Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kukai Enerjisi

raidenonna

Member
Esenlikler arkadaşlar,Kukai enerjisi hakkında sorularım var.

1- Kukai adlı enerji y*hudi enerjisi midir?
2- Kukai enerjisi bize bir şey katar mı?
3- Kukai enerjisinin olumlu-olumsuz etkileri?

Şimdiden teşekkürler.

raidenonna said:

Şimdiden teşekkürler.

Kukai ismini ilk kez sizden duyuyorum. Enerjiyi farklı kültürlerde farklı farklı isimlendirmeleri bunun farklı bir enerji olduğu anlamına gelmiyor. Qi, chi, reiki hepsi enerji. Kukai ile ilgili farklı olan şey o ismi veren insanların kullandığı pratik ve öğretiler olabilir. Eğer yaptıkları meditasyonları ve benzer şeyleri paylaşırsanız kendi tecrübelerimizle karşılaştırıp daha iyi yardımcı olabiliriz.

Pammy said:
raidenonna said:

Şimdiden teşekkürler.

Kukai ismini ilk kez sizden duyuyorum. Enerjiyi farklı kültürlerde farklı farklı isimlendirmeleri bunun farklı bir enerji olduğu anlamına gelmiyor. Qi, chi, reiki hepsi enerji. Kukai ile ilgili farklı olan şey o ismi veren insanların kullandığı pratik ve öğretiler olabilir. Eğer yaptıkları meditasyonları ve benzer şeyleri paylaşırsanız kendi tecrübelerimizle karşılaştırıp daha iyi yardımcı olabiliriz.

Kukai adlı Japon Budist bir rahip tarafından kullanılan bir tür şifa enerjisi.Kendileri bunu Tanrısal enerjiyi ortaya çıkarmak olarak adlandırıyor.Çalışmalarında çok fazla Sanskritçe kelime kullanıyorlar ve NAMASTE diyerek çalışmalarını bitiriyorlar.Budist bir rahip tarafından kullanılmaya başlanmasına rağmen bu şifa çalışmasında Buddha ile ilgili bir şey geçmiyor.Fakat bu çalışma yapıldıktan sonra odama girince başım ağrıyor ve parazitler görüyorum,yani odamı temizlemem gerekiyor

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back