tuefory said:
Esenlikler,
Forumda henüz yeniyim bu nedenle az da olsa ortamı benimseyebilmek adına birçok yazı okudum, özümsedim. Genelde yabancı sitelerde çeviriler yaparak Babamızın adını birçok insana duyurmayı denesem de forumlarla pek işim yoktur. Fakat yüzleştiğim sorun benim boyumu aşınca pek çok kişiye danışabilmek ve yardım istemek adına buraya geldim.
Çok uzatmayayım, ben akciğer kanseri 3b evresindeyim. Bugün doktorum ortalama olarak 1 yıllık bir yaşam süremin kaldığını söyledi. Yaklaşık 2 yıldır satanistim ve rutin meditasyonlarımı, yanı sıra şifa meditasyonlarımı aksatmadan yapıyorum. Bu acı gerçek beni çok üzüyor ve ne yapacağımı bilmiyorum. Koruyucumla henüz konuşamadım, bu gece konuşmayı planlıyorum. Sizce bu geri kalan süre zarfında neler yapmalıyım?
Esenlikler,
Öncelikle bazı kısımlarda anlaşmalıyız. 1. si kabul etmek veya durumunuz ile barışık olmaktan kaçınmalısınız. 1 Yılınız varsa eğer o 1 yılı tamamiyle sağlığınız ve iyileşmek üzerine büyüler ve meditasyonlar yaparak, sıkı şekilde çalışarak geçireceksiniz.
2. Kısım ise biz SS'lere ölüm olmadığını unutmayın. Ölümü bir seçenek veya ihtimal olarak görmeyin. Yaşayacağınızı ve güçlü olacağınızı bilin ve bu gerçeğe de zihninizi olabildiğince programlayın.
3. Kısım ise ''eğer'' gerçekten böyle bir durum olacaksa (ki siz hayata tutunacak ve bunun üstesinden geleceksiniz) SS'ler için ölüm denilen şeyin çok daha ayrı bir kavram olduğunu unutmayın. Normal insanlar için ölüm, bilinmezlik ve her şeyin bittiği bir kıyamettir. Fakat bizim için ise böyle değil. Biz bir bedenden ayrılırız ve tanrılarımız yardımı ile Du'at a götürülürüz, sonrasında yeniden tanrılarımız eşliğinde dünyada yeni bir bedende doğarız. Ölüm ihtimalini kafanızdan silmelisiniz ama olası bir durumda korkulacak bir şey olmadığını ve ölümün bizler için sadece bir ''deri değiştirme'' süreci olduğunu kendinize hatırlatın. Gerçeklerden haberi olmayan Centiller ve Goyimler Ölümü ilahlaştırır ve abartırlar, bunlara gerek yoktur. Ölüm bir süreçtir. Bu kadar. YİNE DE bu ihtimali dediğim gibi kafanızdan tamamen silin.
Ses telleriniz titreşebildiği sürece bu dünyanın bütün güçleri ve her kapının anahtarı dilinizin ucundadır. Gerçek anlamda.
Şimdiki vereceğim tavsiyeleri gücünüz yettiğince uygulayın. Fazla gelen veya rahatsızlık verecek herhangi bir an olursa fazla zorlamayın.
Babamıza ve Lord Valefor'a davet yapabilirsiniz, mühürler aracılığıyla onlarla konuşabilirsiniz.
7 Mart Salı günü başak burcunda bir dolunay yaşacak. Şifa çalışmalarına başlamak için en uygun zaman. Uruz ve Sowilo rünleri iş görecektir. Mümkün olduğunda yüksek tekrar kullanın. Akciğerlerinizi zorlamadan yapabildiğiniz en yüksek tekrar ile çalışın.
Güneş Koç burcuna geçtiği andan itibaren iyileşmek için Güneş karesi yapın. Bu çok ama çok önemlidir, Güneş karesi yapabileceğiniz EN GÜÇLÜ çalışma, mümkünse ve eğer yapabiliyorsanız ruhani ve fiziksel kareyi aynı anda yürütmeye çalışın.
Jupiter Koç burcunda, iyileşmek ya da size yaşam gücü ve sağlık vermesi için Jupiter karesi yapın. 16 Gün sürdüğünden sürekli ve devamlılık ile ara vermeden yapın.
Geldik en ama en önemli kısmına. Lord Valefor'un güç ritüelini yapabildiğiniz kadar, mümkünse her gün yapın. Tanrıların güç ritüelleri bizi onlara yakınlaştırır ve onların enerjilerini ruhumuza doldurur. Bu ritüeli yaptığından beri sağlık durumu gelişmiş forum üyeleri mevcuttur.
https://spirituelsatanizm.org/valeforun-gucu-ritueli/
Umudunuzu asla kesmeyin. Kanser normal insanlar için ölümcül olabilir. FAKAT siz bir savaşçısınız, bir SS'siniz. Normal bir İnsan değilsiniz ve asla da olmadınız. Şeytan'ın savaşçısı ve çocuğusunuz. Bu süreci atlatacaksınız.
Eğer ki bu süreçte birileriyle anonim olarak konuşmak, dertleşmek ve sohbet etmek isterseniz.
[email protected] Bu benim Protonmail hesabım. Lütfen bana yazmaktan asla çekinmeyin, Her ne olursa olsun bu süreci atlatacaksınız bunu da ASLA unutmayın.
Dualarım sizledir. Dediğim gibi pes etmeyin çünkü bu savaşı kazanacaksınız. Şeytan ve Du'at'ın tanrıları sizi korusun ve kutsasın.
İyi günler.