı olur ama olmak zorunda da değil vesaire. Bir süre önce bir kısmını okudum. Google çeviriden anlaşılmayan kısmı yazarsanız yardım edebilirim.

https://templeofzeus.org/CovenGuidelines

Asıl sorunuza cevap olarak, 40 yıl kimin neye inisiye olduğuna bağlı.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back