Bright Truth said:
Esenlikler,
Aynı paydada buluştuğumuza sevindim ve görsel için teşekkür ederim.
Yazdığımı tekrar okuyunca ayrıntılı olsa da dağınık olduğunu fark ettim. Cinsiyetine ait hissetmeyen insanlar hakkındaki tamamen akıl yürütme olan iki teori: Cinsel ilişkinin baskılanması veya tam tersine zorlanması yüzünden bir ruhta biriken travma ve cinsiyet tanımının bağlamından koparılmasına artı olarak genetiğimizin kirletilmesiyle insanların bedenleri içinde ruhlarının rahat edememesi. Daha düşük ihtimal, ruhların kasıtlı olarak yanlış bedenlere reenkarne ediliyor olması.
Cinsel yönelimse farklı bir konu. Bu konuda satanizm doğal olan iyidir diyor. Ben size neyin niçin doğal olmadığını anlatayım, o konuyu atlamıştım.
Doğal olarak gerçekleşen evrim her zaman türün hayatta kalmasını hedefler. Ensest bir hastalıktır ve doğal değildir. Genetik hastalıklarla doğma olasılığını arttırır, yani türün iyiye gitmesine engeldir. Bu yüzden annenizle, babanızla, kardeşinizle cinsel ilişkiye girme düşüncesi midenizi bulandırır. Bunun sebebi evrimdir. Hasta bireylerin doğma olasılığını azaltmaktır. Hatta bir çalışmaya göre çocuğun birlikte büyürken sürekli maruz kaldığı kişiler, kokuları, görüntüleri sanki aile bireyleri gibi algılanıyor ve cinsel istek duymuyorlar. Eğer çok yakın akrabalarınıza cinsel olarak çekiliyorsanız, üzgünüm ama transgender olma durumu için saydığım sebepler tarafından hasta edilmişsiniz.
Pedofili bir hastalıktır ve doğal değildir. Pedofili, gelişimini tamamlamamış çocuklara cinsel ilgi duymaktır. Zihnen ve bedenen gerekli kısımları gelişmemiş yaştakilerle cinsel ilişki kurma isteği, hiçbir açıdan doğal olamaz. Bir hastalık ve bu hastalıkla doğduğu için kendinden nefret eden, kendini kısırlaştıran (cinsel ilişkiye girme yeteneğini kendi eliyle yok eden) insanlar var.
Hayvanlarla cinsel ilişki kurma isteği doğal değildir. Biliyorum bu o kadar saçma geliyor ki üstüne düşünmeye bile gerek duymuyorsunuz. Ama bir dinleyin. Başta, tavşan, kedi kulağı-kuyruğı fantezileri bana da normal geliyordu, hatta hala geliyor. Sonra bir adım sonrası, furry şeklinde aratırsanız bulacağınız kürklü, hayvan başlarına sahip ancak insan şeklindeki kurmaca karakterlerin seks yapması. Bana aşırı derecede anormal geliyor ama buna da tamam diyelim, kurgu sonuçta. Bir adım sonrası, uzun süre önce bir haberde gördüğüm ve fahişe olarak pazarlanan bir tür primat, sanırım gorillerle akraba bir dişi. Bu gözle görülür şekilde yaygın olmasa da açık açık pazarlanıyor. Türkiye'de bazı köylerde de erkeklerin evlenene kadar hayvanlarla ilişkiye girilmesi normal karşılanıyormuş. Eşek ve koyun gibi ahırda tuttukları hayvanlarla. Mide bulandırıcı ve düşündüğünüzden çok daha yaygın. İki insan ırkının bile ilişkisini doğru bulmayan Satanizm'in sanırım bu konudaki hükmü bellidir diye tahmin ediyorum.
Daha da kötüsü, hayvanlarla cinsel ilişkinin hayvanın bunu onaylayacak veya reddecek zihinsel kapasiteye sahip olmadığını ve fiziksel olarak zevk alacağını savunarak bestiality'nin LGBTQ+ kapsamına alınması için uğraşan aktivistler. Daha bile kötüsü, ensestin rıza kapsamında gerçekleştiğini bu yüzden de normal olduğunu söyleyenler. Belki de en kötüsü, pedofilinin doğuştan geldiğini ve bu insanların suçlu olmadığını, doğuştan ve doğal olduğunu söyleyerek normalleştirenler.
Söylediklerim size uç geliyor olabilir veya hiç karşılaşmamış olabilirsiniz. Ancak ne yazık ki değil. Gittikçe kedi kız fantezisi gibi normal gelen bir ilk adım, sonra furry gibi biraz garip ama sonuçta kimseyi incitmeyen bir adım, en sonunda da bestiality yani ''sonuçta hayvanlar rıza veremez yani rızalarının olmaması da mümkün değildir'' olacak şekilde adım adım normalleşiyor.
Aynı cinse cinsel ilgiyi kişisel olarak anormal veya doğal olmayan bir şekilde görmüyorum. Satanizm de normal karşılıyor. Karşılamayanların argümanı sanırım türe yeni birey getirmemesi ve anal ilişki özelinde fiziksel olarak hasar bırakabilmesi. Onu da başkası savunsun veya antitezini sunsun artık.
Buraya kadar okuyan herkesi sabrı için tebrik ederim. Doğal olandan uzaklaşmamanızı tavsiye ederim.
İyi geceler.